AssassiN Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Да, аз го забелязах, защото ми падна Blind faith на 35 левъл и после на 60. на 60-ти левъл каската е около 5 пъти по-яка от тая, която ми падна на 35. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Вместо да ми се обяснявате, да вземете да дойдете довечера на бързо на мина края на 3-ти акт + 4-я да мога да си избирам нивата. И да ме водите на Т2 с големите батки да бия! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Вземи exabite с теб. Той нали е нацепен батка. Ще ти помогне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 И защо правя толкова малко дмг не моа разбера, при положение, че имам бая str, сигурно повече от колкото други имат от техния главен стат? Повече attack speed ли имате кво ли? Вземи exabite с теб. Той нали е нацепен батка. Ще ти помогне.Не щеш със слабаците да играеш, а? Хуу ве. Ще си цъкаме със Стоил двамата Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Аз ще ти помогна, само ми пиши! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Е, глупости. ДМГ-то идва от крит дмг + крит чанс + иас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Аз ще ти помогна, само ми пиши!Заряза ли hardcore-а? Довечера ще ти пиша, да мога по-бързо да взема да ги мина, че пак да иам достъп до куестовете. Е, глупости. ДМГ-то идва от крит дмг + крит чанс + иас.Е колко да е? Верно че ти с парагона имаш добавен доста % AS,ако само там си слагал де. Трябва да видя при мен как е. Имат ли нещо като Armory на WOW за диаблото? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 ...като за Бабата е важно крит чанс и крит дмг, а не толкова ИАС... A и аз не разбирам какво се оплакваш, като имаш гига-нагрухтян барб по сравнение с мен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 1 ias не съм сложил от парагона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Явно нещо ми куца в билда Аз слагам точки само на str/ias/life on hit/resist all То верно, че второто ми оръжие не е кой знае кво, ама все пак от 90 до 150К явно не е само от едно място Ама пък аз съм си нууб и не го чаткам толкова, затова ще питам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 kat sloji6 2 me4a i ti dava 15% ias ot kosmosa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Вземи exabite с теб. Той нали е нацепен батка. Ще ти помогне. Трол баце, трол.Ще се гътна от смях с теб.Поредния ти биг фейспалм. А на DH си с тоя арбалет нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Има ли смисъл сега се ходи да се мъчи да се събират неща за hellfire ring или да чакам за РоС? Или пък там ще искат първо ниския левел да имаш, че да направиш големия? Понеже сега имам 2 ключа и ще мъча да намеря 3-я Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Ти май не си прочел какво написах. Казах, че съм със същата брадва, но е 60-ти левел. Прочети ми на ново мнението.... Ти в мерака си да ме пляскаш по форумното дупе, започваш да се излагаш. Трябва да седнем да пием с теб по 1 ракия, за да се изясним. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Явно нещо ми куца в билда Аз слагам точки само на str/ias/life on hit/resist all То верно, че второто ми оръжие не е кой знае кво, ама все пак от 90 до 150К явно не е само от едно място Ама пък аз съм си нууб и не го чаткам толкова, затова ще питам Не съм спрял hardcore, но това не пречи да помогна. За барба най-важно е да имаш хубав Skorn. За мен така стоят нещата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Виж на Фури косата, пък ми говори после за Скорн... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Миро, целият ти сегашен гиър ти е паднал, не си купувал нищо, нали? Фури в момента е с Максимус Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 От къде да купя? Аз нямам кинти никви Май само някъв пръстен си бях взел едно време Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 А защо рецептите за INT са милЯрди майна...за STR са по 200к...баси...ще карам на дроп със соската явно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 То и за dex са така. Само някви супер богати типове си ги купуват Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Кое визираш като уникална характеристика? Защото уникалните характеристики са винаги на проценти (почти). Което означава, че колкото по-големи са другите статове, толкова по-стабилни ще са и тъй наречените "уникални х-ки". Уникалната характеристика е тая в оранжевото. Не говоря за другите. Явно съм се подвел. Мислех, че статистиките са в някакви граници и предметите си имат определено ниво. Вместо да ми се обяснявате, да вземете да дойдете довечера на бързо на мина края на 3-ти акт + 4-я да мога да си избирам нивата. И да ме водите на Т2 с големите батки да бия! Аз ще ти помогна. Няма проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Ти май не си прочел какво написах. Казах, че съм със същата брадва, но е 60-ти левел. Прочети ми на ново мнението.... Ти в мерака си да ме пляскаш по форумното дупе, започваш да се излагаш. Трябва да седнем да пием с теб по 1 ракия, за да се изясним. Писал си, че си с тази.А аз, за лв 60ти брадва като тази не съм виждал.Същото казва и Гоошо и AH.Направи после една снимка да я видим. За ракията, нямаш грижи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Точно с такава е на офхенд-а, даже някъв як, зелен камък ѝ е сложил. Скрийншот ако иска да пуска Иван, той си решава, но аз потвърждавам, че е с такава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Някой беше споменал Hellfire Ring. Рецептата за ковача я имаше за 2 000 000 злато при момиченцето в Act 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Аз не съм бил uber-ите на тази версия. Ама ако някой има машини в излишък, може да им отворим кофите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.