CyberHill Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Значи общо взето казах за какво ви моля , но искам да поясна ,че PC-то ще се ползва главно за ТЕКСТ и И-нет . Искам да ми препоръчате максимално съвместими компоненти за едната и другата платформа. Не ме бива много по хардуер за това ви питам. Ако може се ограничете само за MB,CPU,VGA. Благодаря на всички предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant9 Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Дай ориентировъчна цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted February 8, 2005 Author Share Posted February 8, 2005 Ми незнам точно ( за това питам ) да кажем 200 USD Но целта е за офис и може да е и доста по евтино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant9 Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 За видеокарта R9550 ще ти върши работа ~ 75$ Щом не ти трябва за игри взимай Целеронка D ревизия на 2.4GHz ~ 82$ И остават за дъно 43$ Семпронка 2400+/1.6GHz ще вземеш за 65$, можеш да го клокнеш на 1.9~2GHz И за дъно ти остават 60$ MSI KT6V LSR KT600 SATA LAN или MSI-K7N2V-LB nForce2 без SATA за SATA ще трябва да дадеш още 10$ за MSI-K7N2 Delta2-LSR - най-добро от трите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 ASROCK SiS741 K7S41/GX A133 F533 DDR VGA 46$ CPU AMD 2200 SEMPRON SOC. A BOX 57$ Видео карта ако ти трябва за игри може да вземеш ако не караш с вградената Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 ant9 к'во ти стана на тебе!? За какво му е тая карта на ОФИС PC?! Вземи си едни матрокс G450 за 20лв. Хем евтино, хем текста ще се вижда много по-добре от радеонката (с качествен монитор разбира се). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant9 Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 accel не го виждам какво ще прави ако реши да си пусне некоя игра. С матрокса направо ще забие Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 accel не го виждам какво ще прави ако реши да си пусне некоя игра. С матрокса направо ще забие <{POST_SNAPBACK}> Ами не съм много сигурен, че хората по офисите си пускат игри. А и човека сам е казал за какво точно му трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 accel не го виждам какво ще прави ако реши да си пусне некоя игра. С матрокса направо ще забие <{POST_SNAPBACK}> Той не е казал че ще играе игри.Дай тогава да препоръчаме един Х800 за да му вървят игрите по-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted February 8, 2005 Author Share Posted February 8, 2005 Благодаря на всички за мненията. Поръчах един AsRock + Celeron + Radeon ( da vi kava pone rezultata) . Още един път 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.