Curunir Posted February 12, 2005 Author Share Posted February 12, 2005 Tutorial-а е готов. Има обяснения за нови играчи и нива. Накрая на файла има и линкове за най-големите и значими сайтове за Mugen. http://www.warez.ru:8080/FTP/GameZ/Mugen/tutorial_bg.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Curnir evala maina ne igraq takiva raboti nito se interesuvam,no znam kolko vreme si otdelil i da ti kaja ne vseki bi go napravil Evala i vse pak Gambit ima dosta fenove vqrvam 4e shte e dobre da go slojish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 12, 2005 Author Share Posted February 12, 2005 Gambit е вътре Четвъртия ред отдолу нагоре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazel Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Gambit е вътре Четвъртия ред отдолу нагоре. <{POST_SNAPBACK}> за което съм ти искрено благодарен между другото, има ли начин да се увеличи трудността повече отколкото дава в опциите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Някой разбра ли как се правят спешъли??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Някой разбра ли как се правят спешъли??? <{POST_SNAPBACK}> Курунир ни беше дал за някой от хората Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 12, 2005 Author Share Posted February 12, 2005 http://www.warez.ru:8080/FTP/GameZ/Mugen/ <--- Завършен. Скоро ще сложа там и папка с още герои. За спешълите - не мога да дам за всеки играч всички, защото не ги и знам. По принцип пробвайте с надолу-напред-ръка, надолу-назад-крак, пробвайте полукръгове - назад-надолу-напред-удар и т.н. За супери - най-често са някаква двойно повторена комбинация от типа на надолу-напред-надолу-напред-удар. Разбира се има и по-разчупени, но тях ще трябва или да ги откриете сами, или да го прочетете отнякъде. Стандартно качените играчи са от следните игри (по петима от всяка игра, подредени хоризонтално по редовете, броейки отгоре надолу): (Super) Street Fighter 2 Street Fighter Alpha 1/2/3 Street Fighter 3 Capcom VS SNK SNK VS Capcom King of Fighters (петима) King of Fighters (още петима) Real Bout Fatal Fury Darkstalkers (Vampire Savior) Marvel Superheoes VS Street Fighter / Marvel VS Capcom Mortal Kombat 3 (само един играч) Samurai Shodown 1 до 5 За всички тези игри можете да намерите описания на супери и спешъли ето тук: http://www.gamefaqs.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 уффф свалих си няколко нови героя от марвел които сложих върху други които неме кефеха толкова .. сичко си тръгва .... героите вървят обаче като пусна survival ми дава error messege : 6 явно има нещо в самите герой ... ще го сваля наново от уареза mugen-a и ще изчакам Curunir да качи още герой които ги е тествал .... едит: аз небях изтрил зипа ... няма да го свалям кофтито е че повечето герой ( новите дето ги свалих ) са малко лагави и бъгави затва по добре да изчакам Curunir да качи някоя друга папка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 12, 2005 Author Share Posted February 12, 2005 Защо ще сваляш наново? Върни си дефинициите на страите играчи от select.def. А за качване - мисля, че ще е утре. Сега почнах едно огромно dcc на един приятел и ще е готово след няколко часа чак. А герои може да си наливаш и на долния ред, под големите портрети. Там можеш да побереш още 17 човека. [Edit] О... Ти не си изтрил zip-а. Аз да взема да се науча да чета edit-ите на хората освен... Аз и да кача други - от Marvel имам само Ironman дето е читав. Имам още доста от King of Fighters и Street Fighter. А и мисля, че вече знам как да оправя една недъгавост в графиката на един друг Subzero с маска, от MK2 мисля. Сега ще пробвам дали ще стане... [/Edit] [Edit] Shao Kahn може ли да скача? Намерих една негова версия, но скок няма... Не съм голям MK почитател и не знам как е нормално - да може или не. [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 уфф пробвах да сложа почти всички герой от марвел ама нищо нестана ... първия път тръгне после неще :| Shao KAhn мисля че можеше да скача Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 12, 2005 Author Share Posted February 12, 2005 Аз вече ви казах, че всички останали герои от Marvel имат по нещо чупено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 сега сложих само iron man, war machine, spiderman, ice man и уж тръгна .. ама предполагам след третото/четвърто пускане ще даде ерор пак :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Аз пък пробввах да сложа един нов герой ама нестана! Първо го ънрарнах в Chars след това промених файла select.def като написах вътре- име на героя,random ??? каква ми е грешката!?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 12, 2005 Author Share Posted February 12, 2005 Не си оставил пауза след запетайката? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 да питам само джойпада от плай стейшан 1 как да го включа към компа???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Shao Kahn можеше да скача-дам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 13, 2005 Author Share Posted February 13, 2005 да питам само джойпада от плай стейшан 1 как да го включа към компа???? <{POST_SNAPBACK}> http://members.lycos.co.uk/yeehaa1/psx.php и http://www.emulatronia.com/reportajes/dire...sxeng/index.htm Болен съм и отивам да лягам и да уча за последния изпит. Прегледай линковете, всичко е обяснено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Dano da se opravi6 po burzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazel Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 gambit: supers: надолу-напред-ръка specials: надолу-напред-натсикаш два клавиша за ръка надолу-напред-два клавиша за крака надолу-назад-два клавиша за ръка надолу-назад-два клавиша за крак после ше напишa и за някои други Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Олеее на тая игра много задобрях! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andod Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Nadqvam sa da mi tragne,mersi-predvaritelno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Nadqvam sa da mi tragne,mersi-predvaritelno ! <{POST_SNAPBACK}> То оставало да не ти тръгне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 14, 2005 Author Share Posted February 14, 2005 Бах мама му! Снощи се оцъклих! 39 градуса температура от 8 вечерта до 3 посреднощ! Сърцето ми се беше качило в гърлото. Сега съм по-добре, дано да не се повтаря пак тоя гърч. Ама ще пропусна последния изпит, не мога да уча в това състояние Ще го взимам наесен, нищо, здраве да е. А вие джуркате Mugen виждам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Бах мама му! Снощи се оцъклих! 39 градуса температура от 8 вечерта до 3 посреднощ! Сърцето ми се беше качило в гърлото. Сега съм по-добре, дано да не се повтаря пак тоя гърч. Ама ще пропусна последния изпит, не мога да уча в това състояние Ще го взимам наесен, нищо, здраве да е. А вие джуркате Mugen виждам <{POST_SNAPBACK}> Правилно виждаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Curunir в коя игра ги има Ryu и Ken които са най-вдясно на Mugena ? Интересно ми е да вида оригиналната игра с тези ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.