[5]AD Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 ov3rm4n тук е тематата, в която можеш да ми кажеш на коя страница и как се казва темата, която според теб аз повтарям.Ако бъркам нека всички видят и ако бъркам санкционирай ме...за това са все пак правилата в Forum-a, нали. А преди всичко това ми обясни как може да има 2 отворени теми за пушачите в рамките на 10 страници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Ще оставя на теб да пуснеш линковете към темите, които получи на ЛС... Коментара относно отношението ти ще го запазя за себе си - не смятам да занимавам всички с теб. Ако ми обясниш и каква беше целта на тази тема... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[5]AD Posted February 7, 2005 Author Share Posted February 7, 2005 Ще оставя на теб да пуснеш линковете към темите, които получи на ЛС... Коментара относно отношението ти ще го запазя за себе си - не смятам да занимавам всички с теб. Ако ми обясниш и каква беше целта на тази тема... <{POST_SNAPBACK}> Би искал да ти обясня причината за настоящата тема...така ли, правилно ли съм разбрал.ОК...причината за настоящата тема е темата ми която ти затвори преди окло 10-15 минути.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 23. Всички изтрити мнения първоначално се местят в скрита за участниците зона. Ако смятате, че сте спазили всички от изброените по-горе изисквания за постване, и че мнението Ви е било изтрито неоснователно, може да се оплачете обосновано в рамките на 1–2 дни след изтриването му като пратите лично съобщение на отговорния за съответната секция модератор. Когато за секцията няма обявен модератор, може да пратите съобщение до който и да е от модераторския екип. Логично - горното важи за възражения по което и да е действие на който и да е от модераторския екип... Познай от къде е това? Или и тази тема не си намерил? Темата ти отново няма никакъв смисъл. А какво стана с линковете?! Както и да е... Разбирам, че основната ти цел е да привлечеш вниманието на околните върху себе си. Очевадно е от всяка една тема която пускаш. Защо и от къде тая жажда за внимание - не е мой проблем и не е моя работа. Всеки с проблемите си. Но начините които избираш са неподходящи. Не смятам да се занимавам повече с твоите проблеми. Темата няма да затворя, поне не аз - за да видя до къде можеш да стигнеш... Но не очаквай да ти отговоря повече. Не виждам смисъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Awe hora vijte!!!Predi da se registrira6 ima edni pravilca!!!E pro4etete gi!!!6toto kato gledam samo zatvoreni temi!!!Ne se li nau4ihte da gledate we!!!Edna sled druga temite za gripnata vakanciq!!!nqmam dumi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[5]AD Posted February 7, 2005 Author Share Posted February 7, 2005 http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=23281 http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=10914 http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=8514 Това са темите които ov3rm4n предложи ....А сега ми кажи коя от тях се покрива със съдържанието в моята тема.Ставам дребнав, така ли...е тогава, мисля че сега ще можеш със сигурност да ми обясниш как в рамките от 10 страници има 2 отворени теми за пушачите.. и не излизай с номера че тематиките им са много различни...дори са близки.....Колкото до темите с които "се опитвам да привлека внимание върху себе се" мисля че е само една, а ти затвори една хубава тема на която хората се зарадваха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 абе, г**. ти от два дена си във форума и си много надъхан. не се правете на голямата работа. и другия "режкар" да се разтършува малко в search-a и да не философства. днес си надминах традиционната бройка постове с грубости отправени към нещастници, които си нямат друга работа освен да се заяждат - съжалявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Мдам, отново философстване. Вижте сега, това е форум, който се поддържа на доброволни начала и с правила, определяни от админ/модераторски екип. Всякакви локуми на тема "свобода на словото" и тем-подобни остроумия не вървят на подобни места. Никой не кара никого да се регистрира на сила. След като си се регистрирал - спазваш правилата. Дали някой админ/модератор е прав или не - това не е въпрос за обсъждане от публиката. Това е. На който не му харесва - да цъкне тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.