cheese Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Хора някой да знае случайно къде се дават под наем костюми, перуки и прочее??? И има ли въобще такова място в Пловдив!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Незнам за място, но си мисля, че можеш да питаш в магазините за булчински рокли, тях ги дават под наем и понякога има и мъжки костюми. За перуки...и на мен ми се ще да знам, писна ми от тая червена коса. Не че ми се струва хигиенично да си слагам на главата нещо, което може би 15 души преди мен са носили и са се потили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted February 8, 2005 Author Share Posted February 8, 2005 Ми на мен точно перука ми трябва ... На Свети Валетнин че си правим купон с костюми и съм решил да се маскирам като лелка - с пеньоар и прочее. Обаче ми трябва перука, на която да навия ролки P.S. Не се коси за червената коса, супер си е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barmana Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 в кукления и в драматичния театър - взимал съм от там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Има една фирма за костюми, дават и под наем. Адресът е ул. "Чорлу" 48, телефон - 692372 www.costumes.hit.bg Знам я понеже вероятно там ще си шия (и не само аз) костюм за премиерата на ЕПИЗОД ІІІ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted February 9, 2005 Author Share Posted February 9, 2005 Ей, Оптимус, жив да си, братче! Ако някой ден вземем та се срещнем, напомни ми да те черпя една бира с мезе по избор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Потърси във Кукленият театър;Драматичният театър,както и в Синдикалният дом.НИе отдам си взимаме костюмите,когато има празненстава в училището..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 Ясно че има места където дават шантави костюми обаче има ли някъде костюм за нещо по-официално че съм поканен на сватба а не искам да отида с костюма с който съм на абитюренската ми ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.