sandman Posted October 22, 2012 Share Posted October 22, 2012 Чакайте, чакайте, чакайте... Искате да кажете, че, за да се влезе при uber boss-овете, всеки път трябва да се събират ключовете? И да се прави машината? :blink::blink::blink::blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 22, 2012 Share Posted October 22, 2012 Да. Ти какво очакваше? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted October 22, 2012 Share Posted October 22, 2012 Втори ден игра: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Apostolov-2908/hero/20140672 За 3 дни смятам да стана 60 ниво Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 На колко МР бихте за материали за пръстена, или шанса е 100%? Цикленето му е майката. Само ако си МР 10 шанса ти е гарантиран. Ако си МР0 - шанса ти е 5%, при МР1 е 10%, МР2 е 20% и така. Има нърф на Monster Power Bonus Damage на Inferno: MP1: 109.60% (down from 114%)MP2: 120.12% (down from 130%) MP3: 131.65% (down from 148%) MP4: 144.29% (down from 169%) MP5: 158.14% (down from 193%) MP6: 173.32% (down from 220%) MP7: 189.96% (down from 250%) MP8: 208.20% (down from 285%) MP9: 228.18% (down from 325%) MP10: 250.09% (down from 371%) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Само аз ли зациклям на Retrieving hero list и не мога да се логна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Само аз ли зациклям на Retrieving hero list и не мога да се логна? Аз си се логвам без проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Поне 6 пъти съм трепал Uber босовете на MP 4 и само 1 орган до сега имам (writhing spine). Ghom и Rakanoth не искат да пускат втория орган, продължава циклажа Иначе това това ми е барба, с който цикля - http://eu.battle.net/d3/en/profile/SemperFi-2626/hero/2572253. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 От тея Fallen Maniac как се бяга, идва едно самоубива се в мен и ми взима 30к life, а те не идват по едно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Трепеш ги с някакъв area of effect skill, поне това е тактиката която работи при мен. В 1.0.5 пача увеличиха времето преди да експлодират на 5 секунди, тъй че има доста време преди да се самоубие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Играта ми се пооправи много... Lacuni-тата заминаха за 350кк, че цените падат много в момента и исках да ги шитна бързо. Не знам защо се напъвате толкова за Hellfire ring, при положение, че далеч не е най-доброто, което можете да носите. Напоследък, на Act3,MP1 взимам по 3-4 Legendaries на run. Тъй като постоянно обличам разни познати, впоследствие те ми се отблагодаряват, като ми дават благинки като амулета от сегашния ми MF Build. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Icarium-1287/hero/1186817 Вкратце, DH с 90к dps спокойно харви на Act3 MP1. MF ми е макснат на 400%. Добре е дропа много! Иначе ако съм с battle gear минавам 160к dps без Sharpshooter. Ако има мераклии, мисля че двама на MP3-4 ще се справим да фармим ключове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Баце ти мн циклиш.Аз когато и да вляза, ти все си на линия Което пък затвърждава теорията, че ако нямаш поне 4-5ч за рънове, по-добре не се хващай, защото нищо свястно няма да ти върже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Ами, според мен, хубавия дроп е игра на нерви. Няма начин да не ти падне рано или късно. Просто трябва да играеш. Играеш ли - намираш. Ако играеш по 1 час на ден, естествено няма как да очакваш да ти даде кой-знае какво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Смело мога да потвърдя, че и с по 1 час игра дори през ден - пак падат неща, от които Близз си прибират 37,5 евро комисиона Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M_P Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Цикленето му е майката. Само ако си МР 10 шанса ти е гарантиран. Ако си МР0 - шанса ти е 5%, при МР1 е 10%, МР2 е 20% и така. Аз, прочитайки този пост, реших с брат ми да го пробвам на практика. Започнахме да бием за ключовете, и понеже на двамата ни падна рецептата за машината, и ключа от АКТ1 на МР3, продължихме с търсенето на ключа на АКТ2, на същата трудност. Разбира се и след 20-тия път нищо не пусна гадното животно. Тогава започнахме да вдигаме нивото на трудност, като си мислихме, че шанса, ще се увеличава със всяко следващо стъпало. И разбира се стигнахме до МР10 15 минути го бихме, а дано да падне този ключ. На края ми даде само брейсери за барб. (поне на брат ми му влязоха в употреба) Ключ нямааааа Или съм много голям карък, или пак нещо не съм разбрал Какво пропускам, кажете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Къде са ти NV-тата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M_P Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Къде са ти NV-тата? Нама ги, гадината беше близо до портала, където ме пусна, убихме само няколко гадинки и 3-4 птици. Сега, като ме подсещаш мисля, че ще ни трябват поне 3-4 часа за да се стакне на 5 и да го убием. На МР 4 обаче го бих със стак 5 и пак нищо, дори и жълти предмети не ми пусна. А, и във мнението което четох, преди не пишеше нищо за тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Нищо не си чел, тогаз. http://eu.battle.net/d3/en/blog/6265182/New_Event_Infernal_Machine-16_10_2012 Players will be able to encounter the Keywardens in any difficulty, but only in Inferno and with a full five stacks of Nephalem Valor will they have a chance to drop pieces of the Infernal Machine. И не може да не ти е пуснало жълто. 5 NV на Warden - винаги пуска жълто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M_P Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Ми хубаво, щом казваш.... така да е. Нали в началото на поста, съм писал кое съм чел. Аз по тези изречения слагам и коментара си. Другаде може да пише още много неща, аз за там никакви претенции нямам. Много са и нещата които не знам, за това и питам, "къде бъркам". Нямам претенции че разбирам играта,дори и на половината.Аз просто си играя в буквалният смисъл Това което знам, обаче, и мога да ти кажа със сигурност е че, на МР4 с 5 стака, е напълно възможно да ти изсипе дузина сини предмети, бели, сиви, камъни и книжки, без нито 1 жълто.(и то не е прецедентно 1 път) Можеш, да ме затрупаш с куп доказателства, линкове, снимки, клипове и какво ли не.... за мен няма абсолютно никакво значение. Исках само да се консултирам, относно грешката си при търсене на ключа. Благодарение на теб, мисля че разбрах, какво сме пропуснали, за което ти благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Ако ти се е случвало с 5 стака да няма жълто - скрийншот и го пращаме за бъгрепорт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Мдам, никога, ама никога, не може да няма поне едно rare. Това ти е бонуса от 5 NV stack. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Е, на мен одеве ми се случи - падна ми само 1 син и книга...5 NV на Акт 3... в Парти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Скрийн направи ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M_P Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Аз направих. За мен това е нещо нормално. Да бия на 5 стака и да не ми дава нито1 жълто. Дори до снощи не подозирах че е нещо толкова необичайно за вас, но ето и снимката: Сега друг е въпроса, дали ще ми повярвате, защото не съм показал инвентара, но в него тъй или иначе има жълти от предни пакове и случаен дроп.(А аз раарвам предметите чак пред вендора)Освен това първоначално се бях портнал в града, за да мина през кръга, но се сетих, че мога да се върна и да снимам. (Пълна е с недостатъци моята снимка така или иначе де) Според мен няма как да се докаже със снимка такова нещо, но аз все пак я качвам, уверявайки ви че е истина. Не мисля че има полза да споря за токова нещо, на който му се е случвало знае, че не си измислям и това си е напълно възможно. Иначе ключа го взех на 5 стака на МР3 от първият път Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Да пращам ли бъг репорт или не? Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M_P Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Да пращам ли бъг репорт или не? Прати, но аз си признавам, че ако съм ГМ, точно тази снимка няма да я призная с този надпис отпред, току що върнал се през портала. И без инвентар, но ако можеш да им обясниш това което аз писах горе, няма никакъв проблем. Дропа реално е точно това което съм снимал, нищо не е пипано. Понеже тръгнахме за ключа на АКТ3 и не ни достигна 1 елит за 5 стака. За това се върнахме на задната карта да търсим елитен, намерихме един златен, бихме го и по най-бързият начин гледахме да се изтеглим пак назад за да бием "ключаря". Викам на брат ми: "Ето пак не ми даде жълто" , а той "ми снимай го" Ами снимах го, ама куп косури има по снимката... (Не обръщайте внимание на начина по който наричам разните предмети и NPC- та в играта) Но прати им снимката ако искаш все пак, дано мине, току виж са оправили това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.