Jump to content
BulForum.com

Работещ Mugen

Curunir

Recommended Posts

А лесна ли ще е за пускане или ще има куп неща ,които трябва да се направят от наша страна , преди да ни тръгне нормално ? или ще е като за прости хора като мен :) просто и лесно за пускане ?

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Аз нали затова се занимавам. :P Правя го напълно годно за употреба. Има си съвсем цивилизован интерфейс, всички играчи са си на място, само се пуска и се играе.

А ако някой иска да си добавя и променя неща, ще напиша един хубав (надявам се) tutorial и всеки ще може да си го чопли както си иска.

Bummmp!

Последен въпрос - как да го правя - може всеки играч да си има фиксирано ниво и да играете срещу тоя играч на него, а може и нивото на всеки да се избира случайно при всеки мач. Първото е малко по-трудоемко, а и на мен лично ми се струва малко по-скучно.

Кажете все пак как да е.

Bummmp!

Последен въпрос - как да го правя - може всеки играч да си има фиксирано ниво и да играете срещу тоя играч на него, а може и нивото на всеки да се избира случайно при всеки мач. Първото е малко по-трудоемко, а и на мен лично ми се струва малко по-скучно.

Кажете все пак как да е.

еми давай случайно да е ... повече ще радва окото ;)

А не, аз не искам в play.evrocom.net :( . Оттам ми тегли с 1-2 кб/с, а предполагам не само на мен. Мисля, че няма да има проблем с FTP-то, днес се освободи място на два пъти, така че все от някъде ще се освободи малко местенце :woot .

Абе, то не е много малко, към 300mb ще дойде... А ftp на моя няма да пускам, предпочитам разпространението да стане централизирано, през warez.ru, всеки да го тегли от друг.

И на play.evrocom.net да го качи аз оттам свалям с колкото и от уареза,тоест с приблизително 100к/с

Всичко си е вече на мястото.

Все пак смених основния екран за избор на играч и интерфейса на Mugen-а. Този е несравнимо по-добър от стандартния.

56 играча, 76 нива.

Ето и картинки:

mugen13ty.pngmugen29fm.png

Super.Тъкмо се чудехме с брат ми на какво да играем.Може мястото да се окаже проблем.Аз от 2 седмици чакам да се освободи,че качвам едно филмче и все няма.

Мога ли да използвам гейм пада си с тая игра?

Сигурно въпроса ми ще е тъп , но :wacko: тоя PSX пад дето ти с него го пускаш кажи къде точно в warez-a го има :confused , ако изобщо го има.

Сигурно въпроса ми ще е тъп , но :wacko:  тоя PSX пад дето ти с него го пускаш кажи къде точно в  warez-a го има  :confused , ако изобщо го има.

Пич PSX пад е джойстик за плейстейшън ;)

Само да попитам че не съм запознат т'ва Mugen емулатор ли е?  :confused

Не е точно емулатор. Не емулира никаква конзола или аркаден автомат. Самостоятелна програма е, чете пакетирани играчи в негов си формат. Това, че има играчи от известни игри се дължи на факта, че спрайтовете анимация са достъпни. Оттам някой е написал специфичните дефиниции за Mugen-а и е пресъздал играча.

Finish him - ще пробвам.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...