A55A551N80R Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 <{POST_SNAPBACK}> E, реалността не чак толкова гадна, но в общи отношения е така.Може да се описва по един начин в чата, но да изглежда по съвсем друг.Затова казвам, че тея срещи от чата са миризлива работа.Друго си е наживо-и момичето да те хареса и ти нея, а после започва лафа, ав чата е точно обратното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Хмм, аз пък как го видях толкова късно това Лично аз съм имал няколко връзки, в които съм се запознавал по този точно начин Освен връзки, обаче се е случвало ей така просто като нямам какво да правя и да ходя да се срещам с разни хора, само за забавление Иначе, според мен чата си е е просто място да се запознаеш с някои, както може да се запознаеш, в автобуса или в бар. Просивно на общите мнения не дебнат психопати, по чатовете. Въпреки това имам няколко правилца Първо снимките Знам, верно писах за БЛИНД Дейтовете, ама не е работа това 2-ро мястото на срещата не е маловажно. Лично аз си избирам тривиални места, на които не чакат кои знае колко хора По-лесно е да се познаете така. Специално за познаването, може да се спомене все пак с какво си се издокарал да улесниш нещата 3-то ГСМ! Задължително Случва се всичко да стане. А ГСМ-то изпълнява и още една съществена роля Ако седиш на срещата и се чудиш еди-кои си ли е твоя човек, защото все пак снимките понякога лъжат, хващаш и набираш Ако този които гледаш почне да се заопипва да с търси тела, значи имаме победител ....а да не отивайте с предубеждения...и със задни мисли Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Ако този които гледаш почне да се заопипва да с търси тела, значи имаме победител <{POST_SNAPBACK}> Майна честно пукнах се от смях.Ти си бил много интересен екземпляр И е хитро щото ако видиш,че е някоя грозна овца можеш да се изнесеш без да и се обаждаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Т'ва с телефона е важен момент наистина! Случвало ми се е и на мен да го ползвам. То онова беше една чат среща... мамата си *!#@%$... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Aз отидох само на една такава среща и се оказа,че единствено общо между нас беше,че носим един и същ номер обувки.Пълни щуротии са тва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Хахахахахах! Защо? Малки крачета ли имаш? Аз пък винаги се притеснявам да не ми се появи някой с моторна резачка под мишница Шегата настрана. Сериозни хора-отношения. А с другите е чиста загуба на време=>не влизам в чат канали. Много рядко, като ме налегне скуката само в един сайт, където най-ми е кеф да ми пише някой отворко Срещите ги отказах доста бързо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 В тоя ред на мисли да взема да отворя тема среща след форум Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 В тоя ред на мисли да взема да отворя тема среща след форум <{POST_SNAPBACK}> Как пък го правиш "след форум" Любопитно ми е Иначе верно има разни образи по чатовете, но пък аз си мисля, че никои не може да се крие прекаленно дълго. Ако нещо е послъгала това винаги се разбира Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 В тоя ред на мисли да взема да отворя тема среща след форум <{POST_SNAPBACK}> В интерес на истината, всички, които съм виждала от форума са ми били симпатични. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 В интерес на истината, всички, които съм виждала от форума са ми били симпатични. <{POST_SNAPBACK}> Щото не си ме виждала мене Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 В интерес на истината, всички, които съм виждала от форума са ми били симпатични. <{POST_SNAPBACK}> Toва може само да означава, че голямото разочарование тепърва предстои Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Toва може само да означава, че голямото разочарование тепърва предстои <{POST_SNAPBACK}> Ей нита е срам, развали изненадата Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuRyFoX Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 На мен лично не ми допадат тези работи, но един мой приател си чати е едно момиче от Русия. В продължение на близо година. След това тя дойде тука . Залюбиха се и сега май той ще ходи да живее там при нея. ПС: Майче ще се женят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 15 годишно дете.Смях в залата Това наистина ми беше за последно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 15 годишно дете.Смях в залата Това наистина ми беше за последно. <{POST_SNAPBACK}> пак добре,ами ако беше 60 годишна баба Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Как го каза, "баба"? Този път ще си спестя коментара. Срещи след чат рулират. То е като да бръкнеш в съд със змии с надеждата да хванеш неотровна :]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 То е като да бръкнеш в съд със змии с надеждата да хванеш неотровна :]] <{POST_SNAPBACK}> То и да се запознаваш с жени е същото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 То и да се запознаваш с жени е същото <{POST_SNAPBACK}> Има ли неотровни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Има ли неотровни <{POST_SNAPBACK}> Има, но не са интересни Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Toва може само да означава, че голямото разочарование тепърва предстои <{POST_SNAPBACK}> а може би голямото очарование? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Амии к'во да кажа малко е глупаво.Но ако се получи нещо би било страхотно Запознах се с едно моиче в чата и след 5 месеца чат и "срещи" най-сетне се срещнахме.Пихме по едно кафе и т'ва беше.После си останахме online приятели. А иначе много други момичеета само си праят пишка с нас момчетата.Някви патки(момичетата от форума да не се засягат ако не сте такива )само уговарят срещи а изобщо не ходят на тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 А иначе много други момичеета само си праят пишка с нас момчетата.Някви патки(момичетата от форума да не се засягат ако не сте такива )само уговарят срещи а изобщо не ходят на тях <{POST_SNAPBACK}> Нерядко тези не са дори и патки Говоря за пола Аз ги класифицирам като IRC травестити. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 Нерядко тези не са дори и патки Говоря за пола Аз ги класифицирам като IRC травестити. <{POST_SNAPBACK}> Ахахахххахахахахаахахаа Т'ва мноо ме зарадва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aqua-Spirit Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Един приятел от чата това лято реши, че е влюбен в мен и след няколко телефонни разгорора всеки от по час, ежедневни обяснения по ICQ и т.н. дойде чак от София до моя град да се видим. Седя няколко часа, позабавлявахме се, прибра си се в София и повече не се и обади. Не беше голяма загуба за мен, защото по това време обичах друг (реален). Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Аз съм ходила на 2 срещи след чат като едната се оказа пълен провал, абсолютно мълчание и дистанция, макар че онлайн си беше супер лаф А другата мина много гладко така да се каже Човекът се оказа много точен пич, а не като някой други.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.