Psihara^^ Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 Падат ми от време на време 63-ти лвл итеми, ноооо.... До сега не ми е паднал нито един 1 ханд над 1к дмг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 Диабло си е Диабло - трудно се става като се почне.... Днес наплясках Касапина, Магда, преди малко отървах Адрия... И още ми се играе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Наай накрая на Inferno. Не знам, или яко са го нърфнали, или оръжието(700dps+240int) и offhand-а(100-300 dmg), които един приятел ми даде са ме бъфнали, но в първия акт до момента не съм стигнал до момент, който да ми е труден... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Брат, ти играеш тая игра с гиър по-добър от моя, без 1 секунда да си фармил за него. No Fun. GG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Всъщност - всеки разбира "fun"-а по различен начин. На мен ми е интересно така. И няма как да разбера какво съм "изпуснал" първо, защото я имам тази екипировка и второ - защото стигнах inf след нърфа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Фармя си с МФ гиъра на Акт 1 и се сбивам с чампион пак и елит пак. Десакрейтор, фрозен, найтмеър, хелф линк, майка си, екстра хелф, блабла, както и да е. Изнасилих ги. Счупих ги. И си викам - няма какви гадчета да ми се паднат на Акт 1, че да ме бият, мнооо съм здраф! Идват ми кученца от тия на съмонерите - кнокбак, фаст, плейгд, файър чейн. В затворено помещение. Даже не успях да извикам на умряло. А са пишлигари с по 400к кръв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Е за това не играя hc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Antares, акт 1 няма как да ти се опре. Със сигурност правиш над 21к дмг без да се интересувам от останалта екипировка. Иначе добри аверчета имаш, щом те зареждат с такава екипировка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Понякога се чудя какъв е този RGN на champion-ите, защото на нас ни се падат нон-стоп АБСУРДНИ комбинации. Psihara^^ явно си попаднал на едни от нашите "нормални" пакове с Кики Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 За всеки нормално и абсурдно е различно. Преди десакратор + джейлор + молтен = ГГ, сега не ми пука особено. Аркейн + уаллер + Найтмеър е най-сложното в играта, когато е в коридори и най-лесното, когато е на открито. От зависи е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
¦•••SHERIFA•••¦ Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Всичко си е до късмет в тази игра. Явно доста късметлии има. Едни направили вече по €500 през RMAH, други чрез продажба на злато - 20 хилки (с продажби към китайски suppliers). Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Много зависи Шерифе от гледната точка. Аз си гледам в моята купичка и тази на жена ми. Нашите не са пълни с ягодово (розово) кисело млекце, както ти представяш нещата - за това и така се изразявам. Всичко си е до късмет какво ще ти падне. Определено си зависи и колко играеш тази игрица и какви са ти приоритетите. Да не говорим, че приказки от рода - "а пък един приятел на моя приятел каза, че неговия братовчед имал дружка, на който брат му си продал нещата за една шапка пари" са си малко ... както и да е, да са живи и здрави хората и дано продължават така да печелят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Явно доста късметлии има. Едни направили вече по €500 през RMAH, други чрез продажба на злато - 20 хилки (с продажби към китайски suppliers). Има, даже може и повече да са направили (видеото от преди няколко страници).Много преди да отворят RMAH, златото се търгуваше къде ли не, включително и в ebay. Няколко хора само това работят и честно казано, ако знаеш какво правиш си заслужава да вземеш 2,3 месеца неплатена и само това да "бачкаш". Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Houston, we have a problem - стигнах Belial и на 24 не виждам шанс да го убия... Ще трябва да вдигна някой и друг левъл и тогава пак да опитам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Houston, we have a problem - стигнах Belial и на 24 не виждам шанс да го убия... Ще трябва да вдигна някой и друг левъл и тогава пак да опитам. Ако не можеш да бягаш от експлозиите, ще трябва да чакаш 38-ми левел и пак зор ще видиш... Или сменяш екипировка, или се научаваш да бягаш Третият вариант - довечера звъниш на някой и проблема се решава за 10 мин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Пациент. С какъв герой си? На нормал го утрепах без да мигна и с монк и с магесник... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 @RaptoR, Биеш, биеш, биеш и естествено гледаш да избягваш зелените кръгове, защото там удря. После като се появят много зелени кръгове, тръгваш да бягаш постоянно и гледаш да не стоиш на зелено. Това е. Ако го правиш ако ще и 5-ти лвл да си - все тая. Той просто няма да те удари. Мен още ме е страх да си покажа носа на Акт2 на Инферно. Не че не бия, просто не ми се мре по 2 пъти на всяка агитка шампиони и после да не ми стигне златото, което съм изкарал на ръна за репейър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Houston, we have a problem - стигнах Belial и на 24 не виждам шанс да го убия... Ще трябва да вдигна някой и друг левъл и тогава пак да опитам. Noob. С магьосницата го утрепах без проблем на тоя левел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 @Sandman, ако за 1 бутчер рън умираш повече от 1 път, не си за акт 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Не умирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Действай тогава. А ако ти трябва танк за някой цар, или нещо такова, обади ми се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Пациент. С какъв герой си? На нормал го утрепах без да мигна и с монк и с магесник... Ти нещо голям доктор си станал напоследък ми се струва... Само да те светна, че тая дума беше на мода, когато аз бях студент... Та не знам кой точно е пациента. @RaptoR, Биеш, биеш, биеш и естествено гледаш да избягваш зелените кръгове, защото там удря. После като се появят много зелени кръгове, тръгваш да бягаш постоянно и гледаш да не стоиш на зелено. Това е. Ако го правиш ако ще и 5-ти лвл да си - все тая. Той просто няма да те удари. Дефакто три пъти ме уби и реших, че няма смисъл да се изнервям. Естествено, че избягвам зелените кръгове, но когато започне масовката са навсякъде и не мога да избегна всичките, съответно ме покосява. Така или иначе Гено дойде и за секунди решихме проблема. Noob. С магьосницата го утрепах без проблем на тоя левел. Може, ако си умрял около 15 пъти опитвайки... Аз нямам такива намерения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Едно питане, в секцията с наддаванията след като свърши даден търг предмета остава доста време след това със статус "expired", след колко време изчезва и може ли аз по някакъв начин да го махна, за да не ми заема място? Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Houston, we have a problem - стигнах Belial и на 24 не виждам шанс да го убия... Ще трябва да вдигна някой и друг левъл и тогава пак да опитам. Дрешки от АХ-то си купи. Интересно, че още на нормал се запичаш, нагоре става по-трудно и по-трудно. Аз с моя witch doctor не видях особен проблем до акт 2 на инферно. Там вече бях ударил стената на Белиал преди пача и нямах голям шанс да го бия соло... което ми напомня тази вечер да пробвам соло Белиал да видя дали ще го мина . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Та не знам кой точно е пациента.Тоя, който не може да утрепе един сравнително лесен бос Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.