The_DeViL_F Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 + 10 °C Жителите на панелни жилища в Хелзинки си пускат парното. Лапландците (жителите на Лапландия) садят цветя. + 5 °С Лапландците се припичат на слънце. +2°C Италианските коли не палят. 0 °C Чистата вода замръзва. -1°C Дъхът става видим. Лапландците ядат сладолед и пият студена бира. -4°C Котката иска с теб под одеялото. -10°C Време е да се планува една почивка в Африка. Лапландците отиват да плуват. -12°C Твърде студено за да вали сняг. -15°C Американските коли не могат да запалят. -20 °C Може да си чуеш дъха. -22°C Френските коли не палят вече. -23°C Политиците започват да съжаляват бездомниците. -24°C Немските коли не могат да запалят. -26°C От дъха може да се нарежат блокчета за строежа на едно иглу. -29°C Котката иска да се пъхне в пижамата -30°C Нито една истинска кола не пали вече.Лапландецът ругае звучно, рита гумите и пали ладата. -31°C Твърде студено за целувки, устните замръзват една за друга. Лапландският отбор по футбол започва тренировки за пролетния сезон -39°C Живакът замръзва. Твърде студено, за да мислиш. Лапландците закопчават най-горното копче на ризата. -40°C Колата също иска в леглото. Лапландците си обличат пуловер. -44°C Финландският ми колега си мисли евентуално да затвори прозореца на офиса. -50°C Моржовете напускат Гренландия. Лапландците затварят прозореца на тоалетната. -70°C Белите мечки напускат Северния полюс. Университетът на Рованиеми (Лапландия) организира ски излет. -75°C Дядо Коледа напуска Полярния кръг. Лапландците нахлупват шапката над ушите. -120°C Алкохолът замръзва.Следствие-лапландецът е много вкиснат. -268°C Хелият става течен. -270°C Адът замръзва. -273°C Абсолютната нула.Брауновото движение на частиците спира. Лапландците си признават, че малко е студено и поискват още една ракия на клечка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Смешно,да Ама можеше да го пуснеш в темта "Малко да се посмеете".Така сега ще се изреди една камара народ да спами и накрая темата ще се затвори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Смешно,да Ама можеше да го пуснеш в темта "Малко да се посмеете".Така сега ще се изреди една камара народ да спами и накрая темата ще се затвори. <{POST_SNAPBACK}> Мани ами това същото го има и там Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexa Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 има нещо вярно.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 http://www.warez.ru/invision/index.php?sho...l=-270°c&st=180 - ха-хо-хи-хи, дали да махна бандерола... edit: -280 °C - ядец... и ладата не пали Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Аз пък ще добавя нещо за което пак всички ще ме псувате... Фактологическа грешка(или просто мои наблюдения...по вероятно даже): Не съм виждал американска кола която да не запали от раз. Минималните температури при които е извършен тестът са -30 по целзий. Нашту Голф почва да се дави при -1... Толкова за американските и немските коли(абсолютен лаик съм и не знам...само имам такива наблюдения). Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 xaxaxxaxaxxaxxa 10x za t'va Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 abe tva go imashe v edin bori na PLayboy Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 тва наистина ми харесва ! особено за закопчаването на последното копче на ризата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 -30°C Нито една истинска кола не пали вече.Лапландецът ругае звучно, рита гумите и пали ладата. -273°C Абсолютната нула.Брауновото движение на частиците спира. Лапландците си признават, че малко е студено и поискват още една ракия на клечка. <{POST_SNAPBACK}> ей тея двете ме разбиха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Много корави тея Лапландци може би,защото шмурцат Ракиийчица Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.