TAZ Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 LOL Пешо какво те направиха тези хейтъри тука - след 2 - 3 страници ще пишат вече, че си го ebay-нал този твой герой Btw честит имен ден, със здраве да си носиш името! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 Мерси, Любчо! Тъпкано да ти се връща Предполагам, че всеки от мрънкащите с удоволствие би приел подобна оферта. Сега може би е момента, в който трябва да ме е срам, че са ми спестени часове фармене Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 какво изкарах аз тая вечер преди лягане, май ще успея да си избия копието от играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 Еееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее! Те т'ва е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sUkI Posted June 30, 2012 Share Posted June 30, 2012 какво изкарах аз тая вечер преди лягане, май ще успея да си избия копието от играта Браво,всеки да има като твоя късмет Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted July 1, 2012 Share Posted July 1, 2012 Еееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее! Те т'ва е! Току що го поеха на 200 евро, 170 след таксите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 1, 2012 Share Posted July 1, 2012 Айде, га ти се падне шанс - 1 бира да почерпиш, била тя и виртуална. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted July 1, 2012 Share Posted July 1, 2012 Oще 2-3 такива да паднат направо на чеверме ще закарам целия форум Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 1, 2012 Share Posted July 1, 2012 Oще 2-3 такива да паднат направо на чеверме ще закарам целия форум Запомни какво си казал. Ще си го търся като имане... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Oще 2-3 такива да паднат направо на чеверме ще закарам целия форум Абе ти ни дай мечовете, па другото ще го уредим! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Не ми се играе диабло, но като гледам такива далавери и ме засърбяват ръчичките . Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Днес АН-то прееба доста хора. Дано да го поправят, щото имах не лоши итеми там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Хъх, успях да хвана краткия момент с работещ АН... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Втори уникат ми се пада. И двата по-тъпи няма как да се паднат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 Най-после се прибрах и тази вечер ще поиграя малко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 Втори уникат ми се пада. И двата по-тъпи няма как да се паднат. И при мен същата работа, от толкова седмици насам единствено 1 уникат - някакъв dagger с името Kill, за който повече от 20к голд в AH няма и да мога да му поискам Най-добрия предмет, който до сега ми е падал бяха ръкавици с доволно intelligence, 6% IAS и 10% crit chance, който успях да продам за 1.5 милиона голд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Днес сутринта, докато си пиех кафето и четях в diablofans за някакъв нов калкулатор, който работи и то доста прилично, открих това чудо HELL YEAH! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 HELL YEAH! В един от комиксите, на надгробна плоча със ситен шрифт пишеше "rest in peace, skilltree. We won't miss you" Загледах се, щото имам опит от Fallout, Arcanum и разни други, на които имаше покъртителни надписи по плочите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 13, 2012 Share Posted July 13, 2012 http://9gag.com/gag/4754385 Първия ми опит в 9gag :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 13, 2012 Share Posted July 13, 2012 АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАААААААААА Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted August 21, 2012 Share Posted August 21, 2012 Утре ще има доста голям ъпдейт на играта. Нов пач, нова Парагон система, нови легендарни предмети, ъпдейти по скиловете на героите, доста подобрения и най-вече - Drop rate on quivers has been reduced - това определено си е доста добра новина На мен лично ми харесва, че капват MF-то на 300%, че ми беше писнало да бягам и да сменям гиър преди да убия Азмодан или Диабло. Ще отнеме време докато станем Парагон лвл 100, но все пак това е по-добре от гиър суапа. Diablo III Patch 1.0.4 - v.1.04.11327 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 21, 2012 Share Posted August 21, 2012 С Монк можеш ли с 5 NV-та да стигнеш до Диабло?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 21, 2012 Share Posted August 21, 2012 Бая яки итеми трябва да имаш. Всъщност, оттук кой фарми акт 3-4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted August 21, 2012 Share Posted August 21, 2012 Аз го утрепах с 5 стака на 21. 07. Всичко е въпрос на резистове в тази игра и life on hit - поне за монка. Със 600 умирах, с 850 рез + 1000 LoH просто минах акт 3 (Heart of Sin) и акт 4 все едно беше Butcher run. Проблема при Диабло е, че понякога не мога да нацеля момента кога да суична MF гиъра, а той е много - сменям всичко без оръжията и bracer-ите. Не мога да го бия с MF, защото ще ме убие само като влезна и ме погледне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 21, 2012 Share Posted August 21, 2012 А с колко DMG си? И колко милиона си дал за гиър с ресист? И колко ти е крит хит шанса? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.