Stenli Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Втори експанд ли ще има? Всъщност то е логично де... Да, на 25.03 илиза Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 И втори ще има, но 1-вия излиза на 25-ти. До 2-рия има още ляп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Втори експанд ли ще има? Всъщност то е логично де... То не е излезнал и първия още. Ако ъпдейтнеш, ще видиш, че дори иконката се променя на Reaper of Souls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Има някаква дневна промоция на 50% експириънс.Тези 50% ако си на Т6 стават 2400% (от 1600% които дава по деф.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 И сега последно от g2a ли е най-евтино? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 На Т3 - днес ми дава по 6М екс горната хава с жената на ковача имате ли идея в Озон дали играта ще е с готината кутийка - като на SK2 1/2 експанжън и доаблото - с рисунките и т.н или ще е проста пласмасова както тук се издъниха с първата част на СК2? Да знам от къде да си поръчам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Аз съм много доволен от новата версия. Събираме се вечер, циклим и е забавно, което е най-важното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Играта още ли държи 70лв в Пулсара?Че нещо ми се доигра и сега като ще излиза експ може би ще я смъкнат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Баси направих си магьосницата дето беше 54л - 60-ти. И Сега е с с почти 2х повече кръв и почти същия демидж спрямо варварина, на който се мъчих разми предмети а/у от АХ да му купувам едно време, за да мога да играя тогава на трудностите след 60 ниво Играта още ли държи 70лв в Пулсара?Че нещо ми се доигра и сега като ще излиза експ може би ще я смъкнат? Ми отвори сайта на пулсара и виж. баси Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Баси направих си магьосницата дето беше 54л - 60-ти. И Сега е с с почти 2х повече кръв и почти същия демидж спрямо варварина, на който се мъчих разми предмети а/у от АХ да му купувам едно време, за да мога да играя тогава на трудностите след 60 ниво Ми отвори сайта на пулсара и виж. баси Моята магаьосница стана с 80 000 демидж и 70 000 кръв след пача. Как ти е акаунта в играта, че имам разни хора в приятелите, които не ги знам кои са и им добавям ноутове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 TheOldKrul на мен като стана 60 е с към 70-80К кръв и 30-40к дмг. Но не съм правил нищо след това. Варварина ми е към 50-60К дмг и 40-50 кръв. Обаче без да искам му занулих куестовете и сега не мога да избирам кой куест да мина. Чудя се ако мина с някой Диабло дали ще даде назад всичко ли ще трябва да мина играта пак с него изцяло. То не че има лошо - ще падат предмети, но май като съм в парти падат още повече оранжеви. Поне докато вдигах маг от 55-59 в парти ми паднаха 6-7 такива. Ако не стане врътката с Диаблото - ще го минавам поне на хард с него цялата игра отново. Но днес ще цикля за парагон докато има бонуса с експ днес. То и аз не бях играл отдавна, но с тази видео карта с която съм в момента (няква за 30 лв) на почти всичко ниско успявам да играя що годе добре И май е единственото дето мога да пусна сега на комп-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Оказа се, че бонуса не е дневен: Bonus XP ends March 24, 2014. The +50% Boost applies to the PC and Mac only. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Налазвайте докато не е фикснато 5,6M на T3 за под минута игра. 15,1М на Т6, но е доста тегаво и не си заслужава, ако не си назобан. Току що го пробвах. Около 3,5 млн ми даде барабар с 50% бонуса в момента и 25% бонус от Pool Of Reflections. Явно са го оправили. Ще си къртя Диабло. 1,5млн дава на Експерт и хвърля айтъми. Ще го пробвам на Тормент 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Нищо не са оправи ли. 3.5 ти е само от свършването на куеста. Имаш още около 3 от убиването на Мира. С един рън на 3-то ниво идват около 6-7М, на 4-то вчера даваше към 9М Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Да, работи си това, ама е ебаси цикъла. Вчера ресетнах куестовете и я превъртях на Torment 1. 12 парагон левъла, около 7-8 уникални, един сет амулет, шлем почти като Meppo, продаде се за 3 мин за 10 кк. Барбата умря 4-5 пъти за цялото време, само от брутални champions. Босовете падат без никакви проблеми. Никой не ми отговаря, откъде е най-евтино да се купи експанжъна? Само CD-key ми трябва, не ме интересуват дискове, тениски, простотии... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Ами... Добре, щом казвате. Нали видях колко му даде на онзи на видеото и колко м даде на мен. Пък и: http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/11914452071 Reduced the amount of experience granted by subsequent completions of the quest associated with killing Mira Eamon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Сутринта работеше... Явно после са го фикснали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Ами... Добре, щом казвате. Нали видях колко му даде на онзи на видеото и колко м даде на мен. Пък и: http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/11914452071 Reduced the amount of experience granted by subsequent completions of the quest associated with killing Mira Eamon. Фиксват го с днешния пач. @AssassiN g2a Днес мисля да тествам: http://www.youtube.com/watch?v=Ev4AOToKe1c Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 На мен вчера ми даваше на Т3 >6М експ, вечерта, когато разчиствахме с чистачите на т4 даваше над 9 - казвам, го защото си ги следях тези неща - беше ми интересно. Днес сутринта беше спрян сървъра за профилактика, довечера ще стане ясно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Фиксват го с днешния пач. @AssassiN g2a Днес мисля да тествам: http://www.youtube.com/watch?v=Ev4AOToKe1c Вчера фармехме точно тва - между 15-30млн даваше на T3 в зависимост от това дали има xp кладенче :Xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Преди пача като влизах да играя от време на време, нямаше никой и пишеше, че повечето от приятелите ми в играта (само 15 - 20) са били за последно онлайн преди между 20 и 300 дена. Снощи като играех имаше 8 човека онлайн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 ДАже аз се замислям дали да не си поръчам експанжъна... някой не иска ли да ми направи подарък? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Аз се чудя дали да не си я купя цялата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Не мога да разбера какво се напъваме с това exp. Правих куеста с жената сигурно един час и умрях от тъпотия. Предпочитам да си бия лежерно. Даже сега вдигам герой с тоя бонус експ. А вече като излезе Рийпъра с adventure mode и bounties/rifts, ще е чук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 И аз бия лежерно. Търся cursed честове и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.