Jump to content
BulForum.com

Diablo III

ShitHappen

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Аз не съм циклил на имба места. Прекалено ми е скучно...

Просто поиграх. Фармя си спокойно на Т3, даже на Т4, ако е в парти. Засега стига. Т6 ще дойде лесно обаче, с новите итеми. Да видим!

Е нали се сещаш, че Акт 5 няма да е толкова лесен. С новите предмети примерно да може Т6 до акт 4 горе долу лесно, Ама на 5 ще иска яки предмети и повече статове покрай парагонаските

Мноу сте скучни...аз веднъж ще седна да играя и няма да има никой...

От там, но направих преордер следобяд. Че бях направил един през амазон, ама не мисе чака седмица и нещо да дойде.

Иначе как ви се държи играта - нещо ми лагва и се чудя те ли са проблема, доставчика ми или моя рутер нещо ми прави парчета

От там, но направих преордер следобяд. Че бях направил един през амазон, ама не мисе чака седмица и нещо да дойде.

Иначе как ви се държи играта - нещо ми лагва и се чудя те ли са проблема, доставчика ми или моя рутер нещо ми прави парчета

68ms при мен на A3.Пиши ако ще играеш тази вечер или някой друг ;)

e8fc457f1eaaa75a.jpg

Бати интелигентния дроП.

Какво се оказа.Май Близ са нърфнали целия екс. който гадините дават и са пуснали уж 100%-товия бонус.Поне COTA ръновете са нърфнати със сигурност.

Утре ще се налага да точим всичко, или то покрай 2.0.* пачовете вече е свалено като съдържание ,само трябва от Близард да "кажат" - активирай за дадения акаунт за да може да цъкаме?

Мисля, че всичко е свалено и не би трябвало да има ъпдейти. Аз така като го смятам за нашия регион играта ще бъде пусната в 01:00?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...