Psihara^^ Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 Имам 2 ключа за временно ползване. Ако някой много се чуди дали да я закупи - да ми каже. Ще му дам единия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 Diablo III направи фалстарт, вече 25мин аз и доста други хора се опитваме да влезем, но за съжаление не става. Доста скептично бях настроен към тая open beta, дето беше 3 ден, ама си викам тва са blizzard няма как да фейлнат. Е, явно има, а тази нощ няма да се играе Diablo http://eu.battle.net/d3/en/status Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 15, 2012 Share Posted May 15, 2012 Psihara#2493 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted May 15, 2012 Share Posted May 15, 2012 Отново се появи в Амазон играта. почва от £44.01 с доставката до България. А иначе снощи след 2 часа моята половинка си се логна, направи си героя и вдигна 4 левъла преди да си легнем. Определено доста народ изтормозиха сървърите в Париж чакам само да видя цифри, че ми е интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 15, 2012 Share Posted May 15, 2012 И на мен ми е интересно колко хора ще я играят и дали ще мине WoW Иначе и аз успях да се логна вчера около 2 и да кача героя до 5lvl. Сега минах quest-a за Skeleton King и се оказа, че Fallen Star е нещо, което не бях предполагал, но няма да споилвам за хората, които още не са я играли Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 15, 2012 Share Posted May 15, 2012 И на мен ми е интересно колко хора ще я играят и дали ще мине WoW Иначе и аз успях да се логна вчера около 2 и да кача героя до 5lvl. Сега минах quest-a за Skeleton King и се оказа, че Fallen Star е нещо, което не бях предполагал, но няма да споилвам за хората, които още не са я играли Е то оставаше и да спойлнеш! Къде ще могат да се видят цифрите? Над 2 000 000 играли Beta-та. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted May 15, 2012 Share Posted May 15, 2012 Delivery Estimate: Tuesday 15 May 2012 Dispatched Status: In transit Ship Carrier City Sprint Tracking ID: 10353989 Latest Event: Out for delivery - 15 May 2012 7:29:28 OMW Bitchez! :lol: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted May 15, 2012 Share Posted May 15, 2012 Най-приятно първо впечатление от играта за мен е, че върви много по-добре от демото. Демото ми товареше процесора на ~95% през цялото време, докато цялата игра е на ~30%. Върви доста по мазно Едит: ключовете ги раздадох вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 15, 2012 Share Posted May 15, 2012 "Пробвано и работи. За неразбралите като мен до преди малко : Не ви трябва guest pass, сваляте играта ,логвате се с вашия battle.net account и вече имате Starter edition!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 15, 2012 Share Posted May 15, 2012 Ако си направя герой и поиграя няколко нива, след няколко дни си купия играта и вкарам новия кий, какво ще се случи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 15, 2012 Share Posted May 15, 2012 Ако си направя герой и поиграя няколко нива, след няколко дни си купия играта и вкарам новия кий, какво ще се случи? Ще ти се конвертира акаунта към нормален и ще си продължиш след 13-ти левел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 15, 2012 Share Posted May 15, 2012 Вече има хора на 50 левъл. А не бих се учудил, ако в Корея вече са стигнали 60. Лудница Аз зяпам тези: http://www.twitch.tv/thegdstudio Много е шарено, мамка му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 15, 2012 Share Posted May 15, 2012 В 9gag имаше скрийншот с надпис, че Диабло е умрял в Азия - там имаше някакво парти от 3-4 човека и трупа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 15, 2012 Share Posted May 15, 2012 Само аз ли не мога да се логна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 15, 2012 Share Posted May 15, 2012 Само аз ли не мога да се логна? Не Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted May 15, 2012 Share Posted May 15, 2012 Току що ме изхвърли и мен. Тая глупост с онлайн сингъла ще докара доста ядове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 15, 2012 Share Posted May 15, 2012 Взех ключ... Не знам, нещо не може да ме спечели. Не е лоша играта, но ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 Не знам защо казаха, че бетата е 1/3 от Акт 1. Аз бетата я изиграх за час и нещо, а останалата част за 3 часа и половина. т.е. по-скоро е 1/4. Играта е много добра! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver_bg Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 Сложил съм играта на 2 компютъра и вчера на единия не ми зареждаше героя, който бях направил, а днес изобщо не мога да се логна. Някой има ли представа дали може да се оправи това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 В офито пише че сървърите са в Maintenance. Имаха 10 години да си ги настроят за масивния флууд и явно не са им стигнали Diablo III: Lord of tError Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 Някой може ли да ми прати инсталера? Ще му напиша skype на pm. btw: http://www.youtube.com/watch?v=Z1TrblyFltI Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 "Пробвано и работи. За неразбралите като мен до преди малко : Не ви трябва guest pass, сваляте играта ,логвате се с вашия battle.net account и вече имате Starter edition!" Да, да, ама не http://i73.photobucket.com/albums/i211/xspy/Screenshot004.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 Ба, аз намерих в нета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 Доколкото ми е известно може да се влиза само с guest pass Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 Еми освен някой да ми даде Guest Pass, че не искам да намирам от съмнителни сайтове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.