frodo Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 дано само да не е с месечна такса Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 btw някъде прочетох, че едната руна била като на меча на Артас, така че с тоя лед нищо чудно и да обявят просто дата на излизане на WotLK Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 дано само да не е с месечна такса 100% ще е как мислиш ще изпуснат ли паричките близарда btw някъде прочетох, че едната руна била като на меча на Артас, така че с тоя лед нищо чудно и да обявят просто дата на излизане на WotLK и аз мисля че ще е WotLK сплаша от днес е и в http://www.worldofwarcraft.com/ скоро ще разберем Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Може диаблото и лола да се блъскат взаимно в една обща игра , ама кои са големите лошковци в ЛОЛ, не ми стана ясно Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 btw някъде прочетох, че едната руна била като на меча на Артас, така че с тоя лед нищо чудно и да обявят просто дата на излизане на WotLK но има и hel руна - от диабло 2 - в картинката ще става нещо и дано да е по скоро Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 но има и hel руна - от диабло 2 - в картинката ще става нещо и дано да е по скоро В събота ще става Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 днес се появи 4ти я символ edit: 6 of 6 evilpenguin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Някой има ли 16 свободни часа на ден? Всеки ден? Че си търсят модератор за Телия на Диабло 3 сървара и мога да помогна да се лансира някой... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Много интересно, какво означава 16 свободни часа? Имаш предвид, че няма да са платени ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Не. Просто, че не си струва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Усещате ли как отиваме към Старкрафт 2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 хахахаха И това ако не са очи на Протос те ма на.... А нищо чудно да е нещо подвеждащо.... Руни от Д2, очи от СК хахахах - представете си само колко клика на ден има тоя линк Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 И ся ако обяват някаква игра, смесица между Старкрафт, Уоркрафт и Диабло... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fori_ox Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Zalagam na SC2 to e qsno 4e tva sa zvezdi otzad na fona a o4ite sa na protos Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Ако вярваме на твърденията на diabloii.net ще обявяват диабло 3 не ми се вярва да е SC2 който така или иначе беше обявен в Корея където са едни от най-големите маниаци на самата игра. А тва нещо на картинката ми седи много странно няква кръстоска между пингвин и гризач Yo baby we are back at business Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Е, те и преди това бяха сигурни, че обртния таймер с дните беше за Диабло, ама сбъркаха. Нищо чудно и сега да сбъркат. Аз повече ще се изкефя, ако пуснат изведнъж Старкрафт, ей така без предварителна дата. Ех, мечтиии.... Иначе да, най-вероятно ще е Диаблото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Малко ми е странно как ще продължи самата история но това ме кара само да желая играта още повече,а за старкфрат 2 ми се струваше малко вероятно да се отнася за нея освен ако близард нямаха намерение да направят супер изнезнада за старкрафт фанатиците и да обявят че играта е готова и е пускат в продажба.Сигурен съм много фенове щяха да изпаднат в екстаз от тази новина Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 ahahahha evilpenguin btw 4, 8, 15, 16, 23, 42 (rofl) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Гледате ли кво прай варварина? ДИАБЛО ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!! Live Stream Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Имате ли звук на стандарта? http://www.blizzard.com/diablo3/media/#movies И модератора е наш човек... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 сайта празен от към инфо ли е или на мен нещо не ми зарежда само филмче има май а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Gameplay-а е страхотен просто съм зашеметен. Само се надявам да не са заместили Некро-то с Уичдоктора. Нямам търпение да излезе и да се разцепа на батълнет, само че като знам Близърд и това може да стане след 2-3 години... поне ще си заслужава де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aUR0Ra Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 http://www.techpowerup.com/index.php?64205 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fori_ox Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Samo nemoga da razbera shto trqbvashe da pravqt gameplay-a i ostanalite 4asti na igrata dosu6t kato na otvratitelniq WoW. Mislq 4e se zagubi istinskata su6nost na igrata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Ти май си гледал някое друго клипче, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.