Jump to content
BulForum.com

Кое е първо, кокошката или яйцето?

Leper_Messiah

Кое е първо, кокошката или яйцето?  

121 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Първо е петела.Имало е два петела(гейове), но единият не бил съвсем петел :D , малко си бил хермафродит и веднъж незнайно как снесъл яйце и от там тръгнала цялата работа :lol: :laughing: :rolleyes: :wacko: :zzz :unsure: :sick :cry :angry1 :punk :punk B)

Първо е петела.Имало е два петела(гейове), но единият не бил съвсем петел :D , малко си бил хермафродит и  веднъж незнайно как снесъл яйце и от там тръгнала цялата работа :lol:  :laughing:  :rolleyes:  :wacko:  :zzz  :unsure:  :sick  :cry  :angry1  :punk  :punk  B)

Oba4e togava se zadava vaprosa:A ot kade e do6al petela?(Ina4e istoriqta ne e lo6a.) :D :D

:punk :punk :punk

Първо е петела.Имало е два петела(гейове), но единият не бил съвсем петел :D , малко си бил хермафродит и  веднъж незнайно как снесъл яйце и от там тръгнала цялата работа :lol:  :laughing:  :rolleyes:  :wacko:  :zzz  :unsure:  :sick  :cry  :angry1  :punk  :punk  B)

Eй тва е отговора! :D

Първо е кокошката. Защото кокошка от всякъде може да дохвърчи, а яйцето - не!

Пурко, "Господин за един ден"

da 6a dohvar4i ama ako sa e poqvila izob6to na toq svqt nali trqaa doi ot nqkade tq nqma da padne ot kosmosa nii govorim za pyrvata koko6ka i pyrvoto qice koe e pyrvo ot dvete?

a be to hubavo petela ama nali i toi trqbva da doide ot nqkade nqma da padne ot nebeto :)

:excl: Кокошката била първа? ? ?Ами тя от къде идва? ? ?От Марс ли? ? ?Естествено,че яйцето е първо,защото кокошката се излюпва от него.А как то самото се е появило-не съм Господ и не мога да ви кажа

:ghost

:excl: Кокошката била първа? ? ?Ами тя от къде идва? ? ?От Марс ли? ? ?Естествено,че яйцето е първо,защото кокошката се излюпва от него.А как то самото се е появило-не съм Господ и не мога да ви кажа

:ghost

to4no taka saglasna sam s teb! v proces na evoluciqta moje da e do6la koko6kata predi e bila ptica no sled opitomqvaneto i na neq ne i trqbva da leti na golmi rastoqniq za da namira hrana i krilete sa i zakarneli i sq prehvar4a po malko no e do6la ot qiceto na pradedite si koito ne sa bili 4isti koko6ki i petli ama ima EVOLUCIQ!!! :)

Малка дилема се получава:) но всеки трябва да каже мнението си.За мене е кокошката ама не знам защо :) !!! Може би като Господ е създал животните не е създал яйцето първо, а кокошката .

da ama za da doleti pyrvo trqbva da se poqvi 4eti malko kvo sme pisali!

Стига с тоя спам де то бива бива,но ти вече прекаляваш в предишната страница си постнала три поста един след друг.Стегни се не си чак такава новобранка пък и има правила в този форум(не съм мод,за да решавам тези неща,но глупостите ти ме изнервиха)

ami ima si hora det da mi pravqt zabelejka ne si ti 4oveka kato te iznervqm nedei mi 4eti postovete

Офф Топик:

Има си хора да,но защо постоянно трябва да ги тормозим с глупости,не може ли сама да погледнеш зад себе си и да видиш,че спамиш.Как да не ти ги чета постовете като те са сигурно около 45% от темата.

Значи преди имаше един сериал за динозаври, непомня как се казваше и в него в един от епизодите имаше някакви човекоподобни (май така се нарочаха) и една от тия 4овекоподобни като раждаше вместо да роди човекоподобно тя роди човек. Сащото е при кокошката и яйцето, от живортно Х (да го наречем кокошеподобно) докато са си живеели и размножавали един ден най ненадейно (заради еволюцията) от от някоя кокошеподобна се е излюпило Яйце от което са се появили кокошката и петела.

Poglednato nau4no qiceto e parvo :)

Pticite proizhojdat ot vle4ugite(dinozavri a-y) ta procesa ne evoluciq nemojda se osa6testvil v jivo sazdanie da se promeni :blink: a se e osa6testvil v qiceto pak i kogato poslednoto napodobqva6to koko6ka jivotno snesla qiceto i tam se e izvar6il posledniq stadii na evoluciq :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...