mortal_dreams Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 mi v predi6nata me drazne6e 4e mnogo govore6e za tova kak bila prekarala edin kvo si e edi koe si mom4e i da se hvali koi i bil gajde za tvoa e zarqzah 6toto mnogo me drazne6e tova i az se 4uvstvah prenebregnat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevita Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Ne obra6taite vnimanie na teq mani4ki ne6ta , 6tom sa tolkova mini4ki ili sviknete s tqh , ili mu kajeta da ne gi povtarq za6toto vi draznqt i to4ka po vaprosa Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted February 19, 2005 Author Share Posted February 19, 2005 Бившата ми приятелка се дразнеше когато и кажа че и тази седмица ще има формула 1 в неделя, пред алтернативата да поседя 2 часа гледайки поредната победа на шумахер не бих избрал друго, oсобенно в тъпия неделя следобед Съшо така много мразя да ми закъснява някой на срещи, на втория път съм готов да им тегля куршума...Сега без приятелка, няма от какво да се оплача <{POST_SNAPBACK}> xaxa!? sega kato ti vidqx posta i se setix za slednoto: moqta mnogo se grajni ili daje revnuva ot koletoto mI! za6toto dosta 4esto izlizam s nego i tq nqkak si ... ne go priema mai4e mnogo dobre!@: The_Ufo koga 6te pokarame? Link to comment Share on other sites More sharing options...
speed_ Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 като почне да се лигави... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 като почне да се лигави... <{POST_SNAPBACK}> Би ли дефинирал "лигавя се"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Kiara Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 wow! tvoq priqtel me bie! az nikoga ne sum zakusnqval s 30 min! ama 5-10 si gi pravq vseki put i priqtekata mi mnogo se qdosva,za6toto tq e VINAGI to4na! kak go pravi ne znam! ama i az rabotq po vyprosa <{POST_SNAPBACK}> Тези 30 минути са нищо Когато сме се разбрали да дойде да ме вземе от нас закъснява с около 1-2 часа Нали знае че съм си вкъщи Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted March 6, 2005 Author Share Posted March 6, 2005 Тези 30 минути са нищо Когато сме се разбрали да дойде да ме вземе от нас закъснява с около 1-2 часа Нали знае че съм си вкъщи <{POST_SNAPBACK}> uuuuuuuuuuu! male, 4ak trupki me pobixa kato go pro4etox tova i za moment si pomislix 4e skupata si e vzela pc i me narejda tuk bez da znam! I na men mi se slu4i vednuj i az mnogo syjalqvax posle...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.