Jump to content
BulForum.com

Diablo III

ShitHappen

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Чудех се дали да купувам експанжъна, но след тоя пач определено ще го направя. Мисля, че нещата вървят към добре, а и явно се наядоха достатъчно и ще спрат малоумния аукцион :D

Аз вече си поръчах комплекта с тениската и мишката, който показах по-горе. Само жалко, че на мишката не мога да ѝ избирам цветове и трябва да е сивата.

Аз Kone исках да напиша. И аз оптичната май ще взема. Тая нервност и подскачане на лазерните не ме кефи.
Поръчах ги вече. Сега чакаме. :)

Аз никога повече не бих дал толкова пари за мишка.

Имам една deathadder 2013 и честно казано се чудя как да я разкарам.Като знам колко струва и не дай си боже се прецака след като и свърши гаранцията... жална ми майка.

П.С. roccat kone pure струва около 90лв и RoS-а още 60лв, така че може да се каже, че не правят никакво намаление.

Сега съм пред дилема - дали да си поръчам играта директно от близард (40 евра о_О), или примерно от някой сайт за игри примерно g2a.com (~30 евра). Това, което ме притеснява е дали ще ми изпратят веднага след излизането cd-key, или поне преди 31, за да мога да си взема наградата от близз  :laughing:

Сега съм пред дилема - дали да си поръчам играта директно от близард (40 евра о_О), или примерно от някой сайт за игри примерно g2a.com (~30 евра). Това, което ме притеснява е дали ще ми изпратят веднага след излизането cd-key, или поне преди 31, за да мога да си взема наградата от близз  :laughing:

До колкото знам, при излизане на Диабло, ключовете от g2a бяха пратени веднага.

Бършак коне и кова. Коне е 140 лева. Ковата е ефтината.

Аз съм с тази:

https://www.ozone.bg/gaming-aksesoari/mishki/roccat-kone-xtd

И бих дал отново същите пари за мишка. Невероятна е.

Не ги бъркам.Гледах цената от амазон, но не съобразих, че може да няма доставка до БГ.

П.С. За какво ползваш мишка за 180лв, ако не е тайна?

Аз никога повече не бих дал толкова пари за мишка.

Имам една deathadder 2013 и честно казано се чудя как да я разкарам.Като знам колко струва и не дай си боже се прецака след като и свърши гаранцията... жална ми майка.

П.С. roccat kone pure струва около 90лв и RoS-а още 60лв, така че може да се каже, че не правят никакво намаление.

Къде е 90лв?

http://www.amazon.co.uk/ROCCAT-Optical-Performance-Gaming-ROC-11-710/dp/B00DHAD3JU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1393520411&sr=8-1&keywords=roccat+kone+pure+optical

Най-евтината Pure, лазерната, не оптичната, пак е 49 паунда без доставката...

Къде е 90лв?

http://www.amazon.co.uk/ROCCAT-Optical-Performance-Gaming-ROC-11-710/dp/B00DHAD3JU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1393520411&sr=8-1&keywords=roccat+kone+pure+optical

Най-евтината Pure, лазерната, не оптичната, пак е 49 паунда без доставката...

В хамериканския (Гоошо ме прати там :) )

14ccbab516c3bd08.JPG

Красота!

До колкото знам, при излизане на Диабло, ключовете от g2a бяха пратени веднага.

Не ги бъркам.Гледах цената от амазон, но не съобразих, че може да няма доставка до БГ.

П.С. За какво ползваш мишка за 180лв, ако не е тайна?

Благодаря, значи ще я поръчам от там. Все пак се спестяват 20лв :)

Егати манията. За малко влезнах, пък от 53-ти левел на 57-ми станах. 3 легендарни ми паднаха (2 от Бутчера) и толкова много жълти, колкото никога не съм виждал в тая игра до сега.

Не знам дали е за добро или лошо обаче... От толкова много предмети ще започне да писва.

На Expert това.

Е, няма такъв зор. Три пъти поръчвам RoS от g2a и трите пъти ми отхвърлят заявката по незнайна причина. Пробвах да платя с дебитна карта, след това с крединта и накрая се примолих на един приятел да ми я плати с paypal. В първите 2 случая ми взеха парите, след което ми ги върнаха, а в третия изцяло ме отрязаха  :wtf:

Колко пари е? Защо не я купиш от ozone.bg за 69лв?

Ами 56лв ми излиза, ама май ще се принудя да я взема от другаде :bgrin:

Блиц въпрос - нямам намерение да давам повече пари за тази игра. Може ли да се играе соло при това положение и има ли смисъл да я държа инсталирана? Преди време се логнах и се повъртях малко, но сега отново ми иска сериозен ъпдейт. 

Може да се играе соло без проблем. Ъпдейта е сериозен, защото подготвя играта за експанжъна. Има много нововъведения и напълно променя геймплея според мен. Аз се зарибих. Възможно е и с теб да се случи. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...