Psihara^^ Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 Дропна 1-вия ми уникат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 Пфффф... някои неща не са ми ясни. На 2-рия бос(няма да казвам кой, че някой може да не е стигнал до там) умрях 2 пъти(иначе се разпрах от кеф де...). Та 1-ва неяснота: Какво ще правя на Nightmare? 2 - а на Hell, 3 - а на Inferno? И последно - как на тази игра някой би се пуснал Hardcore? Ясно е, че не съм критерий, ама все пак... Иначе играта е пълно густо!!! (((: Дет се вика - ДОЖИВЯХМЕ!!! (((: Как така "какво ще правиш"? Ще играеш цялата игра от начало, но на по-висока трудност. Както беше на Диабло 2. А за Hardcore се прави друг билд на героя по принцип. Въпреки, че тук нещо не мога да си го представя, след като играча няма контрол върху атрибутите. Само с предмети, малко трудна работата.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 Xахахаха Добре бе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 Къде може да се види колко Ping имам? edit: благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 Долу дясно една зелена,жълта или червена черта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 Цял ден трудна, потна игра, на ръба на оцеляването = Act 2 Nightmare difficulty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted May 18, 2012 Share Posted May 18, 2012 Аз играя Монах и мажа яко. В сравнение с останалите герои, монаха е доста силен (с тоя селф хийл нон-стоп) - всеки път като ползвам магия - БАМ кръвта почти до горе пълна, нека ми е зле иначе съм много доволен от играта и историята как се развива. Аз играя сам за да разгледам добре историята, иначе пробвах мулти с нов герой и е доста весело с повече хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted May 18, 2012 Share Posted May 18, 2012 Гадове, сърдя ви се!! Аз трябва да си сменя видеото, ужаст! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockafella Posted May 18, 2012 Share Posted May 18, 2012 Някой има ли излишен guest key? Почти съм се навил да си я купя, но ми се иска да видя как би вървяла на щайгата ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted May 18, 2012 Share Posted May 18, 2012 И аз търся "гест кий". Идеята е да видя първо компютър ли трябва да купувам или направо играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted May 18, 2012 Share Posted May 18, 2012 Някой има ли излишен guest key? Почти съм се навил да си я купя, но ми се иска да видя как би вървяла на щайгата ми. ^ Това бях аз, преди Таз да ми помогне да си възстановя акаунта Ако на някой му се намира ключе бих бил много благодарен да сподели едно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 18, 2012 Share Posted May 18, 2012 Аз мога да ви дам моя акаунт да пробвате.Така или иначе аз на бетата го играх това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 18, 2012 Share Posted May 18, 2012 В какви граници ви варира Latency-то, в момента ми е 200+, докато вчера беше около 70. Питам, за да знам дали да търся проблема при мен или е от натовареността на сървърите Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 18, 2012 Share Posted May 18, 2012 KingPin#1753 chistacha#2102 Имаме guest pass-ове ако някой иска да пише на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 18, 2012 Share Posted May 18, 2012 Ако има свободен, може ли един към мен? Edit: Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 18, 2012 Share Posted May 18, 2012 Аз пак да повторя: w00x#1292 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 И аз искам един ако не е проблем Поне да видя как ще върви на кочината Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 къде се въвежда този гест пасс :? и може ли един и за мен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 Искам да припомня на тези, които не са се сетили още (като мен) - ползвайте AH за брони и оръжия !! Купих си чудесна екипировка за всичките герои за по малко от 2000 голд. Продават на безценица. Дори си купих легендарен предмет за 1500 злато !! Възползвайте се, най-вече за малките левели. По-добрите предмети променят играта драстично. Мен ми трябваше да стана 35левел да се усетя, ама пак навреме де В началото демон хънтира ми се стори слаб, но след 6-ти левел като я облякох в почти цялата в жълто от АХ за жълти стотинки и вършея всичко наред Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 някой да се смили за един pass не е за мен за детето е Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 Guest Pass-овете се активират на www.diablo3.com/guest Позволяват игра до първия бос на Акт 1 и до 13-то ниво на героя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jey Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 Някой ако има излишен guest pass моля да ми пише едно лично.. аз пък от своя страна предлагам да пием бира някъде в Пловдив! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 Леле клипчето на Act IV просто ме размаза Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 Айди... И аз убих Диабло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.