Jump to content
BulForum.com

Diablo III

ShitHappen

Recommended Posts

съобщих на всеобщо достояние миналата година, че ще правя Pre-Order. :)

т'ва си го спомням :lol: От миналият март или април с тези пре ордъри.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Миналата година на 1-ви Март. Ама за сметка на това, сега ще ми излезнат по 67лв копието. А не 60 евро. И е с кутийка и всичкото му. Не дигитален даунлоуд.

И ся ако една Кока-Кола не ме почерпят.. :) Те се знаят кои са.

Миналата година на 1-ви Март. Ама за сметка на това, сега ще ми излезнат по 67лв копието. А не 60 евро. И е с кутийка и всичкото му. Не дигитален даунлоуд.

Аз ги поръчах малко по-късно и ми идват по 80лв тотал с доставка, ама пак 40лв си спестявамеlaughing1.gif

Ще те почерпим бе, спокойно laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Аз не знам доколко има смисъл в преордър една година предварително.

Ако немине котка път, аз ще взема за мен и за двама мои познати дисковете за по ~85-90 лв. Пак е повече, ама не съм си дал парите толкова по-рано...

Организирайте се, като излезе да го почваме. Ние сме трима засега...

Аз не знам доколко има смисъл в преордър една година предварително.

Ако немине котка път, аз ще взема за мен и за двама мои познати дисковете за по ~85-90 лв. Пак е повече, ама не съм си дал парите толкова по-рано...

Организирайте се, като излезе да го почваме. Ние сме трима засега...

Парите въобще не си си ги дал по-рано. Ако е през амазон ти вземат парите в деня на излизане, когато ти пращат и играта. Ти просто деклариращ, че я искаш и запазваш.

Така беше със SC2 едно време. И имах и преордер на Диабло и Скайрим, но ги спрях.

Ами и ние сме още 5. :) Ама за какво да се събираме? Колко максимално човека ще могат да играят?

Аз мисля първо да си изиграя Single Player-а и после да налазвам Bnet. Можеби само ще влезна да си запазя име на героя.

Ами и ние сме още 5. :) Ама за какво да се събираме? Колко максимално човека ще могат да играят?

Аз мисля първо да си изиграя Single Player-а и после да налазвам Bnet. Можеби само ще влезна да си запазя име на героя.

Онлайн е по зарибено :tongue

Пс: чудя се дали да си я взимам и аз ...

То че е по-зарибено е по-зарибено, но няма да ходя да се излагам неподготвен я. :) Пък и като си сам, можеш да си следиш историята и да си играеш както си искаш, а не да се съобразяваш с някой си.

4 човека ще могат да влизат максимално в една игра, мисля.

Но трябва да сме повечко, за да се знае, че винаги ще има 4-ма.

Аз лично нямам никакво намерение да играя SP. Направо мулти, да може, ако падне нещо, което не е за мен, веднага да има кой да се възползва.

Че то ще има ли СП? Не искам да си я поръчвам още, защото не знам дали ще ми върви. По този повод, щом ще има СП, дали няма да я кракнат, че да мога да си я изтегля пиратска да видя дали ще ми върви?

Здравейте. Има ли някой, който играе бетата да направим заедно няклко сесии. Аз имам witch doctor hardcore и wizard normal. Сумати пъти убих последният бос и все не ми падат rare оражие или offhand. Та ако има желаещи за вечерни сесии, тъй като работя до 17:00 да ми се обади. Ще ми е доста по-забавно да играя с други хора а и може по този начин най-накрая и да ми падне нещо готино и за мен.

Че то ще има ли СП? Не искам да си я поръчвам още, защото не знам дали ще ми върви. По този повод, щом ще има СП, дали няма да я кракнат, че да мога да си я изтегля пиратска да видя дали ще ми върви?

Естествено, че ще има SP. Ще излезе и кракната, но не се знае кога. Може и още на следващия ден след официалното пускане.

jonnyb няма никакъв смисъл да се цикли на Beta-та(както те наричат демото). Трябва ти нов герой, за да ти падне rare item, ама пак смисъла е относителен, за герой 13 левъл. Иначе аз имам бета кий, но просто не ми се занимава...

Кракната версия ще има почти веднага, предполагам, няма какво да ги спре. Ама да играеш Диабло СП е все едно да цъкаш на Lineage без клан. Ще стигнеш донякъде и ще приключиш. Без трейд няма как да се облечеш подходящо, а пуснеш ли веднъж трейнър, до няколко дни си затрил играта...

Ама да играеш Диабло СП е все едно да цъкаш на Lineage без клан.

ГолЕма глупост каза. biggrin1.gif

Аз лично ще си изиграя сингълите с кеф, както винаги съм правил.

... Иначе аз имам бета кий, но просто не ми се занимава...

Дай насам де - на мен ми се занимава! (((: Тамън да видя как ще ми върви. (:

• 3 weeks later...

Да.

Имаш направен преордър или тепърва ще поръчваш?Идеята е да се комбинирам с някой за доставка до БГ.То не, че доставката е купчина пари, но... :)

Мисля ,че си бяха направили пре-ордъра още миналата година .

Е нали има опция за сваляне на играта ,или искаш да бъде с case-a .

Имаш направен преордър или тепърва ще поръчваш?Идеята е да се комбинирам с някой за доставка до БГ.То не, че доставката е купчина пари, но... :)

Pre-order имам. Доставката ще ти е към 20лв. При 70лв игра... Не съм сигурен дали си заслужава.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...