basten Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Ami edna firma beshe pod naem, obache se izstrelq bez da plati posledniq mesec tok/voda etc...ot firmata ostanaha kasov aparat i 2 pisheshti mishani. 4akali sme gi ve4e godina eventualno da doidat da si razchistqt dulga i da si iznesat kakvoto imat, no taka i ne doidoha. Ta za prodan sa: Kasov aparat: Рада-ф 2 pisheshti mashini: Хеброс 1300Т Ako na nqkoi mu trqbvat moje da obsudim cena pootdelno ili vsi4ko zaedno(za tova shte ima otstupka). Cena se dogovarq na PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Samo kratko poiasnenie Kasov aparat ne mojesh da pordadesh ako ne si sobstvenik. T.e. triabva da se hodi v danachno i t.n. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted February 9, 2005 Author Share Posted February 9, 2005 Pitah...imalo na4in da se nulirat nqkvi stojnosti ili ne znam si kakvo, koeto struvalo nqkakva suma. Ne pomnq sumata kakva beshe, no ako nqkoj reshi da go kupi predpolagam shte e naqsno s tova. Otdelno shte go vzeme zna4itelno po-evtino otkolkoto ako e ot magazin. No inache si prav, 4e ne moje da se kupi i vednaga da se polzva. Dobro poqsnenie ot tvoq strana . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.