Tomahawx Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Дамм играта сигурно е яка!НО НЕМОГА ДА Я СВАЛЯ!! Преди малко зацепи на 9% и не мърда! <{POST_SNAPBACK}> Ами с дап не можах да я пусна на една връзка и ме банна.Сега ще трябва да чакам 1час , сигурно и при теб така е станало Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazel Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 сваляйте си я без download програмки - през explorer-a. с flashget сигурно ме баннало n на брой пъти през нощта. сега си я свалям през explorer и всичко е точно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Az q svalqm s save target ama na 36% zacepi i ot 30 min ne murda KAkvo imate predvid 4rez explorera Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazel Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 file download - като цъкнеш с ляв бутон на мишката върху файла. не знам как да се изразя по-точно. без да използваш програмки като flashget и getright. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Lo6oto e 4e kato dam save target as mi puska DAP Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Az go svalqm s save target-file donload i na 36% mi zabi Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Аз го свалих с Мozilla и нямах проблеми! Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazel Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 и на мен ми пусна flashget като дадох save target, ама изключих flashget-a и си го свалям сега - 99% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Само на Window прозорче може да се играе или може и на Full Screen ? ? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Men puk me banna i trqbva da 4akum pone 30min Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Awe izvinete za tupiq vupros(o6te se u4a)ama kak razbira6 koga te e bannalo Sega puk voub6te nemi otvarq linaka MAmka....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazel Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 може би като не успееш да отвориш линка Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 ok are da napravim ne6to :Da ne teglim vsi4ki ednovremenno a primerno sega 3-ma sled 30 min drugi itn. SAmo predlojenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Ne vijdam tova kak 6te razre6i problema ti Pisna mi ot tupi downloaderi->uninstall->save target as-> Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Играта реши да ми даде един screenshot,да си имам. Много яко забива и ми се струва,че е от """"""""""""""слабата"""""""""""""" ми машинка ----====ENJOY!!!====---- Key Function --- -------- F1 Sets Player 2's life to zero Ctrl-F1 Sets Player 1's life to zero F2 Sets both players' life to 1 Ctrl-F2 Sets Player 1's life to 1 Shift-F2 Sets Player 2's life to 1 F3 Gives both players full power F4 Reset the round Shift-F4 Reloads stage, characters and fight data F5 Time Over F12 Take a screenshot (saved to mugen?.pcx) Ctrl-C Toggles display of collision boxes, target data (including remaining juggle points) and NotHitBy attributes Ctrl-D Toggles debug information display Ctrl-I Forces both players into stand state Ctrl-L Toggles display of the life and power bars Ctrl-S Run the game as fast as possible Ctrl-V Enable V-sync (stops "shearing") Ctrl-# (where # is from 1-4) Toggles AI for the #th player Ctrl-Alt-# (where # is from 1-4) Enables/Disables the player Space Restores full life and power to all players Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rexus Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Играта реши да ми даде един screenshot,да си имам. Много яко забива и ми се струва,че е от """"""""""""""слабата"""""""""""""" ми машинка Готин, на мен пусната през виртулана машина (vm ware) не ми сече много, така че проблема е във вашия телевизор. @Curunir браво супер си направил всичко. От сутринта меля с Gambit. Много 10х и успех на изпита. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Свалих я току що и нямам търпение да я ънрарна Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 A Venom e nai ludiq prosto nema kak da padne6 ako igrae 4ovek s nego Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Искам аз да питам как да си пусна цял екран, ако изобщо има, щото така е кофти . Иначе играта е мн яка Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Що не пробваш Алт+Ентър ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Що не пробваш Алт+Ентър ??? <{POST_SNAPBACK}> Ми щото акъла е дефицит и няма кой да се сети Тенкс! Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazel Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 soul, ела ми с твоя venom. моя wolverine ше го смачка игрицата е супер яка (само дет още не мога да налучкам особено магии Praise Curunir!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 остава само тотуриела да напише ( след като си земе изпитите ест. ) п.с. Играта рулз особедно на сърваивъл 2вс2 може да си оправите контролите от options ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Ънрарнах я! Ся ще я пробвам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 11, 2005 Author Share Posted February 11, 2005 А така! Единия изпит мина, направихме нещо, като за 3 примерно. Хаирлия да е! Радвам се, че се кефите на играта. Преди туториала ше напиша малко специални удари и супери, за да си се радвате на всички играчи в тая версия. Вярно е, че на Marvel героите са доста избузени, но и на SNK играчите са яки. След малко ще направя фаил с обяснения на суперите и спешълите на тия, които знам. [Edit] Пльоооок! Kim ======== Хвърляния се правят с крак и ръка едновременно Specials 1. надолу - назад - крак 2. надолу - надолу - крак 3. държите надолу - нагоре - крак 4. докато сте във въздуха - надолу - напред - крак (трябва да сте над или близо до противника, качва се на него и тъпче с крака) Supers 1. надолу - назад - напред - крак 2. надолу - напред - надолу - напред - крак Exceed (за exceed трябва животът ви да е поне наполочина източен) 1. надолу - назад - напред - двата крака Mr Karate ========= Хвърляния се правят с крак и ръка едновременно Specials 1. надолу - напред - ръка 2. надолу - назад - ръка (прави специален удар в две части, в първата вдига лявата си ръка пред него и в тоя момент има автоматичен блок, после удря с дясната и ако уцели, мята противника на другия край на екрана) 3. държите надолу и назад - напред - крак 4. напред - надолу - напред - ръка 5. напред - надолу - назад - крак (много сладък спешъл, пробвайте го) 6. напред - назад - напред - ръка Supers 1. напред - надолу - напред - крак 2. напред - назад - надолу - напред - ръка (също много сладко) Exceed (за exceed трябва животът ви да е поне наполочина източен) 1. напред - назад - надолу - напред - двете ръце Takuma ======== Хвърляния се правят с крак и ръка едновременно Най-наблюдателните ще забележат, че Takuma изглежда като Mr Karate. Това е защото Karate е Takuma с маска и обладан от зли сили Specials 1. напред - надолу - назад - крак (различен от този на Karate) Другите са подобни на тези на Karate. Supers 1. надолу - напред - надолу - напред - ръка (прави се близо до противника) 2. надолу - напред - надолу - напред - двете ръце (близо до противника) 3. надолу - напред - напред - надолу - назад - ръка 4. надолу - напред - напред - надолу - назад - двете ръце Terry Bogard - KoF версия (отляво на Takuma, втори голям ред с играчи) ========= Specials 1. надолу - назад - ръка 2. надолу - назад - крак 3. надолу - напред - ръка 4. назад - надолу - напред - крак Supers 1. надолу - напред - надолу - напред - ръка 2. надолу - напред - надолу - напред - крак 3. още една камара, които не знам Засега - толкоз, че ме мързи Експериментирайте. Почти всеки играч има нещо, което е надолу - напред - ръка. Не забравяйте, че има и полукръгове - напред - надолу - назад и обратно - назад - надолу - напред. Особено много полукръгове се ползват от играчите от King of Fighters (повечето от втория голям ред). [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.