Krasi Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Някой играл ли в тая игра. Случайно я видях тази вечер ,въпроса беше лесен и викам я да се обадя. Набрах номера чух три кратки писукания и прекъсна , повторих пак - същото. Възможно ли е да е номер от тяхна страна като се обадиш да ти гепят парите без да те свързват и така да си правят далаверата? не знам какви пари имах в GSM-а преди това и няма как да разбера дали са ми ги таксували тези обаждания. Някой да знае нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Телефона започващ с 0900 е само за обонати на БТК,а с GSM-a си можеш да участваш като изпратиш СМС с данните си за 20000 накрая на предаването(трябва да си абонат на Globul) Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 znachi mojesh da zvanish ot gsm na 1011 a ne samo sms da pratsash az sam se oabjdal samo4e ot domashniq nqkolko pati svarzvam se i na prozivolen izbor te dopuskat do efir kogato te si izberat togava puskat i koito e v momenta na liniqta nego vklu4vat v efir 4ist kasmet e da te izberat tam do sq sam zvanql kam 10 pati edin pat nesama ulu4ili za efir a pak sqko obajdane nezavisimo dali sa te dopusnali do efir ili ne se taksuva po 54 stotinki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krasi Posted February 7, 2005 Author Share Posted February 7, 2005 znachi mojesh da zvanish ot gsm na 1011 a ne samo sms da pratsash <{POST_SNAPBACK}> еми абонат съм на глобул и звънях на 1011 ама не ме свързва а само прописуква и прекъсва трябва да пробвам някой път от домашния. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 ami az sam zvanql i ot gsm edin pat mi dade svobodno ama zatvorih da ne sa nabutvam ama pove4eto pati dava zaeto ta nai dobre ot domashniq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krasi Posted February 7, 2005 Author Share Posted February 7, 2005 ами чудя се тия три писукания какво означават защото когато е заето сигнала е друг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Не мога да си представя, че има хора, които звънят на тия мошеници... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sotko Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Това е супер набутвация. Супер малък е шансът да те изберат. То ако беше така нямаше изобщо да има такива игри. И зарибяват с лесни въпроси. Хиени.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krasi Posted February 8, 2005 Author Share Posted February 8, 2005 за първи път ми се случва да звъня и явно ще е за последен, ама с тоя Bulfleet и тия нощни атаки докато чакам да се върнат корабите че пак да ги пратя и от скука... абе ясно е че са мошенгийски истории ама се подлъгах. Обещавам си че няма повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Samo lajat xorata Link to comment Share on other sites More sharing options...
aysel Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Аз мислих да им се обаждам, но като прочетох тук какво пише, това желание се изпари.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Аз мислих да им се обаждам, но като прочетох тук какво пише, това желание се изпари.... <{POST_SNAPBACK}> А бе тва е супер лажа ле .Както казва Баба ми вместо да си купите с тези пари нещо за ясене вие.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 bez da znam za kvo to4no stava na vypros vi kazvam ima Бързи пари ama nqkoj drug gi pravi se6tajte se Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiordiliji Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Поредната тъпа игра!!!! Имам непоносимост към всякакви от този сорт!!!!! Най-вече от "Треска за злато",но май май като гледам това "Лесни пари" му е достойна конкуренция Явно не липсват болни мозъци,които да звънят щом се нароиха толкова много такива игри Естествено любимата ми част е,когато водещите молят господина/госпожата да си намалят телевизора Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 А някой който е на М-тел знае ли дали може да се звъни на 09001011. Всеки път ми дава заето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 От МТелски телефони не можеш да звъниш. Пробвал съм. Само за глобул и БТК. Ама и самото предаване е адски тъпо. Никакъв смисъл няма да звъниш Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Оная вечер и аз се замислих дали да звънна, защото въпроса беше доста лесен, но се усъмних, че има някаква уловка и не звъннах. В крайна сметка наистина се указа, че има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Аз звънях оная вечер и само ми даваше заето всеки път като набера и един път като набрах ми каза:кажете трите си имена и телефона си след сигнала.И аз си ги казах и изчаках малко п се чу някакъв звук и после пак глас:не сте допуснати до участие... Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Аз звънях оная вечер и само ми даваше заето всеки път като набера и един път като набрах ми каза:кажете трите си имена и телефона си след сигнала.И аз си ги казах и изчаках малко п се чу някакъв звук и после пак глас:не сте допуснати до участие... <{POST_SNAPBACK}> To4no t'va pravqt i te nabutbvat super qko Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Обаче гадовете нарочно дават някакви лесни въпроси та да може да звънят колкото се може повече хора. Усъмних се главно в това, че на супер лесен въпрос 10-15мин. никой не се обажда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Хора знаете ли какво. Един приятел не му се спяло. И с баща му решили да звъннат. Дълго време никой не звънял, а отговора бил Варна. Звъннали те и им казали(не в ефир)."Изчакайте след предаването, за да разберете дали сте спечелили". След малко се обадила някъквам а пък нея я пуснали в ефир и спечелила 100 лв. Какво му викате на това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Нали и аз звънях, недава заето, а ми викат да си кажа имената и номер за връзка. А в ефир никой. Оная вика айде, защо никой не звъни. Аз звънях два пъти и все едно и също, а в ефир никой няма. А на това какво му викате?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoyancho Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 На мен пък ми е много смешно водещите как са ги накарали постоянно да говорят Аз никога не бих издържал така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.