Stenli Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 Еми освен някой да ми даде Guest Pass, че не искам да намирам от съмнителни сайтове. Аз си я купих директно от близзард и нямам Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 Закво са ви тия гест пасове, да играете до там, където беше възможно и на бета-та? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 Изпитвам смесени чувства. Контента, който е до Леорик не ме грабна, както не ме грабна и на бетата. Но от колеги чувам, че от там нататък, както и втория град става доста интересно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 Изпитвам смесени чувства. Контента, който е до Леорик не ме грабна, както не ме грабна и на бетата. Но от колеги чувам, че от там нататък, както и втория град става доста интересно... Ами то реално погледнато и Diablo 2 до Ковача си беше скучнотийка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 Мен ми е много яко. Ще едитна, за да кажа ко ме дразни и ко не. EDIT: Заебииииииииииииии! Гледах клипчето за края на АКТ 1... ИСКАМ ФИЛМ ОТ БЛИЗАРД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 На мен ми дадоха пасс Пак ще изфармя бетата и този път ще направя всички ачийвмънти.Евентуално лятото ще купя играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 Като изключим досадните им проблеми с претоварени сървъри при launch-а, че и вчера вечерта - интересна игра Брат ми взе, че утрепа Диабло вчера ... Отново е време за безкрайно циклене ... :“) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 Закво са ви тия гест пасове, да играете до там, където беше възможно и на бета-та? Аз за 3 дни бета, успях да играя само 20 минути. През останалото време: нямаше сървъри/не ме логваше/не ме допускаше в игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 добре де тази игра няма ли сингъл? без акаунт и интернет не мога ли да играя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 Не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 а ако някой си развие героя в сингъл до няква степен, после може ли да продължи с същия герой в батъл нет ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 добре де тази игра няма ли сингъл? без акаунт и интернет не мога ли да играя? Сингъла е онлайн. Та може да се каже, че и има и няма сингъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 От 1 час се ъпдейтва този диабло launcher и нищо ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 някой подкара ли пиратската версия? аз свалих играта от skidrow и свалих moonedge ама нещо не мога да влезна.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 На Nightmare с Demon Hunter не е игра, а борба за оцеляване... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 То на Inferno някви пичове с по 60к кръв ги стопяват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 Ами на всяка групичка шампиони има голям шанс да умра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 Кога го докарахте до Nightmare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 Кой каза по-нагоре, че играта била лесна след като игра 1/4 от първия Акт? :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 На инферно някви прости скелетчета с по 700 000 кръв... LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 На Nightmare с Demon Hunter не е игра, а борба за оцеляване... Ако си нямате някой Monk или Barbarian да танква ще е доста по-трудно Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 Говоря за Single. Днес ще вляза в мулти, да видим как ще се справям. Проблемът явно е, че нямам късмет. DPS-а ми е сериозно изостанал, а не ми пуска нищо добро като оръжие. Крафтнах едно лайно за безумно много ресурси и сега чакам дроп. Всички са на Hell вече почти, само аз изоставам. Днес, най-късно утре трябва да го мина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 Не знам за какво говорите аз на Бутчъра пукнах като пич на Нормал... После едни шампиони ме заклещиха и пак пукнах. С Монк... (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 С Монк Буча на нормал го разпрах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 Пфффф... някои неща не са ми ясни. На 2-рия бос(няма да казвам кой, че някой може да не е стигнал до там) умрях 2 пъти(иначе се разпрах от кеф де...). Та 1-ва неяснота: Какво ще правя на Nightmare? 2 - а на Hell, 3 - а на Inferno? И последно - как на тази игра някой би се пуснал Hardcore? Ясно е, че не съм критерий, ама все пак... Иначе играта е пълно густо!!! (((: Дет се вика - ДОЖИВЯХМЕ!!! (((: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.