Jump to content
BulForum.com

Diablo III

ShitHappen

Recommended Posts

Интересен бъг... Помпенето на ляв бутон, вместо задържането му, резултира в 10-15% IAS. Странно... Дано го оправят!

Което ще рече? :)

Какво стана със съпорта?Отговориха ли ти?

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Проблема при мен се оказа от новия драйвер, който се инсталира преди да пусна играта за първи път.

Видях същия тип артефакти и дефекти и при GTA 4, където нямаше проблем.

Което ще рече? :)

Какво стана със съпорта?Отговориха ли ти?

Ще рече, че стреляш по-бързо.

Съпорта ще му еба майката. Лошото на Амазон е, че не можеш да кажеш "Искам да говоря с мениджъра ти!".

Засега нямам новини. Уж съм щял да мога след една седмица да поръчам. Малоумна работа...

• 3 weeks later...
Diablo

If you've pre-downloaded the digital version of the game in EU English or German before 10:00 AM CEST (9:00 AM GMT) on Saturday May 12, you must obtain the new downloaders to be able to install properly once the game is released on May 15. We apologize for the inconvenience, and ask that you please let friends and acquaintances know so they can begin downloading the working installer that's now available.

http://eu.battle.net/d3/en/blog/4410912/

Кой е най-изгодния начин за купуване на играта в момента ? Онлайн е 120лв, в озон е изчерпан преордъра който е бил 107лв, други опции ?

Като се разрових малко в интернет открих този вариант само за CD-key. Някой ползвал ли го е: http://www.g2play.net/store/Diablo-3-Digital-Download.html

и как става така, че търговците продават по евтино от производителя ?!?

и как става така, че търговците продават по евтино от производителя ?!?

Както при всеки продукт. Продават много бройки.

Повече от производителя ли? :)

Всеки сам си определя цената. Обикновено дистрибуторите формират малко по-ниски цени от препоръчителните, за да могат да привлекат повече хора да купият от тях. Иначе ако цената е една и съща навсякъде, повече хора ще предпочетат директно от производителя да купят.

Повече от производителя ли? :)

Всеки сам си определя цената. Обикновено дистрибуторите формират малко по-ниски цени от препоръчителните, за да могат да привлекат повече хора да купият от тях. Иначе ако цената е една и съща навсякъде, повече хора ще предпочетат директно от производителя да купят.

И в Холандия е така. Фрий Рекърд Шоп го продава за 50 евро, а Близард, за 60.

Само не разбрах сега, като имам инсталирана бетата, какво правя?

Стартирам този файл и ми издърпва останалото?

Или не мога сега, а трябва да чакам до определен ден?

Не остана, мамка му!

Мисля, че бета-та вече не играе роля т.е. може да я изтриеш. Като свалиш инсталера, той ще дръпне инсталационните файлове на играта и като настъпи момента (мисля, че беше 18:00 часа на 14.05) ще можеш да я инсталираш и ъпдейтнеш. След това чакаш да стане (01:01 часа на 15.05) и почваш да биеш гадове :D

edit: само аз ли се чудя защо тея тъпанари от близард не пуснаха играта в петък, та да може хората да си поиграят събота и неделя. На някой, ако му се занимава може да им пусне един тикет, че с моя уникален английски едва ли ще ме разбератlaughing1.gif

Копието, което поръчах за брат ми от амазона пише, че е изпратено и пътува. До 2-3 дни ще дойде на адреса, който съм посочил.

Масова истерия е настанала навсякъде по света с ДиаблУтУ :). И аз за момента се замислям дали да я взема, но май ще изчакам да видя за какво иде реч.

Копието, което поръчах за брат ми от амазона пише, че е изпратено и пътува. До 2-3 дни ще дойде на адреса, който съм посочил.

Моя е

Dispatch Estimate Monday 14 May 2012

Delivery Estimate: Wednesday 16 May 2012 - Friday 25 May 2012

Dispatching Soon

И са ми запорирали парите в банката.

Аз ще ида утре до пулсар да ги видя какво предлагат като цена, ако не - ще си купя ключ от близзард. Има по-изгодни оферти, ама не ми се занимава. Ще се играе, няма как. И без това се купуват игри по 1 път на няколко години :D Това според мен е игра, която си заслужава и тепърва ще се развива.... пък щом има и пвп система (арена)... няма как :) ще се мажем

Надявам се не си забравил за моето копие... biggrin1.gif

Абе те са на едно бе човек. Нищо не съм забравил. Като пристигнат ще си правим Launch Party. :D :D

Интересно, че в амазон УК са свършили копията (Sign up to be notified when this item becomes available.)

На колко ли пари ще ги пуснат новите бройки?Другото интересно е, че това е най-продаваната игра с преордър, а как така са останали без бройки...

Няма проблеми. beer.gif

Your Amazon.co.uk order has dispatched

Готово. Пратиха ги официално. 5бр. пътуват закъмто насам. Другия Понеделник са тук.

Интересно, че в амазон УК са свършили копията (Sign up to be notified when this item becomes available.)

На колко ли пари ще ги пуснат новите бройки?Другото интересно е, че това е най-продаваната игра с преордър, а как така са останали без бройки...

По-скоро са спрели продажбите по 2 причини. 1. да успеят да наваксат с вече поръчаните, а иначе днес ще ги флуднат с поръчки и после ще имат проблеми, защо не е дошла на време и 2-ро - от утре вече няма преордер, цената ще е по-висока и ще печелят повече. Най-вероятно.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...