Jump to content
BulForum.com

Работещ Mugen

Curunir

Recommended Posts

soul, ела ми с твоя venom. моя wolverine ше го смачка :)

игрицата е супер яка (само дет още не мога да налучкам особено магии:)

Praise Curunir!!

А моята Charlotte е неповторима!!!На Hard 8 ги мачка както си иска(По-точно кълца) :D Айде сега ще пробвам Wolverine и Venom vs Charlotte(САМО ЕДНА!!!) на Hard 8.Ще ви съобщя резултата...

Резултат:

1 рунд-Wolverine е убит,Venom е на малко живот (1/12 да речем),Charlotte е победена

2 рунд-Cherlotte е на 1/8 кръв,Venom и Wolverine лежат на пода

3-рунд-Cherlotte е на 2/3 кръв,Venom и Wolverine лежат на пода

Това е на Watch!!!Ако играех аз нямаше въобще да ми падне и косъм от кръвта ;)

Айде сега спорете кой е най-добрия герой(героиня :lol: )

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Най-добър герой няма :P

Всичко е въпрос на способности. Charlotte на single мога да я сгъна с редица играчи. А ако имаше мултиплейър... Само двама мои приятели знаят колко лошо рита Kim и колко лощо бие Mr Karate :D

Аз за ся пускам тренинг да разуча играчите и след това ще я превъртам :) Имам един въпрос към Курунир,имам две подобни игри -едната е с костенурките нинджи ,а другата е със същити неща само че с някви луди животни.Имам предвид че и двете са със същото меню като на Муген-а,та въпросът ми е ще мога ли да си добавям герой от тях?

Герои не се добавят от каквото му кефне на човек, за жалост.

Аз и затова не бързам да пиша туториал. Поиграйте малко с тия герои и не бързайте да тъпчете нови, защото изборът не е чак толкова голям. Могат да се слагат само герои, които са били конвертирани за Mugen. Има няколко големи сайта с бази данни за герои. Проблемът е обаче, че може би 30-40% от линковете по тия сайтове не работят. Почти никой сайт не хоства играчи и нива сам, а дава линкове към сайтовете на човека правил играча/нивото. Повечето от тия авторски сайтове са по безплатни сървъри и огромна част от тях вече ги няма. Изборът на герои е голям, но не чак толкова титаничен. Като прибавим към това и факта, че свалих поне още 30-ина играча, които или не работят на Winmugen или дават ужасни графични дефекти, виждате какво се получава.

По-късно ,ако намериш и други свястни играче ще може ли да ги качиш и тях някъде и да обясниш как да ги адднем ? :) (Не ,че сега са малко играчите де ! ) . Много добра работа си свършил едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ за това което си направил ! :D

sutrinta probvah da go drupna,ma napravih gre6kata da go psuna s flash get sled 30 min go mahnah.i sega linka kam igrata izob6to ne se otvarq.kvo stava?

Сайта те е баннал! Чака се 1 час! Просто си свалял с повече връзки!

Назад съм с материала... а и не ми се четат 10 страници... става ли да ми обобщите какво е това mugen? :D Емулатор ли, к'во ? И откъде зимате тези игри :] Street Fighter май ? :)

Specials

1. надолу - назад - крак

Само да питам каква е разликата между надолу и назад?

Назад съм с материала... а и не ми се четат 10 страници... става ли да ми обобщите какво е това mugen? :D Емулатор ли, к'во ? И откъде зимате тези игри :] Street Fighter май ? :)

В Mugen събираш герой от различни игри(Димек можеш да сбиеш Venom с Sub-Zero :P )

mugen29fm.png

Разгледай сам геройте ;)

Само да питам каква е разликата между надолу и назад?

Надолу е |,а назад е <- или ->(в зависимост от мястото на противника)

...............\/

Айде де кажи от къде да си сваляме герой

В уареза няма ли да я уплоаднете скоро?От там не мога да свалям :cry Нямам SAVE TARGET AS-нещо ми се прецака преди време,когато го дам ми казва CANNOT FIND SERVER :) А с FLASHGET ме банна :P

В уареза няма ли да я уплоаднете скоро?От там не мога да свалям :cry Нямам SAVE TARGET AS-нещо ми се прецака преди време,когато го дам ми казва CANNOT FIND SERVER :) А с FLASHGET ме банна :P

Хубаво ще е да се качи и в уареза ,но няма никво място(сигурен съм щот и една снимка не мога да кача;))

Хубаво ще е да се качи и в уареза ,но няма никво място(сигурен съм щот и една снимка не мога да кача;))

Щом си казал...

FTP size: 471G used: 416G FREE: 55G used%: 88%

Total  11.33T  9.27T  2.06T  81%

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...