XAKEPA_2004 Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 soul, ела ми с твоя venom. моя wolverine ше го смачка игрицата е супер яка (само дет още не мога да налучкам особено магии Praise Curunir!! <{POST_SNAPBACK}> А моята Charlotte е неповторима!!!На Hard 8 ги мачка както си иска(По-точно кълца) Айде сега ще пробвам Wolverine и Venom vs Charlotte(САМО ЕДНА!!!) на Hard 8.Ще ви съобщя резултата... Резултат: 1 рунд-Wolverine е убит,Venom е на малко живот (1/12 да речем),Charlotte е победена 2 рунд-Cherlotte е на 1/8 кръв,Venom и Wolverine лежат на пода 3-рунд-Cherlotte е на 2/3 кръв,Venom и Wolverine лежат на пода Това е на Watch!!!Ако играех аз нямаше въобще да ми падне и косъм от кръвта Айде сега спорете кой е най-добрия герой(героиня ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 11, 2005 Author Share Posted February 11, 2005 Най-добър герой няма Всичко е въпрос на способности. Charlotte на single мога да я сгъна с редица играчи. А ако имаше мултиплейър... Само двама мои приятели знаят колко лошо рита Kim и колко лощо бие Mr Karate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Аз за ся пускам тренинг да разуча играчите и след това ще я превъртам Имам един въпрос към Курунир,имам две подобни игри -едната е с костенурките нинджи ,а другата е със същити неща само че с някви луди животни.Имам предвид че и двете са със същото меню като на Муген-а,та въпросът ми е ще мога ли да си добавям герой от тях? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 11, 2005 Author Share Posted February 11, 2005 Герои не се добавят от каквото му кефне на човек, за жалост. Аз и затова не бързам да пиша туториал. Поиграйте малко с тия герои и не бързайте да тъпчете нови, защото изборът не е чак толкова голям. Могат да се слагат само герои, които са били конвертирани за Mugen. Има няколко големи сайта с бази данни за герои. Проблемът е обаче, че може би 30-40% от линковете по тия сайтове не работят. Почти никой сайт не хоства играчи и нива сам, а дава линкове към сайтовете на човека правил играча/нивото. Повечето от тия авторски сайтове са по безплатни сървъри и огромна част от тях вече ги няма. Изборът на герои е голям, но не чак толкова титаничен. Като прибавим към това и факта, че свалих поне още 30-ина играча, които или не работят на Winmugen или дават ужасни графични дефекти, виждате какво се получава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 По-късно ,ако намериш и други свястни играче ще може ли да ги качиш и тях някъде и да обясниш как да ги адднем ? (Не ,че сега са малко играчите де ! ) . Много добра работа си свършил едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ за това което си направил ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 sutrinta probvah da go drupna,ma napravih gre6kata da go psuna s flash get sled 30 min go mahnah.i sega linka kam igrata izob6to ne se otvarq.kvo stava? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 аз го отварям ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 12, 2005 Author Share Posted February 12, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 <{POST_SNAPBACK}> Айде дай му папката де Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 sutrinta probvah da go drupna,ma napravih gre6kata da go psuna s flash get sled 30 min go mahnah.i sega linka kam igrata izob6to ne se otvarq.kvo stava? <{POST_SNAPBACK}> Сайта те е баннал! Чака се 1 час! Просто си свалял с повече връзки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Назад съм с материала... а и не ми се четат 10 страници... става ли да ми обобщите какво е това mugen? Емулатор ли, к'во ? И откъде зимате тези игри :] Street Fighter май ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Specials 1. надолу - назад - крак Само да питам каква е разликата между надолу и назад? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Назад съм с материала... а и не ми се четат 10 страници... става ли да ми обобщите какво е това mugen? Емулатор ли, к'во ? И откъде зимате тези игри :] Street Fighter май ? <{POST_SNAPBACK}> В Mugen събираш герой от различни игри(Димек можеш да сбиеш Venom с Sub-Zero ) Разгледай сам геройте Само да питам каква е разликата между надолу и назад? Надолу е |,а назад е <- или ->(в зависимост от мястото на противника) ...............\/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 <{POST_SNAPBACK}> !--QuoteEEnd-->eeeeee нарочно ли ни дразнеш сега Я кажи откаде да сваляме папки с играчи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Айде де кажи от къде да си сваляме герой Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 В уареза няма ли да я уплоаднете скоро?От там не мога да свалям Нямам SAVE TARGET AS-нещо ми се прецака преди време,когато го дам ми казва CANNOT FIND SERVER А с FLASHGET ме банна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 В уареза няма ли да я уплоаднете скоро?От там не мога да свалям Нямам SAVE TARGET AS-нещо ми се прецака преди време,когато го дам ми казва CANNOT FIND SERVER А с FLASHGET ме банна <{POST_SNAPBACK}> Хубаво ще е да се качи и в уареза ,но няма никво място(сигурен съм щот и една снимка не мога да кача) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rexus Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Хубаво ще е да се качи и в уареза ,но няма никво място(сигурен съм щот и една снимка не мога да кача) <{POST_SNAPBACK}> Щом си казал... FTP size: 471G used: 416G FREE: 55G used%: 88% Total 11.33T 9.27T 2.06T 81% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Щом си казал... <{POST_SNAPBACK}> Моя грешка ЕДИТ-ми тогава някой да я качва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 12, 2005 Author Share Posted February 12, 2005 Качва се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko3a C KaCkA Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Качва се. <{POST_SNAPBACK}> Izprevari me takmo po4vah da q uploadvam http://harabiq.data.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 10х После ще ги посека Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 12, 2005 Author Share Posted February 12, 2005 Ko3a C KaCkA, ще те помоля, да не го качваш на data.bg. Ако исках да кача там, щях да се регистрирам и да го сложа там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Kaji ot kade da si drupnem geroi a moje li da slojim geroi i ot Teken. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 A za teken nqkoi moje li da mi kaje ot kude da go drupna i emulator razbira se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.