shponi Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Mojete da go vidite na tozi sait http://www.technomarket.bg/product_detail....uct_id=09004634 Tel. za vrazka 0899094881 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 50 лв от мен ако ми хареса качеството на снимките не е зле да качиш някаде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infected Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Nqkvi garancii ima li.. na kolko vreme e.. napishi neshto pove4e.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Az davam 6olv. A kolko pamet ima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Az 6te dam 70 lv. ako dade6 pove4ko info i snimki ti mai ne6to si se obarkal za cenata.100 leva ,ne smqta6 li 4e e malko mnogo.^toto vse pak ve4e gsm -mite pravqt po-hubavi snimki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shponi Posted February 8, 2005 Author Share Posted February 8, 2005 emi dobre za 80 lv go prodavam Vsi4ko si raboti ima si i usb kabel4e i disk s software Samo baterii trqbva si vzemete Koito go iska da mi se obadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Ne az dava, 60 lv, 6tot pametta mu e 4mb. Ako be6e pove4e togava moje6e da digna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infected Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 A kolko mu e pametta??? <{POST_SNAPBACK}> v saita pishe 4Mb.. Mene sushto me interesuva moje li da mu se dobavq pamet s karti ili si e vgradena bez pravo na amnistiq v saita pishe 4Mb..Mene sushto me interesuva moje li da mu se dobavq pamet s karti ili si e vgradena bez pravo na amnistiq Pich dai malko pove4e info ako iskash da imash uspeh s prodajbata.. -Kakvi baterii i kolko na broi sa nujni ?!? i naistina vzemi ka4i nqkolko snimki praveni s aparata na razli4nite mu rezoliucii.. <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 nakatak89 , stoian88 и Infected има един бутон EDIT на всеки ваш пост - с него си редактирате мненията, а не пишете едно след друго през минутка ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shponi Posted February 9, 2005 Author Share Posted February 9, 2005 moje da mu dobavqte pamet ako iskate nujni sa 4 bateriiki kvito si vzemete e to 4ovek za 80 lv vi go prodava kvo iskate raboti si dobre minala mu e garanciqta na 2 god e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.