mIRCata Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Хванали са Иван в няква шмекерия и сега спорят дал ида му занулят акаунта :) Парагона бил без таван вече .... баси цикленето дето ще да става Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Ква шмекерия бе? Едит: А, то било шега. Не разбрах в първия момент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Довечера ще пробвам на Жоро конфигурацията с маг-а. Само гиър да имаше дееаа. Макар, че вчера ми падна един медальон на Тал-Раша, което си беше ъпгрейд спрямо този, който имах. Добре, че имам някви рамена, който ми премахват чупенето на гиър-а при умиране, иначе да изхарча милиони за поправки с моя слаб маг Довечера някой навит да пробвам да дойда с нисък левел герой докато биете на Т1-2-3, да кача на бързо левели? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Ремонта в тази версия не струва много пари, споко. Беше едно време, когато можеше да фалираш от ремонти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Хуу, аз за тва чат пат давам по 14-15К И като съм с 700К злато ми се свидят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Diablo-то е на 50%, да купувам ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Да. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Ремонта в тази версия не струва много пари, споко. Беше едно време, когато можеше да фалираш от ремонти. Дам, преди беше някъв ужас... сега най-много съм дал 23к, иначе нормално по 13-15к Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 И аз имам раменете, но за момента съм ги сменил с едни други. Ако ми дойде много ремонта, ще си върна старите и ще реша проблема, апък ще чакам да паднат пак, но с по-хубави характеристики. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Diablo-то е на 50%, да купувам ли? Купувай, но после или трябва и експанзията или ще цъкаш само до 60левъл, а нагоре - нъц. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 много време ли трябва да отделям за игра? Turn off this option! Nexus 7 Turn off this option! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Аз лично отделям доста. Но дефинирай като часове "много"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Вено, реално никой за нищо не те гони. Аз на тая игра отделям 1-2 часа седмично. То... реално я превърташ на една трудност и от там нататък си става цикъл. Тоест - циклиш за предмети, с които да можеш да циклиш за по-сериозни предмети Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 много време ли трябва да отделям за игра? Turn off this option! Nexus 7 Turn off this option! Аз отделям по 6-7 часа на седмица. Като няма subscription не се чувстваш задължен да играеш, за да не си набутан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 някой иска ли да циклим за парагон? На акт 3 куеста за оня мирзливия бос Ghom ли беше кео, портала е точно пред него и на Т2 дава към 6м експ - за 2-3 минути ако го опаткваме и ще натрупаме доста Поне докато не е фикснат и той де Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 някой иска ли да циклим за парагон? На акт 3 куеста за оня мирзливия бос Ghom ли беше кео, портала е точно пред него и на Т2 дава към 6м експ - за 2-3 минути ако го опаткваме и ще натрупаме доста Поне докато не е фикснат и той де Аз съм навит за няколко COTA рънове.На T5 дава по 20 до 60м за около 1.5мин. EDIT: WTF?!? крафтинг материалите за легендарните цепят мрака... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 т5?? Аз на 1 и 2 едвам пукам, ти на 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Освен ако не ходиш напред да ги биеш, а аз след теб само да събирам не виждам как да стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Трепането на Kulle поне на мен на Т2 ми дава същите точки като оня миризливия. Само, дето е по-бързо, понеже за да взема точките не трябва да се занимавам с 2-ро клипче и да се връщам в града задължително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Освен ако не ходиш напред да ги биеш, а аз след теб само да събирам не виждам как да стане Става и така Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Ми може от време на време да направим малко рънове, след като заспи амлката, че иначе преди това съм непостояннен - доста ми се налага да ставам Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Ново видео и нов maintenance... Нещо няма сериозни играчи от форума сякаш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Сериозните играчи са за сериозни игри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Какво значи сериозен играч? No lifer ли някъв? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Ами явно. На мен не ми остава време за игра на Диабло. Играя си по 1-2 часа на вечер, супер кежуъл. За повече просто няма как.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.