Fibaman Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 Ако съм въртял оръжие и съм го оставил на сокет, сега го завъртя пак и оставя на %дм (примерно), ще мога ли да използвам уникалното зарче, което дава сокет? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 Ако съм въртял оръжие и съм го оставил на сокет, сега го завъртя пак и оставя на %дм (примерно), ще мога ли да използвам уникалното зарче, което дава сокет? Няма да имаш никакви проблеми То това е идеята на цялата схема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 Какъв кристал да сложа на helm-a... всички ми се виждат еднакво тъпи, но като цяло се колебая между bonus xp и bonus gold едит: или пък life? Ето ми го героят да се ориентирате http://eu.battle.net/d3/en/profile/PredatorBG-2836/hero/168685 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 Слагай бонус XP докато докараш до lvl 250 поне. След това - бонус голд. Колкото повече - толкова по-добре. Че после идват едни въртенета на итеми...майка плаче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 Ок, благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 защо така игнорирате 12,5% Reduce cooldown gem-а. То вярно, че нямам барб и не му знам хавите, ама за всеки един клас това си е доста полезно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 Аз щях да пиша, че за крус си трябва най-много тоя, ама като не съм играл барб отдавна, реших да не намесвам диамантите в каска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 защо така игнорирате 12,5% Reduce cooldown gem-а. То вярно, че нямам барб и не му знам хавите, ама за всеки един клас това си е доста полезно. Да, вариант е, ама като му гледам билда - няма да му трябва много, та е по-добре малко да закачи парагон левъли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 30, 2014 Share Posted September 30, 2014 Ей го монк-а IRL http://img-9gag-lol.9cache.com/photo/aW0qKKA_700b.jpg водят го monk warrior Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 Halloween buff - Blue post За тези, които искат малко бонус ехр - сега е момента. Приятно циклене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 Аз изиграх кампанията на петия акт, дигнах един курсейдър до към 20-ти левъл и играта отново безнадеждно ми дотъпя... Близард успяха да слезнат от първото и второто място в класацията на гейм компаниите, които ме кефят... Не знам, може аз да съм се променил, но определено я няма тръпката, която ме караше да цикля Баал рънове един след друг... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 Всичко, което бе съобщено на Blizzcon 2015 свързано с Diablo e събрано с долният цитат от mmo-champions, но като цяло - този Blizzcon не бе много насочен към точно тази игра на Близз: Diablo III Blood and Treasure - New Content and Features for Reaper of Souls New zone - Greyhollow Island, Adventure Mode only. The Eternal Woods and Royal Quarters were expanded for Adventure Mode. Patch 2.4.0 is going to revamp, revisit, or revise nearly every one of the 24 class sets in the game. Set Dungeons - Once you complete and don the full six pieces of any given class set, you'll receive a clue to track down an ancient dungeon designed just for you and your set. Empowered Rifts, New Legendaries, More Stash Space, Season Journey Revisions, and more! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 Доста добре звучи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harriet Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 До колкото разбирам от това интервю, което даде Ликуид S7 cover, идеята ще е играта да се рандомайзва сама. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.