mIRCata Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Явно моята аура е положителна Даже май като бяхме със Стоил ми падаха и някakви предмети за крусейдър - разни легендарни с Life + Vitality За баунтитата съм съгласен - там даже гледам да го направя по-бързо защото от торбите падат понякога легендарни. Та там и не ги търся елитните, освен ако не са ми на пътя или не търся специално някъв материал. Но понеже говорихме за рифтове, останах с впечатление, че са пропускали в тях разни работи. Иначе разните супер дупер сандъци от кърсове или ония със златната аура в 99% само тъпотии. Случвало се е сандък само пари да ми пусне. Не знам какво имаха предвид от близард, че щели да са по-добри в дроп-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Кво плащате за играта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Явно моята аура е положителна Даже май като бяхме със Стоил ми падаха и някakви предмети за крусейдър - разни легендарни с Life + Vitality За баунтитата съм съгласен - там даже гледам да го направя по-бързо защото от торбите падат понякога легендарни. Та там и не ги търся елитните, освен ако не са ми на пътя или не търся специално някъв материал. Но понеже говорихме за рифтове, останах с впечатление, че са пропускали в тях разни работи. Иначе разните супер дупер сандъци от кърсове или ония със златната аура в 99% само тъпотии. Случвало се е сандък само пари да ми пусне. Не знам какво имаха предвид от близард, че щели да са по-добри в дроп-а. Не ги слушай. Точно рифт правехме с Иван и той пропускаше разни бели мобове. Жоро също ми вика "Защо не чупиш бъчвите", а 5 минути след това лети като хуна из картата и след него всичко освен сандъците остава необърнато. Къв е тоя ръш, кво е тва нещо. Чак се натоварвам от толкова бързане. Кво плащате за играта? 70лв е експанжъна. Не знам колко е нормалното. Мисля, че 30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Чакай, чакай... Бъркаш Радиант и Респлендид. EDIT: това за Мирката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Кво плащате за играта?Играта се плаща колкото да си я купиш. После няма месечни такси. Но сега за да я играеш на макс. левел трябва да вземеш и двете на един път. И идва леко нанагорно, не е като да ги даваш веднъж на 2 години. Еми каквито и да са честовете, аз поне разбрах, че ги намалили като брой из нивата, но с увеличен и заслужаващ дроп. Такъв не виждам. Но може и да не съм разбрал за какво става дума, много е възможно това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Нененене, дропът не е баран от обикновените. Само са по-редичко. А респлендит са определено фикснати. при това стаааааааабилно Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Define стабилно? Нърф ор Бъф? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Бъф. Ето майна. 7 кила на гадче от Т3, което трябва да има 44% шанс да пусне итем - само 1 дроп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 @Exabyte взе ли ключа за тия пари ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 @Exabyte взе ли ключа за тия пари ? Да и цъкам от снощи.Никви грижи.Предполагам тел. верфикацията е, ако има някакви разминавания/проблеми с paypal-а или начина на плащане.За мейл дадох този който ми е на paypal. П.С. Ако някой ще взима тепърва D3, има по форумите доста хора които си продават акаунтите за по 20-25лв.Кофтито е, че акаута върви с батълнет акаута/мейла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Аз имам на един приятел акаунта ще изчакам малко и ще взимам и аз експанжън Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Ами тя цената така или иначе само ще пада,така че все ще си на оферта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Добре започвам тази вечер - рецепта и предмет през 40 сек едно от друго Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Какво стана с вчерашното пуцане? Почна ли да пуска? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Реално - не. На теб ти пусна повече, отколкото на нас двамата заедно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 На мен 2 работи. На теб поне 1 видях че идентифицираше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 И на мен 2, но ние направихме още 3 рифта.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Едва ли има и 10%, които наистина да чистят рифтовете. Одеве в Public един ми затвори рифта, с Blood shard на земята. После ми обясняваше, че не бил тъп. Ама нейсе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Мдаа, на мен вчера преди да играем с Иван и Гено, едно че оставиха група шампиони на едното ниво без да ги убият, ами и затвориха рифта с неразчистено ниво и поне още едно, понеже тъкмо влезнах през него. Рифт босовете по-рядко пускат нещо - повечето неща са от мобовете по нивата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Мдаа, на мен вчера преди да играем с Иван и Гено, Абе не беше Гено, ама нейсе Гено пиеше ракия до нас, докато ние ринехме с Ваньо...на биричка Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Вярно, че беше ти. Понеже те двамата основно си правят някакви партита и си цъкат, за това писах него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 3 Униката от оная девойка с blood shard-овете.Имах 500 застояли. Отидох при нея с празна инвентория. Напълних я с Offhand и изтеглих Triumvirate.Останаха ми още малко, отидох при нея с празна инвентория отново, напълних я с каски и изтеглих пенис.Реших да изхарча и другите. Върнах се пак, напълних инвенторията с каски - Andariel's Visage и Broken Crown. За около 10 минути тва всичкото с проверката на всичките предмети и salvage. Преди тва за час и половина бъхтене на баунтита ми пусна само един set ring. Само blood shard-ове ще правя вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 Останаха ми още малко, отидох при нея с празна инвентория отново, напълних я с каски и изтеглих пенис. АХХААХХААХХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХААХ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 20, 2014 Share Posted April 20, 2014 Нещо по случай великден ги няма никакви.... Явно църквта е ударила сървъртите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 20, 2014 Share Posted April 20, 2014 Аз другата седмица ще взимам ключ и ще почвам да дигам.Очаквайте включване Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.