jozo Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Ami i az moga da se pohvalq 4e imah gadje ot 4ata ama kakto se sybrahme taka i se skarahme kakto nqkoi predi tva kaza Na men samo mi e mnogo interesno kak ima tolkova mnogo hora koito se sre6tate o6te sled pyrvata sedmica!!Az sym hodil na sre6ti ot irc nqkade sled 3 4 sedmici!!Ama hubavoto e 4e v 4ata si imam i baq priqteli koeto e qko 6toto stava golqm smqh Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 aph3x, 1во хората, които ме познават биха потвърдили, че не съм човек, който би лъгал за такова нещо. 2ро има разлика между "в леглото" и "секс", не бързай да мешиш понятията. И трето, ситуацията беше такъв частен случай, че втори такъв е трудно да се получи. <{POST_SNAPBACK}> Мдам, за това едва ли би излъгал , по скоро ще излъжеш вашите с пари или някой приятел с нещо подобно, но не и за това, xaxa, дет' са вика честна пионерска. Айде дай телефона на момичето да и звъннем да я питаме на еди коя си дата, след 2 бири какво е правила Шегувам се На мен ми се е случвало от 1вия път свирка само , на втория стана работата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Аз вчера имах такава среща.. и беше най-прекрасния ден в живота ми. Препоръчвам на всеки да ходи на такива срещи... защото 1 от 10 да е като моята-си струва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Малко или много можеш поне елементарна преценка да си направиш за човека още в чата. Въпрос на интуиция. Е, ти ако си някой, дето търси никове като sexy_ky4ka_f, duham_na_m, iskam_sex_f е, логично е да се хванеш за палците на среща с такава индивидка Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Специално от Мирк-ата сам се запознавал с доста народ и да ти кажа останал сам с добри впечатления.Все пак няма да си уредя среща с някой с който си чатя от ден или два.На мен ми харесва този тип запознанство и продължавам да го правя Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted February 14, 2005 Author Share Posted February 14, 2005 А какво ще кажете за запознанствата по ICQ и Skype?Според мен там има малко по сериозни момичета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 пръчове <{POST_SNAPBACK}> Я кажи каква дума използва за "пръч" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Я кажи каква дума използва за "пръч" <{POST_SNAPBACK}> аз залагам на "dickhead" Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 по скайпа верно е яко. аз съм пробвал един два пъти Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 дам зарибенко е по скайп ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 icq e по-готино от чата макарче и там е пълно с ботове поне има профили и може да търсиш по кодови думи които увеличават шанса да попаднеш на някоя с която ще се харесаш иначе жени от чата лесно се вързват но нее това идеята и Salida ти го изкара че чат срещите са наи-великото нещо даи го по спокоино.Scype си го инсталирах наскоро ама нещо още немога да му свикна..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Поне за мен ICQ е най-добре за такива неща, отделно че го харесвам повече Но иначе като знам, кои мои познати от женски пол ползват ICQ i кои mirc, и като знам с какви непознати съм си говорил в ICQ и какви неща са ми казвали за mirc изводите сами си идват Аз лично не ползвам нито едното за запознаства, но хора с опит са ми казвали,че все пак в mirc нещата стават по-лесно, но пак казвам според мен по-свните са в ICQ. Skype, сестра ми ползва Skype други коментари не смятам да правя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alf Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Alf, познавам хора, които в чата си говорят за живота, а в живота (реалността) за чат. Всичко си опира до човека. Има хора, които ще ти надуят главата за коли, други за РС-та... Разни хора, разни идеали... <{POST_SNAPBACK}> Edva li kolite i PC-to 6te sa mogo interestni za edno momi4e,kakvoto i da e to.I az ne obi4am da govorqt i naduvat glavata s takiva raboti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Що бе тема 'КОЛИ' ми е любимата А за компютри няма да говоря, тва вече не ме кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 ot kuf puk na kuv v skype i icq,da sa po-neseriozni ,a v dr. po-seriozni? spored men na sqkude sa edin dol drenki,no 4esno kazano do sq takia sre6i ne sam si urejdala,6ot kat vidqh kvo stana s poe4eto okolo men koit bqha na podobni sre6i,mi se izprai kosata kato mahnem izklu4eniqta,kato cqlo sa si tiq 4at-sre6i Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Za mene tiq ot 4ata sa super neseriozni.Predi 4esto hodeh po takiva sre6ti ama kato gi vidqh kolko sa neseriozni se otkazah .Po skype ne sum probval ama mislq 4e tam 6a e po dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alf Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Що бе тема 'КОЛИ' ми е любимата А за компютри няма да говоря, тва вече не ме кефи <{POST_SNAPBACK}> E,za koli e ro-normalno,ama da trugne6 da razpravq6 na momi4eto ole maina kuv qk komp imam i nqkakvi tam tvurdi diskove... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladili Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Какво ще кажете за запознанствата и връзките,които се завързват след чат?Колко от вас са имали такива срещи и какви са впечетленията им от тях?А също и какви опасности и рискове крие една такава среща?Ще ми бъде интересно да науча,понеже намен ми предстои такава среща. <{POST_SNAPBACK}> Veche 3 ta godina giveqa s gena s koqato se sreshnah sled lafche v ICQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Много е зарибяващо...ходила съм на много и си е тръпка..и обикновено впечатленията,с които съм останала в чат са едно към едно с тези ALIVE....много ме кефят....!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted March 15, 2005 Author Share Posted March 15, 2005 Много е зарибяващо...ходила съм на много и си е тръпка..и обикновено впечатленията,с които съм останала в чат са едно към едно с тези ALIVE....много ме кефят....!!! <{POST_SNAPBACK}> Ами аз не съм на твоето мнение,имах само една такава среща,и съм много разочерован. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Съжалявам....макар това да не означава,че следващия път ще се получи същото.... Пробвай пак....човек никога не трябва да спира да опитва,каквото и да е....трябва да бъде истински....просто Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoUR`DeaTH Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Predi 6 meseca se zapoznah s edno mom4e v 4ata..okaza 4e e jiveel do nas.. i do den dne6en sme zaedno i mn se obi4ame.. Estestveno ima razni razminavaniq v interesite i se karame ot vreme na vreme ,no tova sblijava..Spored mene e po hubavo ot 4ata,6toto togava 4ovek moje da pokaje istinskata si su6tnost otkolkoto ako go sre6tne6 na ulicata..I spored mene 4ata ne e suzdaden samo,za da imame kvo da praim..Lubovta se namira,samo kogato se stremi6 kum neq.. Uspeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Глупости. Чата изкривява нещата и точно възможността да се отпуснеш бързо и да разкриеш истинската си същност е по-скоро проблем отколкото предимство. Нищо не е като живата среща в реални условия. Chat sucks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoUR`DeaTH Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Zavisi ot 4oveka bih kazala..Prosto nqkoi hora ne iskat da opitat,6toto imat nekvi staromodni predstavi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Абе доволно ебане пада от тея срещи... Да намериш "любов" в чата обаче... Това го има само по филмите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.