Jump to content
BulForum.com

Diablo III

ShitHappen

Recommended Posts

Хванали са Иван в няква шмекерия и сега спорят дал ида му занулят акаунта :) :)

Парагона бил без таван вече .... баси цикленето дето ще да става

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Довечера ще пробвам на Жоро конфигурацията с маг-а. Само гиър да имаше дееаа. Макар, че вчера ми падна един медальон на Тал-Раша, което си беше ъпгрейд спрямо този, който имах. Добре, че имам някви рамена, който ми премахват чупенето на гиър-а при умиране, иначе да изхарча милиони за поправки с моя слаб маг :)

Довечера някой навит да пробвам да дойда с нисък левел герой докато биете на Т1-2-3, да кача на бързо левели? :)

Ремонта в тази версия не струва много пари, споко. Беше едно време, когато можеше да фалираш от ремонти.

Дам, преди беше някъв ужас... сега най-много съм дал 23к, иначе нормално по 13-15к  :online2long:

И аз имам раменете, но за момента съм ги сменил с едни други. Ако ми дойде много ремонта, ще си върна старите и ще реша проблема, апък ще чакам да паднат пак, но с по-хубави характеристики.

Diablo-то е на 50%, да купувам ли? :)

Купувай, но после или трябва и експанзията или ще цъкаш само до 60левъл, а нагоре - нъц.

Вено, реално никой за нищо не те гони. Аз на тая игра отделям 1-2 часа седмично. То... реално я превърташ на една трудност и от там нататък си става цикъл. Тоест - циклиш за предмети, с които да можеш да циклиш за по-сериозни предмети :lol:

много време ли трябва да отделям за игра? Turn off this option! Nexus 7 Turn off this option!

Аз отделям по 6-7 часа на седмица. Като няма subscription не се чувстваш задължен да играеш, за да не си набутан.

някой иска ли да циклим за парагон? На акт 3 куеста за оня мирзливия бос Ghom ли беше кео, портала е точно пред него и на Т2 дава към 6м експ - за 2-3 минути ако го опаткваме и ще натрупаме доста :) Поне докато не е фикснат и той де

някой иска ли да циклим за парагон? На акт 3 куеста за оня мирзливия бос Ghom ли беше кео, портала е точно пред него и на Т2 дава към 6м експ - за 2-3 минути ако го опаткваме и ще натрупаме доста :) Поне докато не е фикснат и той де

Аз съм навит за няколко COTA рънове.На T5 дава по 20 до 60м за около 1.5мин.

EDIT: WTF?!? крафтинг материалите за легендарните цепят мрака...

Освен ако не ходиш напред да ги биеш, а аз след теб само да събирам не виждам как да стане :)

Трепането на Kulle поне на мен на Т2 ми дава същите точки като оня миризливия. Само, дето е по-бързо, понеже за да взема точките не трябва да се занимавам с 2-ро клипче и да се връщам в града задължително.

Ми може от време на време да направим малко рънове, след като заспи амлката, че иначе преди това съм непостояннен - доста ми се налага да ставам

Ами явно. :D
На мен не ми остава време за игра на Диабло. Играя си по 1-2 часа на вечер, супер кежуъл. За повече просто няма как..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...