Jump to content
BulForum.com

Кое е първо, кокошката или яйцето?

Leper_Messiah

Кое е първо, кокошката или яйцето?  

121 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Според мен пурво е било яйцео щото както всички органиьми и кокошките са еволюилари от нещо по-примитивно докато стигнат до този си вид и така през времето този вид е мутирал изменял се е раждали са се малки люпели са се докато един ден не се стигнало о крайната фаза на развитието на този вид и от яйжето не се е появила първата до тогава кокошка

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply
Ест., че кокошката. Кокошката може да е произлязла и от гущер, но в крайна сметка е започнала да снася яйца. Акуила, има разлика между това темата да е изчерпана за теб и това да е изчерпана за мен или някой друг.
Да а кокошката отде се е пръкнала? родила се е сигурно... genius

ПП в самия въпрос не се опоменава, какво е яйцето, кокоше, гъше, крокодилово, ехидно, мравчено...

Идеята ми е, че кокошката малко по малко е придобила способността си да снася яйца. Да речем, че преди това се е размножавала по друг начин. Някои "птици" или птицеподобни от праисторията са били живородни.

Отхвърляш кокошката, тоест според теб остава яицето. Е ти си още по-голям genius. Сигурно го е снесла някоя маймуна...

Както казва Пурко от "Господин за един ден" - Естествено, че е яйцето - кокошка може от всякъде да долети, а яйце не може! :D Гениялен филм! :)

Идеята ми е, че кокошката малко по малко е придобила способността си да снася яйца. Да речем, че преди това се е размножавала по друг начин. Някои "птици" или птицеподобни от праисторията са били живородни.
Хъммм моля те хвърли в смут палеонтологичните среди, като споменеш , кои са тези живородни птицеподобни?

Идеята ми е, че кокошката малко по малко е придобила способността си да снася яйца.
А това трябва да се документира за бъдните поколения. После на американците не им била добра образователната система :lol:

рибите снасят яйца, земноводните снасят яйца, влечугите снасят яйца, динозаврите са снасяли яйца и изведнъж... хаааа... подлите пилета започват да раждат, за да "придобият малко по малко способността да снасят яйца"... отново... и Айзък Азимов не би се сетил за подобен сценарий.

Виждам, че образователната система по която ти си учил, не те е научила да си защитиш собствената си теза. Сам по себе си, този въпрос е абсурден. Кажи сега, защо не кокошката, а точно яйцето ? Сподели малко от знанията си по животновъдство плиис.

Мисля, че имаше някаква птица-динозавър дето беше живородна (source discovery chan)

Аз съм напълно съгласенс мнението на Thief.Винаги съм си го мислил ,че е нещо от тоя сорт хавата с кокошката и яицето

първо е било KFC :D :D :blink: а не ся сериозно моето мнение е 4е попринцип този спор е излишен темата може да баде приклю`ена набарзо за някои вярващ - Бог и то4ка ... но от научна гледна точка може да се спори до края на животите ни на всички взети заедно но караи аз заставам зад тезата че парво е било яйцето поради простия факт че от яйцето на някакъв друг вид птица са излизали еволюирали техни поколения от птици , но пак поради еволюцията и те почнали да се променят в още по разли4ни видове и така до сегашния си вид /облик/ ... но аре да спря мисля зема прегрея :lol: неми се мисли тогаа след време на кво ще преличат кокошките ... :blink:

Виждам, че образователната система по която ти си учил, не те е научила да си защитиш собствената си теза. Сам по себе си, този въпрос е абсурден. Кажи сега, защо не кокошката, а точно яйцето ? Сподели малко от знанията си по животновъдство плиис.
А не е ли по-лесно просто да прочетеш цялата тема? :lol:

Мисля, че имаше някаква птица-динозавър дето беше живородна (source discovery chan)
Благодаря за 100% доказателство.

Определено яйцето.

В процеса на еволюционните трансформации, доста "неща" са снесли яйцата си, преди от тях да се излюпи кокошка. Динозаврите не са се излюпили от кокоши яйца. А май те се водят пра-родители на кокошката :Р

Много ясно че първo е кокошката.

Иначе кой ще измъти яйцето :D.

А кокошката пък е дошла от където е дошъл и човека.

Еволуирала е от нещо или господ със голи ръце е намацал от кал. Кой на квото си вярва там :D...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...