Jump to content
BulForum.com

Diablo III

ShitHappen

Recommended Posts

Казах, че се съгласих, че имат разлики ИУ2 и Д2... но соулбрингъра е точно диаблолайк. Пък и сръвнението ти е... с доста по-голяма разлика от моето :)

за ИУ2 се съгласих... ти не ми отговори за соулбрингъра. Липсата на коментар по другата част от поста ми обаче не говори добре за тезата ти. Не че те укорявам в нещо, просто не мога да разбера любовта ти към д2 и (основното в поста ми) беше да разбера откъде идва тя.

е бях чувал за Соулбрингер и сега поразгледах - явно ми стана защо не съм чувал за нея. Едно че изглежда доста по-зле от Диабло 2, второ - това не е ARPG/Hack n Slash. Едно такова бавно и мудно. В Диабло всичко става бързо, битките са задоволителни и в огромни количества с интересни герои и скилове и естествено - предмети. Добави към това и страхотен мулти и имаш рецепта за успех. Battle Chest-а беше в топ 10 за продажби на ПЦ игри през 2010.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Проблемът ти се казва АТИ. biggrin1.gif

На лаптопа и аз съм с ATI 3430, но нямах подобен проблем. Играх с барб и демон хънтър. Но намалих текстурите на low, като ми лагваше в началото.

Други хора с ATI нямат проблеми.

Какво значи други хора? Тия дъски на всяка машина се държат различно. Намери някой с точно твоя хард конфиг, с точно същите софтове и питай него дали има проблеми. Много ясно, че не всеки потребител на АТИ непременно ще ги има. Предполагам си се погрижил драйвърите ти да са в час, нищо че и те са дъски по производство. Поне са еднакви за всички.

Какво значи други хора? Тия дъски на всяка машина се държат различно. Намери някой с точно твоя хард конфиг, с точно същите софтове и питай него дали има проблеми. Много ясно, че не всеки потребител на АТИ непременно ще ги има. Предполагам си се погрижил драйвърите ти да са в час, нищо че и те са дъски по производство. Поне са еднакви за всички.

Останалия хардуер няма чак толкова голямо значение. Проблема ако беше в драйверите, мисля, че щеше да се проявява и при други. В час са ми, но не знам със старите дали също ще има такъв проблем, защото ги ъпдейтнах точно преди да инсталирам играта.

Еее, Видене, какво ги направи Ати бе? Отдавна нещата при тях са изгладени. ;) Информацията ти с дъските е доста стара. :)

Пробвал съм и стари - при мен не се оправя, при 1-2 се оправя. Предвид, че това става само с игра(и) на близърд (имало и при УоУ оплаквания) ми се вярва да е близ да са огелпили нещо.

Еее, Видене, какво ги направи Ати бе? Отдавна нещата при тях са изгладени. ;) Информацията ти с дъските е доста стара. :)

Мите, дъски бяха, дъски са и дъски ще си останат! laughing1.gif

liquid, как така Близард ще се осерат? В смисъл са се осрали по отношение на работата на дъските на АТИ и са допуснали те грешка, че при нЕкои потребители излиза боза? Нещо не ми се връзва, братле. Скоро ще стане 15 години откак АТИ все някъде с някого (предимно производител на някоя популярна игра) имат проблеми. Кво да си говорим - факти. За драйвъри и прикачане на периферия същата работа.

Ангеле, няма къде другаде да ти е проблема, освен в дъската. Не може Близард да объркат нещо само като за АТИ! И то баш за твоя модел. Няма как да стане. Как всички други, че и хора с нЕкои дъски, виждат нормално графиката на вода/дим/порт или каквото там се бъгва при теб? Виж там 3D rendering options, не ги знам как са при дъските...

Мите, дъски бяха, дъски са и дъски ще си останат! laughing1.gif

liquid, как така Близард ще се осерат? В смисъл са се осрали по отношение на работата на дъските на АТИ и са допуснали те грешка, че при нЕкои потребители излиза боза? Нещо не ми се връзва, братле. Скоро ще стане 15 години откак АТИ все някъде с някого (предимно производител на някоя популярна игра) имат проблеми. Кво да си говорим - факти. За драйвъри и прикачане на периферия същата работа.

Ангеле, няма къде другаде да ти е проблема, освен в дъската. Не може Близард да объркат нещо само като за АТИ! И то баш за твоя модел. Няма как да стане. Как всички други, че и хора с нЕкои дъски, виждат нормално графиката на вода/дим/порт или каквото там се бъгва при теб? Виж там 3D rendering options, не ги знам как са при дъските...

Дъски ама друг път.Проблема си е в оптимизацията на Близърд.Същия проблем го е имало и с карти на ЖеФорс.Фикснали са едно, прецакали са друго.Да си оправят играта и най-вече сървърите, че мн взеха да се излагат.

Дано да не запеем същата песен като с Rage (жалко, мн жалко за id)

И аз съм с АТИ и нямам грижи с никоя игра... Малко хейтване ми намирисва тука...

В крайна сметка хареса ли ви Д3?

Аз да споделя малко тъжни факти относно съпорта на Амазон...

The chat transcript is as follows:

10:18 Bhoopalan (CSA) : Hello, my name is Bhoopalan. How may I help you?

10:18 George Dragoev : I have a question

10:18 George Dragoev : I have 3 orders for Diablo III

10:18 George Dragoev : 5 copies total

10:18 George Dragoev : They must all be delivered to a London Address

10:19 George Dragoev : I want to know

10:19 George Dragoev : can I combine them?

10:19 Bhoopalan (CSA) : I'll be happy to check this, George.

10:19 Bhoopalan (CSA) : To make sure that I have the correct account, may I ask the name on your account and the first line of your billing address?

10:19 George Dragoev : it's the same item, same delivery address

10:19 George Dragoev : it's just that friends ask me to order for them too

10:19 George Dragoev : so I end up with 3 orders for 5 DVDs

10:20 Bhoopalan (CSA) : I understand that, George. I'll check it.

10:20 Bhoopalan (CSA) : To make sure that I have the correct account, may I ask the name on your account and the first line of your billing address?

10:20 George Dragoev : george.dragoev@gmail.com

10:21 George Dragoev : billing address should be bul Shesti Septemvri 230, app 6

10:21 George Dragoev : Plovdiv, Bulgaria

10:21 Bhoopalan (CSA) : Thanks for the details.

10:23 Bhoopalan (CSA) : I'm pleased that I can combine these orders.

10:23 George Dragoev : ok, one more thing

10:23 Bhoopalan (CSA) : Please hold for a minute while I combine them.

10:23 Bhoopalan (CSA) : Sure.

10:23 George Dragoev : if I want same day delivery, it says I need to pay 2 pounds.

10:24 George Dragoev : Is that 2 pounds per DVD, or 2 Pounds for all 5 DVDs

10:24 Bhoopalan (CSA) : Please wait while I check that.

10:24 George Dragoev : ok

10:28 Bhoopalan (CSA) : Do you want to select First Class delivery method, George?

10:28 George Dragoev : how much would it cost for all 5 dvds?

10:28 Bhoopalan (CSA) : Shall I combine the orders and check it for you?

10:28 George Dragoev : yes, please

10:33 Bhoopalan (CSA) : I'm very sorry for the confusion, George.

10:34 George Dragoev : ?

10:34 George Dragoev : dont tell me now I have one order for 2 dvds!

10:34 Bhoopalan (CSA) : I was unable to combine the orders due to a quantity restriction.

10:35 George Dragoev : but my other two orders are gone now!

10:35 George Dragoev : can you bring them back?

10:36 George Dragoev : Hello?!

10:36 Bhoopalan (CSA) : Please wait while I check that.

10:40 Bhoopalan (CSA) : Thanks for waiting.

10:41 Bhoopalan (CSA) : Due to error while trying to add your orders, the 2 other orders were cancelled. Unfortunately, we are unable to reinstate cancelled orders.

10:41 George Dragoev : Are you kidding me?

10:42 Bhoopalan (CSA) : I'm sorry for the inconvenience caused, George.

10:42 George Dragoev : Now how do I get my 5 copies?

10:42 Bhoopalan (CSA) : I'm afraid you'll need to reorder 3 other quantities separately.

10:42 George Dragoev : I cannot!

10:43 George Dragoev : It's not my fault

10:43 George Dragoev : and by combine, I meant "combine"

10:43 Bhoopalan (CSA) : Yes, I do understand that. Shall I'll investigate this with my appropriate team to reinstate the 3 other quantities and update you via e-mail?

10:43 George Dragoev : if I was to cancel two orders and change the quantity to 5 in the last

10:43 George Dragoev : I would do that myself

10:44 George Dragoev : I must have my 5 copies

10:44 George Dragoev : by all means!

10:47 Bhoopalan (CSA) : I understand that. This is how our orders are combined. I need to investigate this further to assist you better.

10:47 Bhoopalan (CSA) : Shall I contact you within 24 hours via e-mail?

10:47 George Dragoev : You must fix that!

10:47 George Dragoev : This is not combine!

10:48 George Dragoev : this is "cancel two, edit quantity in third"

10:48 George Dragoev : that, I could do myself

10:48 George Dragoev : But I didn't because I realized, if I do that, I wouldn't be able to change quantity to 5!

10:48 George Dragoev : Now I don't see how it is a problem for you to fix that

10:48 George Dragoev : since YOU made it just now

10:49 George Dragoev : Please keep me updated

10:49 George Dragoev : I save this conversation just in case...

10:49 Bhoopalan (CSA) : I'll also send you an e-mail with this chat transcript for your reference.

10:49 Bhoopalan (CSA) : Is there anything else I can do for you today?

10:50 George Dragoev : I guess not

10:50 Bhoopalan (CSA) : We hope to see you again soon! Please click the "End Chat" link to close this window.

10:51 George Dragoev has left the conversation.

И винаги можеш да си сложиш fake адрес и да можеш да продаваш айтъми.

Ти пробвал ли си го това - не мисля, защото аз мога да ти гарантирам, че няма да ти се получи. Paypal-а ти е вързан с дадена карта и адрес, които на 100% са ти български - дори и да се помъчиш да регнеш фейк адрес - картата ще издаде от къде всъщност си.

Но както писах по-горе просто ей така гледаш да напишеш нещо, колкото лафче да става.

Решението ти е да имаш приятел, който се е регнал и живее в чужбина, да му даваш предметите на него и той да ти ги продава - срещу % предполагам. Но това "чудо" с фейк адреса можеш просто да го забравиш.

На мен WoW и SWTOR акаунтите са ми вързан с КК. В battle.net още ми седи адреса, който дадох в Англия и винаги докато играех WoW ме таксуваха без проблем. Обаче SWTOR докато не написах адреса в Бг не ми взеха парите. Може би опираме до желание на компанията да следи тези работи и прибирането на пари. Ако е така то тогава май Близз са по-непретенциозни, стига да влизат кинтите в техните сметки :)

Сега през последната година може и да са променили нещата, не знам. Но поне до миналата година беше това положението.

Аз Nvidia карта след MX440 до сега съм нямал и съм нямал никакъв проблем с нищо. Така че.... злобата е ненужна в случая. Вината е на Близард, че не са си подбрали тестърите правилно. Тя затова се попълва тая форма при кандидатстване. За да изберат тестъри с всякакви хардуерни конфигурации и да се види дали има проблем. Ако ми бяха пратили покана, щях да ги информирам. Ама като не ми пратиха, да се оправят ся.

Ти пък го изкара, че Nvidia е най-перфектната фирма на света. С тия драйвери дето са поредни номера и сигурно вече са стигнали до 500. През 2 дни ще сменям драйвери....

Изпуснах нишката на дискусията за картите и акшън хауса. Да не би да има някакви ограничения за българи или комисионните ще са много високи ? Как така като давам пари през интернет на близард нямам проблем, а като трябва да взимам - имам ? (или просто не съм разбрал)

Иначе играта ще се играе със сигурност. Било то в близард или в някоя пиратка оффлайн.

Проблема е, че гълта много процесор, а с моя 5000+ съм почти винаги на 100% use. Ако знаете фирма в Плд, която ъпгрейдва стари процесори (да си доплатя за нов), моля за кординати (може и на лична)

Иначе играта ще се играе със сигурност. Било то в близард или в някоя пиратка оффлайн.

Проблема е, че гълта много процесор, а с моя 5000+ съм почти винаги на 100% use. Ако знаете фирма в Плд, която ъпгрейдва стари процесори (да си доплатя за нов), моля за кординати (може и на лична)

Съдейки какво беше със SC2 пиратска едва ли ще може да се играеbiggrin1.gif

Относно втория ти въпрос май вече няма такива фирми, може да се пробваш да си продадеш стария процесор във форума и да ъпгрейднеш, НО ако това е сокет AM2 нов процесор няма да намериш. Т.е. ще трябва да търсиш втора ръка, да не говорим, че единственото, с което си заслужава да смениш твоя е 6000+, който се намира изключително рядкоwacko.gif

Съдейки какво беше със SC2 пиратска едва ли ще може да се играеbiggrin1.gif

Относно втория ти въпрос май вече няма такива фирми, може да се пробваш да си продадеш стария процесор във форума и да ъпгрейднеш, НО ако това е сокет AM2 нов процесор няма да намериш. Т.е. ще трябва да търсиш втора ръка, да не говорим, че единственото, с което си заслужава да смениш твоя е 6000+, който се намира изключително рядкоwacko.gif

Аз на SC2 си му играх кампаниите без проблем.

И аз съм с АТИ и нямам грижи с никоя игра... Малко хейтване ми намирисва тука...

Няма такова нещо. Имаенно понеже един има, а друг няма проблеми казвам, че едва ли проблемът идва откъм Близард. А и не съм на Ангел на машината и не мога да знам дали няма друг проблем. Не мен това ми прилича на 3Д рендеринг проблем.

Аз Nvidia карта след MX440 до сега съм нямал и съм нямал никакъв проблем с нищо. Така че.... злобата е ненужна в случая. Вината е на Близард, че не са си подбрали тестърите правилно. Тя затова се попълва тая форма при кандидатстване. За да изберат тестъри с всякакви хардуерни конфигурации и да се види дали има проблем. Ако ми бяха пратили покана, щях да ги информирам. Ама като не ми пратиха, да се оправят ся.

Ти пък го изкара, че Nvidia е най-перфектната фирма на света. С тия драйвери дето са поредни номера и сигурно вече са стигнали до 500. През 2 дни ще сменям драйвери....

И ти нещо по грешен коридор тръгваш. Я като е на Близард проблема ми кажи защо 3-ма други юзъри тук с различни модели АТИ на различни машини НЯМАТ проблеми?

За Nvidia дума не съм казал. Но лично аз винаги съм бил с тях и проблеми съм нямал досега откак ги има. А за драйвърите - последно ги сменях заради Батълфийлд 3 и се улових, че повече от година и половина не бях поглеждал с какви съм... И не съм имал грижи... Но да не размиваме нещата излишно.

Понеже не един и двама познати са се борили с драйвърите на АТИ (Ники даже отсвири цяла карта от нерви май), а аз никога не съм ги и поглеждал, мога само да те посъветвам да си откриеш 3Д настройките и да ги коригираш така, че тоя проблем да изчезне. След като ти се появява само при ефекти от един и същи тип и след като при повечето други потребители няма такъв проблем, то почти на 100% той идва от рендеринга... Поне аз така си мисля.

Аз на SC2 си му играх кампаниите без проблем.

single player, да, ама не мисля, че някой си купува/играе подобен род игри заради сингълаbiggrin1.gif

Ти пробвал ли си го това - не мисля, защото аз мога да ти гарантирам, че няма да ти се получи. Paypal-а ти е вързан с дадена карта и адрес, които на 100% са ти български - дори и да се помъчиш да регнеш фейк адрес - картата ще издаде от къде всъщност си.

Но както писах по-горе просто ей така гледаш да напишеш нещо, колкото лафче да става.

Решението ти е да имаш приятел, който се е регнал и живее в чужбина, да му даваш предметите на него и той да ти ги продава - срещу % предполагам. Но това "чудо" с фейк адреса можеш просто да го забравиш.

Нито ти,нито аз знаем дали ще гледат paypal детайлите.Един приятел си сложи английски адрес и сега може да ползва Refer a friend в Wow.Плаща си акаунта с кредитна карта.

single player, да, ама не мисля, че някой си купува/играе подобен род игри заради сингълаbiggrin1.gif

Защо не? Аз например.

Жоре знаеш добре, че аз играя Л2 и нямам намерение да се "разсейвам", особено след като вече подминавам 86 и тепърва става интересно.

Друг фундаментален момент е, че играя за забавление. Тоест в момента, в който една игра не ми е забавна - заминава. Така че ако намекваш, че на хел няма да се справя сам - много просто - няма да играя на хел. laughing1.gif

Интересен бъг... Помпенето на ляв бутон, вместо задържането му, резултира в 10-15% IAS. Странно... Дано го оправят!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...