Jump to content
BulForum.com

Diablo III

ShitHappen

Recommended Posts

Много ясно. Политиката им е такава от десетилетия наред. Ако Valve/Ubisoft/THQ/etc. като извадят игра продават „X“ число първите 24 часа или седмица, то при Blizzard това число задължително е x 10.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Но системните изисквания имат нищожна част това да е така. Причината всички я знаят - уникален геймлей.

Аз я изиграх с Demon Hunter-а. На мен ми хареса. Само ме дразни един бъг с графиката, който имам.

4673361b.jpg

Става въпрос за това около портала. Пикселизацията. Появява се на много места така. На огън, на сияния, на сенки, на изпарения. Някой с подобен проблем?

Картата ми е HD3870 с последния драйвер. Инсталирах го преди да пусна играта обаче и се чудя дали не може да е той проблема.

Нещо за което се чудих и което установих сам. Да споделя, за да знаете.

Става въпрос за куеста в гробището, където трябва да се обиколят трите гробници, за да се намери короната. В случая е за него, но по принцип е за всеки от типа.

Играех, минах гробница 1 и бях на половината в 2. Трябваше да изключа. Натиснах Leave Game.

После като влезнах ме пусна на Waypoint-а в средата на гробището. Започнах от гробница 3, после влезнах в 2 и на края в 1 беше короната.

Та идеята ми е, че картите си се ресетват дори на Private игри и ако играете нещо подобно, трябва да почвате от начало ако излезете. А начин за пауза няма. Само в града.

Ако няма офлайн сингъл плейър, а е само така - ще е много крива поста да се паузира временно играта.

woox, аз също съм с ати, версия на driver-a 12.3 и нямам подони проблеми с пикселизация. Иначе като излезе играта ще те добавя, понеже силно се съмнявам, че след бетата ще остане нещо като инфоbiggrin1.gif Ето го и моя батълтаг: PredatorBG#2836

Това с пикселите не знам как се прецаква, обаче като играх с първите 3 героя нямаше проблеми, но като пуснах демон-хънтъра и сянката ми стана на квадратчета :D Мисля, че пипах и видео настройките ама не съм сигурен

Представяш ли си проблема да е само с Демон хънтъра? Като оправят сървърите ще пробвам дали при Witch Doctor-а дето направих се появява тва. Че само го направих и не съм почвал да игря.

Мда. И на Уич доктора го има. Не мога да намеря причината обаче...

Тоя общ сташ може да се окаже повече проблем, отколкото помощ. Споделеното злато обаче е готино. :)

Аз мислех да поиграя, ама ми дава прословутия error 37laughing1.gif

Хахаха и със спамене не става.Копваш си паса и след това късмет.

Аз я изиграх с Demon Hunter-а. На мен ми хареса. Само ме дразни един бъг с графиката, който имам.

4673361b.jpg

И аз съм така. Из нета доста хора изглежда имат този проблем, повечето с карти от 3000 серията (3850/70 с или без кросфайър), но има и такива, които са от 5000, Пробвай да пуснеш опцията за показване на картината в широкоекранен режим, независимо от монитора. При мен имаше малко подобрение, но на моя 4:3 17 инчов монитор нищо не се вижда и чете - много малко става. Пробвай и смяна на резолюциите - при някои резолюции има промяна/подобрение.

Друга опция е да ъпдейтнеш или ролбакнеш драйвърите, но от няколкото поста, които прочетох това не винаги помага (то нито един от фиксовете не работи за всички до момента). Или Близърд или АТИ са в грешка, повече ми се вярва да са Близърд, особено като си спомним, че Старкрафт беше убиец на нвидия карти за малък период от време.

Иначе поиграх малко и ми се стори доста скучно. Знам, рано е още в играта и това е първи акт и т.н., но първи акт в Диабло 1 и 2 така ме зарибиха когато ги играх за първи път, а и Торчлайт също ми подейства като магнит, така че ме съмнява да е от това проблема.

Иначе поиграх малко и ми се стори доста скучно. Знам, рано е още в играта и това е първи акт и т.н., но първи акт в Диабло 1 и 2 така ме зарибиха когато ги играх за първи път, а и Торчлайт също ми подейства като магнит, така че ме съмнява да е от това проблема.

Към края стана доста по-интересно, защото стана по-предизвикателно. Торчлайт я изкарах точно до 4-тото ниво, което приличаше на първото и я разкарах. Мразя игри без атмосфера, а торчлайт беше точно такава.

Носталгията ме хвана и мен,като се сетих за 2ката и първият акт...дъжда,soundtrack-a.Може да е малко като комикс,ама - who cares :)

Изобщо не мога да ви разбера тея дето толкова сте блъскали д2, като още тогава и Soulbringer и IceWindDale 2(същата 2000 година като диабло 2) предлагаха много повече от д2... да, бяха по-хардкор, но това еднообразие как не ви е втръснало, че сега да ви обхване носталгия... просто не ми го побира акъла.

Ти изобщо чувал ли си за или пускал ли си соулбрингър? Хайде за айса ще се съглася, че има разлики... макар че и двете игри са РПГ, т.е. един и същи жанр.

Да, и нищо общо помежду им. Мите, seriously?! Сериозно ли се опитваш да ги сравняваш? Все едно да кажеш как можете да харесвате футбол, като има билярд. И в двете игри има топки?

Мда. И на Уич доктора го има. Не мога да намеря причината обаче...

Проблемът ти се казва АТИ. biggrin1.gif

Кога да очакваме да пристигнат копията?

Да, и нищо общо помежду им. Мите, seriously?! Сериозно ли се опитваш да ги сравняваш? Все едно да кажеш как можете да харесвате футбол, като има билярд. И в двете игри има топки?

Казах, че се съгласих, че имат разлики ИУ2 и Д2... но соулбрингъра е точно диаблолайк. Пък и сръвнението ти е... с доста по-голяма разлика от моето :)

Skyrim, mass effect, dragon age, diablo, fallout... все РПГ.

за ИУ2 се съгласих... ти не ми отговори за соулбрингъра. Липсата на коментар по другата част от поста ми обаче не говори добре за тезата ти. Не че те укорявам в нещо, просто не мога да разбера любовта ти към д2 и (основното в поста ми) беше да разбера откъде идва тя.

Проблемът ти се казва АТИ. biggrin1.gif

Кога да очакваме да пристигнат копията?

Други хора с ATI нямат проблеми.

Ами 7 дни отнема. Предполагам, че към 22-ри ще играем задружно :D

Да, аз съм с Ати и няма проблем при мен. Може би ще го оправят в крайната версия или в краен случай от Ати ще пуснат пач за проблемните серии.

Само мен ли ме дразни това, че руните се отключват след определен левел и са общодостъпни, вместо да се събират както предметите.... Струва ми се много lamelaughing1.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...