Jump to content
BulForum.com

Diablo III

ShitHappen

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Защо? Поне в началото и Т1 е отвратително лесно. Даже проверих дали съм на Т че падаха доста лесно.

Значи, аз почнах на Т1 и свалих на нормал като станах 69, защото ме пърцаха мега здраво. Равносметката от снощи и тая сутрин е 69 монк и 25 курсейдър. 

Ми накичвате се със диаманти по оръжията и тогава биете - те са 16-20% повече дмг срещу елитните. Сега както пуска яко камъни.. Аз колко се мъчих да докарам до някоя от звездите - то сега направо ония след тях пуска яко.

Но иначе нещо има с лута. За час игра видях повече предмети за другите класове да пуска отколкото за седмица пуцане тук там. То не беше за варварин, за ДХ, монах..

Мани, мани. Викам си аз - ся съм някъв по-як от вчера, базовия дмг е с 50%+, със скиловете почти 100% от вчера - я да видя старите босове на Т1 - бам, бам 2 шамара и долу :)

Е то нали пишеха, че мобовете са спрямо твоя левел, та е нормално да станали по-яки. Ще харвиш нормално, като станеш 70л, накичиш се с предмети и почнеш да правиш по 600-700-1000К дмг и тогава пак ще ти е добре :) Сега си среден герой :)

За момента само босовете ги минавм я на мастър я на експерт, че мноо зор

Иначе аз едвам докарах до 200К дмг, не се оплаквай :)

А някой с крузейдър? Щото някой ден като си взема експанжъна вероятно ще го тествам, та поне да знам дали си заслужава :)

Да де, но в историята на играта са били около 500 (по памет), като в момента на историята са около 300. Всеки ученик на кръстоносец приема идентичността на учителя си, след смъртта му. К'во - като се създадат 300 крусейдъра и b.net трябва да заключат персонажа за игра ли :P

Без тях няма рифтове. То това е идеята на играта в момента. Баунти>Рифт>ставаш силен за Т6>уардени>Юбербосове.

Докато дойде ладера. После нищо вече няма значение.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...