Psihara^^ Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Няма. End of 2014. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Има близкон тази година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Няма беше за излизането, а не за близкон-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Аз ще си платя. На мен играта ми харесва. Ти защото се разпори да играеш.... Reaper of Souls teaser site Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Не те разбрах? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Все ми седи, че си се логвал преди 8, 14, 10 дена и не съм се виждал да кликаш с монка. То аз от доста време не съм влизал също, но преди 2 - 3 седмици вдигнах 3 парагона и ти така и не се появи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Мммммм, после ще отговоря на тази провокацийка Но като цяло - не искам да си развалям кефа с гриндене сега, защото искам да ми е повече фън като излезнат новите итеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Нов акт, нов герой, до 70-ти lvl, няк'ви други нови неща. Да ви е честито, на който му се радва. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Cb7QJwQ58T0 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zGp5dkJdi0w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Цена - 90 лева(най-вероятно). Благодаря, ама не мерси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 80 най-вероятно. 100%. Даже обмислям и колекторче. 1-вата ми изяде около 600 часа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 На мен първата далеч повече ми е изяла. Втората също. Третата - не знам дали и 100 имам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Под 1-вата имах предвид - тази. Та така: За сега се знае, че: 1. Изцяло преработени итеми. 2. Изцяло преработен парагон, който има и опция за нагласяне на статове: 3. Нов режим на игра: Loot Run. Т'ва тря'а да е някъв endless dungeon... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Никакви пари няма да им дам повече на тия келеши... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Psihara^^, on 21 Aug 2013 - 13:50, said: 1. Изцяло преработени итеми. Боже, колко злоба има в този фист.... не е истина! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Но никакъв смисъл. Така като гледам ще нърфнат crit dmg-то, защото 35 на оръжие ми се вижда смешно малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Така е, идват с интересни снимки, но и с нърф сапа Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Още 2 бройки ще има. Ако искате може да се съберем пак за pre-order да направим Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 А как само изглежда темата... влезте в раздел Игри и четете: Diablo III Started by ShitHappen :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 AH и RMAH ще бъдат премахнати от играта На 18 март 2014-та година AH&RMAH ще бъдат премахнати от играта! Начинът на изключване на аукциона предстои да бъде обсъден, като от Blizzard ни обещават да ни държат в течение. Повече за това решение може да видите във видеото по-долу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 Превеждам: "Взехме сума ти кинти, осрахме най-очакваната игра ever, сега, ако обичате, дайте още по толкова кинти, за да се осерем окончателно..." Мммммммммкей, ама само ако се направи wipe на всички акаунти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Някой правил ли си е труда да изчисли колко gold ще струва един marquise кристал Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpecForce Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 Ако има някой на който му е писнала отдавна и акаунта му не е нужен ще съм благодарен ако ми го прати на лично съобщение да се порадвам на аванта малко аС Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 На мен отдавна ми е писнала. Ама ти сериозно ли си мислиш, че някой просто ей така ще си даде акаунта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpecForce Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 Ми аз лично ако съм ще го дам като не ми е нужен и никои неиска да го купи.Примерно съм е играл преди 2 години и съм е забравил даже. Що да не го дам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 Нали се сещаш, че акаунта е в батълнет заедно с всички други игри, които си купил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.