ko_petrov Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Обявявам търг за паметта! Начална цена: 45 usd Блиц цена 60 usd Стъпка 5 usd. Паметта не е гаранционна, работи стабилно без вдигане на волтажа до 405Mhz. Продавам я защото ме интересува памет която работи на повече Mhz! Очаквам сериозни предложения, а не само приказки!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Обявявам търг за паметта!Начална цена: 45 usd Блиц цена 60 usd Стъпка 5 usd. Паметта не е гаранционна, работи стабилно без вдигане на волтажа до 405Mhz. Продавам я защото ме интересува памет която работи на повече Mhz! Очаквам сериозни предложения, а не само приказки!!! <{POST_SNAPBACK}> 512/333 me urejda:)-50$ ot men. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ko_petrov Posted February 7, 2005 Author Share Posted February 7, 2005 Който даде 55 usd му я давам без пазарлъци! Може да си я тества където поиска, паметта работи безупречно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 80 лева? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ko_petrov Posted February 8, 2005 Author Share Posted February 8, 2005 Паметта е продадена, моля модераторите да затворят темата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.