Jump to content
BulForum.com

Diablo III

ShitHappen

Recommended Posts

Да, аз го забелязах, защото ми падна Blind faith на 35 левъл и после на 60. 

на 60-ти левъл каската е около 5 пъти по-яка от тая, която ми падна на 35.

7145319I.jpg

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Вместо да ми се обяснявате, да вземете да дойдете довечера на бързо на мина края на 3-ти акт + 4-я да мога да си избирам нивата. И да ме водите на Т2 с големите батки да бия!

И защо правя толкова малко дмг не моа разбера, при положение, че имам бая str, сигурно повече от колкото други имат от техния главен стат? Повече attack speed ли имате кво ли?

Вземи exabite с теб. Той нали е нацепен батка. Ще ти помогне.

Не щеш със слабаците да играеш, а? Хуу ве. Ще си цъкаме със Стоил двамата :)

Аз ще ти помогна, само ми пиши!

Заряза ли hardcore-а? :) Довечера ще ти пиша, да мога по-бързо да взема да ги мина, че пак да иам достъп до куестовете.

Е, глупости. ДМГ-то идва от крит дмг + крит чанс + иас.

Е колко да е? Верно че ти с парагона имаш добавен доста % AS,ако само там си слагал де. Трябва да видя при мен как е. Имат ли нещо като Armory на WOW за диаблото?

...като за Бабата е важно крит чанс и крит дмг, а не толкова ИАС...

A и аз не разбирам какво се оплакваш, като имаш гига-нагрухтян барб по сравнение с мен...

Явно нещо ми куца в билда :) Аз слагам точки само на str/ias/life on hit/resist all

То верно, че второто ми оръжие не е кой знае кво, ама все пак от 90 до 150К явно не е само от едно място :) Ама пък аз съм си нууб и не го чаткам толкова, затова ще питам :)

Има ли смисъл сега се ходи да се мъчи да се събират неща за hellfire ring или да чакам за РоС? Или пък там ще искат първо ниския левел да имаш, че да направиш големия? Понеже сега имам 2 ключа и ще мъча да намеря 3-я

Ти май не си прочел какво написах. Казах, че съм със същата брадва, но е 60-ти левел. Прочети ми на ново мнението.... Ти в мерака си да ме пляскаш по форумното дупе, започваш да се излагаш. Трябва да седнем да пием с теб по 1 ракия, за да се изясним.

Явно нещо ми куца в билда :) Аз слагам точки само на str/ias/life on hit/resist all

То верно, че второто ми оръжие не е кой знае кво, ама все пак от 90 до 150К явно не е само от едно място :) Ама пък аз съм си нууб и не го чаткам толкова, затова ще питам :)

Не съм спрял hardcore, но това не пречи да помогна.

За барба най-важно е да имаш хубав Skorn. За мен така стоят нещата...

Миро, целият ти сегашен гиър ти е паднал, не си купувал нищо, нали?

Фури в момента е с Максимус

А защо рецептите за INT са милЯрди майна...за STR са по 200к...баси...ще карам на дроп със соската явно...

leg-genzaniku1.jpg

Кое визираш като уникална характеристика? Защото уникалните характеристики са винаги на проценти (почти). Което означава, че колкото по-големи са другите статове, толкова по-стабилни ще са и тъй наречените "уникални х-ки". 

Уникалната характеристика е тая в оранжевото. Не говоря за другите.

Явно съм се подвел. Мислех, че статистиките са в някакви граници и предметите си имат определено ниво.

Вместо да ми се обяснявате, да вземете да дойдете довечера на бързо на мина края на 3-ти акт + 4-я да мога да си избирам нивата. И да ме водите на Т2 с големите батки да бия!

Аз ще ти помогна. Няма проблем. :)

Ти май не си прочел какво написах. Казах, че съм със същата брадва, но е 60-ти левел. Прочети ми на ново мнението.... Ти в мерака си да ме пляскаш по форумното дупе, започваш да се излагаш. Трябва да седнем да пием с теб по 1 ракия, за да се изясним.

Писал си, че си с тази.А аз, за лв 60ти брадва като тази не съм виждал.Същото казва и Гоошо и AH.Направи после една снимка да я видим.

За ракията, нямаш грижи.

Точно с такава е на офхенд-а, даже някъв як, зелен камък ѝ е сложил.

Скрийншот ако иска да пуска Иван, той си решава, но аз потвърждавам, че е с такава.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...