Midex Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Обаче задължително след проба дали ще тръгне на телефона, защото ми омръзна да сменям и пробвам разни USB такива, дето не може да се разпознае телефона, дори и с качени серийни драйвери (към USB). Втори вариант е USB кабел с електроника (активен), но все пак предпочитам най-обикновено серийно кабелче. Има такива кабели в магазина срещу халите, Вега май беше... 15лв са. Аз си взех преди няколко месеца и нямам никакви проблеми с него. Да ама сигурно няма да ми го дадат за проба, а чета разни мнения от типа, че един имал такъв, брат му също, но само първият вървял без проблем с кабела, а вторият не щял....а не ща да си взимам нещо дето няма да тръгне, защото вече си имам един USB за 30 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Има такива кабели в магазина срещу халите, Вега май беше... 15лв са. Аз си взех преди няколко месеца и нямам никакви проблеми с него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Аз имам от S55,кабелът е Siemens.Продавам го за 15 лева,естествено след като го пробваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.