Jump to content
BulForum.com

Костюми под наем

cheese

Recommended Posts

Хора някой да знае случайно къде се дават под наем костюми, перуки и прочее??? И има ли въобще такова място в Пловдив!?

Незнам за място, но си мисля, че можеш да питаш в магазините за булчински рокли, тях ги дават под наем и понякога има и мъжки костюми. За перуки...и на мен ми се ще да знам, писна ми от тая червена коса. Не че ми се струва хигиенично да си слагам на главата нещо, което може би 15 души преди мен са носили и са се потили. :angry1

Ми на мен точно перука ми трябва ... На Свети Валетнин че си правим купон с костюми и съм решил да се маскирам като лелка - с пеньоар и прочее. Обаче ми трябва перука, на която да навия ролки :D

P.S. Не се коси за червената коса, супер си е :D

Има една фирма за костюми, дават и под наем.

Адресът е ул. "Чорлу" 48, телефон - 692372

www.costumes.hit.bg

Знам я понеже вероятно там ще си шия (и не само аз) костюм за премиерата на ЕПИЗОД ІІІ

Ей, Оптимус, жив да си, братче! Ако някой ден вземем та се срещнем, напомни ми да те черпя една бира с мезе по избор :D

Потърси във Кукленият театър;Драматичният театър,както и в Синдикалният дом.НИе отдам си взимаме костюмите,когато има празненстава в училището.....

• 2 months later...

Ясно че има места където дават шантави костюми :) обаче има ли някъде костюм за нещо по-официално че съм поканен на сватба а не искам да отида с костюма с който съм на абитюренската ми ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...