chistacha Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 Само за легендарни няма да се ползват. В смисъл? Те за какво друго се ползват, дето да ти трябва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 В смисъл? Те за какво друго се ползват, дето да ти трябва? Set-овете също ги искат, но аз така или иначе не крафтвам легендарни. Имам само 2 рецепти и те са за предмети, които са ми напълно ненужни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 Set-овете са легендарни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 Кой каза? Разделението в различни категории на близард на сайта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 Set Items comprise Item Sets. In Diablo III these are not a separate type[1] of item, but function basically as groups of Legendary items that grant additional bonuses when equipped at the same time.Set Items are primarily end game gear, and while the properties of any individual set item might not be that great, they can be quite powerful when used in pairs or groups, when the partial set bonuses are included. Но ще разберем след няколко часа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 Пача е лайв от снощи още. Ето и скрийн за онази всезнайка с шарните гащи, която не спира да греши, откък се е родила: Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 Много ти здраве бе, поне си признавам като греша.Sore loser. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 ТИ ЛИ, БЕ?!?!?!?!?!? omgwtfbbq Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 Go die. Kthxbie Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 Пача е лайв от снощи още. Ето и скрийн за онази всезнайка с шарните гащи, която не спира да греши, откък се е родила: Сутринта като пуснах лаунчара (6-7ч), все още не искаще да се ъпдейтне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 http://us.battle.net/d3/en/blog/14005211 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 4, 2014 Share Posted June 4, 2014 Като дойде як батко как се вдигат левели не е истина. Вчера за 2-2.5 часа-70л WD. Инче щях да го вдигам сума време, а с Жоро на Т6 като почнахме Акт 1 и докат остигнем Кормак бях 40 и някой левел Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted June 4, 2014 Share Posted June 4, 2014 Ама после не каза да не затварям рифта, нали.... много си зле! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 4, 2014 Share Posted June 4, 2014 Ами не очаквах от човека, който изчита всичко и уж е запознат с нещата, да не знае. Много си зле. Но Това е поправимо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted June 4, 2014 Share Posted June 4, 2014 WD избиха рибата... Ей ся правихме парти, аз(WD pet build), WD DOT build, много добър crowd control monk и много силен DH с Marauder set. Ами направо сме за Т8-9. На Т6 мобовете просто се изпаряват... Няма какво да му пипам вече на тоя WD, май ще почна монка. На идния пач ще ги буффнат яко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 4, 2014 Share Posted June 4, 2014 Тъй тъй, да вземем да вдигнем от всичко по 70 . Аз барба ми е 68, DH 60 и другите са някъде в ниското :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 ... май ще почна монка. На идния пач ще ги буффнат яко... Или ще направят някаква тотална простотия с този клас и вече определено ще ме откажат да го играя. Не че сега е толкова зле, но си е мъка с него. Сравнение с на Миро WD дето е на /played 3 часа и с на моята половинка WD-то... аз седя за съпорт само, за да им събирам мобовете на едно и те да изсипват жаби, пирани, да смучат души и да плюят по горките твари. Надявам се ти да излезнеш прав и наистина да го бъфнат монка. Психара каза, че няма да е бъф, ами направо remake! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 Клан нещо има ли форума в играта че ми е много самотно на моменти като играя Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 Той е на 3 часа, ама wiz-а му ги е събирал основно тия предмети и камъни, че да има вид. 2 от основните предмета ми ги дадоха големите батки - каската от Жоро, меча от един друг играч, който ми помагаше да вдигна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 WD-то няма равно. А в новата версия няма да бъфят монка, а ще го ПРОМЕНЯТ. Има основна разлика... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 Аз на WD-то събрах всичко. DOT build нещо не ме изкефи, та си играя pet. На т6 ви вървя като терминатор. Кучето жули по 80кк на крит. Малко ще пробвам barbarian... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 Аз в публик игра виждам 3 ВД-та и аз.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 Тая игра върви с някви трендове.Първо всички играеха Wizard с frozen orb. После всички започнаха да играят wizard с fire. Сега всички играят WD, а преди нямаше почти никакви според статистиката на близард.Not cool. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 Близард са за ебане, че не могат да балансират играта. Те затова и PVP не пускат, че ще е много забавно, като кучето ми почне да критва за по няколко милиона.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 Амииииииииииии, нали за това искат ПвП-то да е team based и да има намесени elits в него.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.