Jump to content
BulForum.com

За любителите на литературата

[5]AD

Recommended Posts

Обичате ли да четете? Сигурен съм че голяма част от вас - да.

Тук можете да препоръчвате и обсъждате книги.Желателно е да не се ограничавате до любимите си по-стари книги, а да се обсъждат и най-новите книжлета на пазара.

Не намерих тема посветена на литературата като цяло, което ме учуди. Извинявам се ако отворената от мен тема се повтаря.

Mnogo hubava tema,no za sajalenie niama mnogo "knigoiadi" v posledno vreme.No hubavite knigi nikoga ne svurshvat:)Skoro prochetoh "Blood Canticle" ot Anne Rice i opredeleno me vpechatli.Povestvovanieto e zapleniavashto,a opisaniata ne go "provlachvat"(za razlika ot drugi avtori).A geroite sa glavozamaivashti:)

Добра темичка си отворил.Сега нашето поколени не чете много но ще препоръчам една книга.Вземете си "От кого сме произлезли?"-на Ернст Мулдашев.

Много е интерестна.Има друга хипотеза:по-реална от тази на Дарвин.Ще се хареса на тези които обичат разни древни цевилизации.Разказва се много за атлантите и т.н.Много е хубава.Тя е първата книга от цялата поредица.

някой да е чувал за "Hash Oil" на Момчил Николов? в последно време по интернет и списанията много я хвалят. и тъй като много обичам да чета, а нямам излизашни пари да купувам книги, кажете дали си струва.

а последната книга която прочетох и ме разтресе беше "Шифърът на Леонардо" на Дан Браун. прекрасна смесица от криминале и мистика. много истини за нашата религия, теорията за световната конспирация, сектитеи религиония фанатизъм :) четете :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...