Jump to content
BulForum.com

Diablo III

ShitHappen

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Само в оазиса. И пак нямаше да играя много повече... То с тоя некадърен дроп за къде да играя. Убива му се желанието на човек. Така или иначе е безсмислен в момента, защото като излезе експанжъна, тези айтъми ще са напълно ненужни. Ще си правя пас 1 седмица докато дойде експанжъна и ще видим тогава..

Само в оазиса. И пак нямаше да играя много повече... То с тоя некадърен дроп за къде да играя. Убива му се желанието на човек. Така или иначе е безсмислен в момента, защото като излезе експанжъна, тези айтъми ще са напълно ненужни. Ще си правя пас 1 седмица докато дойде експанжъна и ще видим тогава..

Къв некадърен дроп? Къде? Аз по-добър дроп не съм виждал от години... Виж ми итемите на соската в момента, а играя по-малко и от теб. Ако на всеки монстър ти хвърля 2 легендарни, то какъв е смисълът да играеш въобще?

По дропа наистина имам чуденки. Вчера на Т2 след 3 групи от тия здравите - 4-5 сини предмета на Акт 3, голд - 50-60. Някви таквиа странни цифри, даже питах Асасина, дали е забелязал нещо, но не ми отговори. По-рано през седмицата Ghom ми пусна бели предмети на Т1 - даже май на Гено се оплаках.

Ангеле, то сега момента е с допълнителния експ бонус да направим малко парагон нива, ясно, че предметите са безполезни след експанжъна, но само за тези, които си вземат експанзията. Иначе тези, които ще играят до 60 ниво сега е много добре с предметите. Аз покрай цикленето на Акт 3 Ghom на 80% ми пускаше и книга за ковача ,та ония рецепти за Арчон-ските хави май ги посъбрах повечето, иначе в АХ бяха някви милиони баси.

Къв некадърен дроп? Къде? Аз по-добър дроп не съм виждал от години... Виж ми итемите на соската в момента, а играя по-малко и от теб. Ако на всеки монстър ти хвърля 2 легендарни, то какъв е смисълът да играеш въобще?

2 HAND Legendary Staff с по-малко демидж от 1 HAND меч. Това според теб нормално ли е? 2 HAND оръжията трябва да имат поне 50% повече демидж, при положение, че в OFF-HAND-а може да се сложи предмет за демидж. И за мой късмет ми паднаха 2 такива стаф-а.

http://us.battle.net/d3/en/item/the-tormentor

и

http://us.battle.net/d3/en/item/autumns-call

И не мога да разбера, демиджа на спеловете се определя от общия DPS в инфо-то на играча, или от основния демидж , без да се начислява Attack Speed-а.

Няма смисъл от парагоните, защото ладера ша ги негейтни, най-вероятно. :) А относно итеми - трябва да убиваш гадове.

Е аз трепа гадове, само казвам ,че здравите гадове и боса пускаха нищо. А легендарен ми пада от някъв труп на пода :)

Тоя втория стаф на Ангел и на мен ми падна вчера - 15% по малко дмг щях да правя ако го бях сложил. А беше 1200 -1300 дмг. Обаче спрямо комбиниран  1х жезъл и оффхенда за нищо не ставаше.

Е аз трепа гадове, само казвам ,че здравите гадове и боса пускаха нищо. А легендарен ми пада от някъв труп на пода :)

Тоя втория стаф на Ангел и на мен ми падна вчера - 15% по малко дмг щях да правя ако го бях сложил. А беше 1200 -1300 дмг. Обаче спрямо комбиниран  1х жезъл и оффхенда за нищо не ставаше.

И на мен легендарните ми падат от трупове предимно, а не от мобовете.

Сега ще се поразгледам дали за Wizard-а тоя DPS не е напълно безсмислен и дали не е по-важен основния демидж на оръжието (при който случай, стафовете ще са за предпочитане).

Който знае да каже тука, да знам ко да прааа с магьосника. макар, че като гледам едни набицани батки магьосници с парагон 400-500 са с 2 работи. Единия беше с меч и оффхенд някъв за мгьосник.

http://www.blizzardguides.com/diablo3/wizard-dps.html ето Ангеле, но не съм го чел подробно да видя дали се отнася и за 2.0. пачаовете. То може да не е променяна идеята като цяло

2 HAND Legendary Staff с по-малко демидж от 1 HAND меч. Това според теб нормално ли е? 2 HAND оръжията трябва да имат поне 50% повече демидж, при положение, че в OFF-HAND-а може да се сложи предмет за демидж. И за мой късмет ми паднаха 2 такива стаф-а.

http://us.battle.net/d3/en/item/the-tormentor

и

http://us.battle.net/d3/en/item/autumns-call

И не мога да разбера, демиджа на спеловете се определя от общия DPS в инфо-то на играча, или от основния демидж , без да се начислява Attack Speed-а.

Все тая, те лайна винаги ще падат. След още малко игра все ще ти падне хубав предмет, дори да не е легендарен.

На мен друго ми е интересно - за 70-ти лвл всичко ще е крафтед, то е ясно. Ама какво ли ще е чувството, когато крафтиш нещо за соска, за което си харвил 100 години и накрая, по чиста случайност, се пада с Dex.... :lol:

Да де, ама си мисля, че хич не ми падат хави за Темплара. Иначе днес ми падна един трион, с който минах психологическата граница от 100k dps...

Той говори за тоя дето върви с теб. И аз забелязах този проблем с новата луут система - падат ти неща със статистики основно за твоя герой и тях не може да ги ползваш за тия последователите. Освен ако не играеш с последовател от същия тип - магьосник/ WD с оня енчантърката, DH/Monkх с оня с арбалета, понеже ползва декс или барба с темплар, заради стр предметите. Та ако искаш да си го облечеш даден трябва да играеш с клас, който ползва същите основни статове като последователя.

Ами аз не съм No lifer, смятам, ама за три седмици вдигнах 100 левъла парагон на SC и още 50 на HC...

Че кой е казал че си? Иначе гледам има хора с парагон 400-500-600 Тия не знам кво циклене са ударили, след като махнаха кап-а на парагона.

Аз успях само към 60-на нива да вдигна с моето малко играене и то защото предимно самичък си цъкам.

Той говори за тоя дето върви с теб. И аз забелязах този проблем с новата луут система - падат ти неща със статистики основно за твоя герой и тях не може да ги ползваш за тия последователите. Освен ако не играеш с последовател от същия тип - магьосник/ WD с оня енчантърката, DH/Monkх с оня с арбалета, понеже ползва декс или барба с темплар, заради стр предметите. Та ако искаш да си го облечеш даден трябва да играеш с клас, който ползва същите основни статове като последователя.

Че кой е казал че си? Иначе гледам има хора с парагон 400-500-600 Тия не знам кво циклене са ударили, след като махнаха кап-а на парагона.

Аз успях само към 60-на нива да вдигна с моето малко играене и то защото предимно самичък си цъкам.

Еми той последователя така или иначе ти е само за красота/бъфове.

Не иска много циклене.С този бонус в момента, добро парти от 4рима и COTA рънове, се вдига по 4-5м на час.

Дали са този бонус, защото от самото начало са знаели за ладера. Сега сума народ ще се избие за цикли. Ей за т'ва бях против ладери и резетове и пенизи и схеми. Сега ще е цялоооо чудооооооо.

Еми той последователя така или иначе ти е само за красота/бъфове.

Не иска много циклене.С този бонус в момента, добро парти от 4рима и COTA рънове, се вдига по 4-5м на час.

Ти щеше на някви Т5-6 да ме водиш да ставам як :) Някъде из темата съм си писал таг-а, че не помня цифрите

Дали са този бонус, защото от самото начало са знаели за ладера. Сега сума народ ще се избие за цикли. Ей за т'ва бях против ладери и резетове и пенизи и схеми. Сега ще е цялоооо чудооооооо.

Т.е ще ресетнат парагон-а? Къв е смисъла от игра тогава, като хем предметите ще са никви след 5 дена, хем парагона набран до сега ще замине и няма да ти оказва влияние.

Ще е разделена на ладер и нонладер герои. И кат свърши сезона, експито от ладера ти се бутва в нонладера. Поне такава беше първоначалната идея...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...