Finish him !!! Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Даве пичове, ще стане, може да се играе на групи, само изчакайте човека да си вземе испитите ! 2-3 дена нищо няма да ви стане ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 7, 2005 Author Share Posted February 7, 2005 В интерес на истината... ^__^ След 3 дена ми е единия изпит, после имам още един... Но както и да е... Всъщност идея си нямам как да се направи цялата история. Защото може да се сменят около един милион неща. Примерно, може да се сменят и барчетата с живота и супер бар-овете. Може, както видяхте да се сменя и менюто и екрана за избор на играчи. Просто не знам как да го направя. Но мисля, че най-добре ще е така... Ще наблъскам играчи в един чист Mugen, без сменени менюта и барове, ще го кача така, а после ще кача на отделни файлове всички останали които имам, заедно с нивата и другите му нещица. После ще седна и ще напиша един голяяяям tutorial как се добавят играчи, нива, барове, екрани и меродии. И който не е доволен от това, което съм качил да си изтрие герой и да си добави каквото му е кеф. Важно е да има утилитарианизъм дет се вика, най-голямо благо за най-голям брой хора. Накрая на tutorial-а ще лепна и линкове за сайтове с още екстри, за най-ентусиазираните! Май така ще е... Само за търпение ви моля. Днеска главата ми изпуши. В 9 сутринта си нямах ясна представа що е Mugen, а сега се каня да пиша инструкции... Прекарах часове наред в дзверене в текстови файлове (защото играчите се добавят оттам, но затова после). И просто съм пълен със всичко друго, ама не и с българска граматика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 ВЕЛИК ЧОВЕК Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Ако все още не си добавил всичките 60 героя аз лично искам да има няколко на Marvel. Иначе наистина си се захванал с нещо яко. Пожелавам ти успех с финалния продукт!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Ако все още не си добавил всичките 60 героя аз лично искам да има няколко на Marvel. Иначе наистина си се захванал с нещо яко. Пожелавам ти успех с финалния продукт!!! <{POST_SNAPBACK}> е то може ли без тях бе ... предполагам ще ги има повечето ...а ако не ...сам ще си ги сложиш...след като прочетеш tutorial ест. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 8, 2005 Author Share Posted February 8, 2005 Ето го ПЛАНЪТ! Около половината от тия играчи вече ги имам, другите съм ги виждал направени. Вероятно ще се запълнят така както са тук, но може и да не намеря някой. 12 x 5 = 60 Street Fighter 2/Turbo Street Fighter Alpha 1/2/3 1. Ryu 6. Ryu 2. Ken 7. Ken 3. Blanka 8. Sakura 4. Sagat 9. Sagat 5. Bison 10. Balrog Capcom VS SNK SNK VS Capcom 11. Ryu 16. Kim 12. Ken 17. Mr Karate 13. Mai 18. Chun Li 14. Ryo 19. Bison 15. Maki 20. Red Arremer Street Fighter 3 King of Fighters 21. Gouki 26. Kyo 22. Chun Li 27. Iori 23. Dudley 28. Yuri 24. Alex 29. Athena 25. Ken 30. Terry Mortal Kombat Marvel 31. Raiden 36. Spiderman 32. Scorpion 37. Gambit 33. Subzero 38. Wolverine 34. Liu Kang 39. Venom 35. Mileena 40. Iron Man Darkstalkers Fatal Fury / Real Bout FF 41. Pyron 46. Mai 42. Demitri 47. Terry 43. Morrigan 48. Andy 44. Talbain 49. Krauser 45. Felicia 50. Kim King of Fighters Batch 2 Samurai Shodown 51. Takuma 56. Ukyo 52. Joe 57. Haohmaru 53. Ryo 58. Hanzo 54. King 59. Ganjuro 55. K` 60. Charlotte Ще ме прощавате, че има толкова много Street Fighter и King of Fighters, ама както и да го погледнем, това са двете най-добри и най-играни серии на аркадните автомати Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazel Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 евала, пич! само, че можеш да понамалиш малко работата по mugen-а за сметка на ученето никой няма да умре, ако се позабавиш малко с качването му. успех на изпитите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 8, 2005 Author Share Posted February 8, 2005 Работата е там, че не мога... [Edit] И мерси за пожеланието! [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 евала, пич! само, че можеш да понамалиш малко работата по mugen-а за сметка на ученето никой няма да умре, ако се позабавиш малко с качването му. успех на изпитите! <{POST_SNAPBACK}> еми и аз това му викам Учи сега, земи си изпитите па после ще се кефим тука Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Още повече ,че тези дни се появиха доста добри игри и има на какво да играем Успех на изпитите и от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 По-добре ще е сега да четеш и да зимаш изпити на поразия,отколкото да си ги провалиш заради една игра, която няма каде да избяга,а не после да се мъчиш с поправки и други глупости (личен опит) УСПЕХ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Emi aide uspeh i ot men puk kato go napravi6 6te se radvame Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Uspeh i ot men .Dano i izpitite da si vzeme6 i qka igrica da napravi6!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Аре успех на изпита.Пак за игрицата ще почакаме още малко.Нищо ни няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nax Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 един въпрос само от мен този Mugen има ли възможност за Kaillera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 8, 2005 Author Share Posted February 8, 2005 За съжаление, мисля, че мултиплейър няма, не само за Kaillera сървър, а и иобщо, не може и директно по ip. :\ [Edit] Напредък! [/Edit] http://img196.exs.cx/img196/1156/wolvie0ur.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 [Edit] Напредък! [/Edit]http://img196.exs.cx/img196/1156/wolvie0ur.png <{POST_SNAPBACK}> oxa! Човече назубри яко, земи си изпитите и после се занимавай с играта едит:тук ще има ли спешъли ? интересно ми е на суб-зеро спешъла ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 9, 2005 Author Share Posted February 9, 2005 Много ме е яд! Повечето от играчите от MK са с дефектни или недовършени спрайтове. Или спрайтовете мигат и постоянно си менят цвета, или изобщо не тръгват на тая версия на mugen-a. За момента имам само един Subzero и един Scorpion, които са без някакви много дразнещи графични проблеми. [Edit] За изпита не ме мисли, уча уж, ама материала е неусвоим Бог с нас и каквото стане! [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Taq igra e luda Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Ima li ia kachena niakade ili vse oste ia dorabotvash ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Още я няма качена . В процес на изграждане е ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Stiga ste burzali! Ostavete 4oveka da si vzeme izpitite. Toi pravi ne6to(spored men) veliko,taka 4e go iz4akaitewww.botev1912.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 9, 2005 Author Share Posted February 9, 2005 Привърших с комплектоването на героите. Почти всичко е както изглежда в списъка на втора страница от тоя топик. За голямо съжаление, не можах да намеря достатъчно добре работещи версии на играчи от Mortal Kombat. Имам само Scorpion и Subzero. Всички останали, които намерих или изобщо не зацепват да тръгнат на тоя Mugen, защото са правени за по-старата DOS-ова версия, или ако тръгнат, на всеки кадър от анимацията си сменят цветовете. Грозна картинка. Свалил съм и стотина нива, така че да не играете само на 5 фона. Всички нива са професионални фонове взети от MK, Street Fighter Aplha, King of Fighters, Last Blade, Guilty Gear... Красота! Днес изтрих цялата директория с пробния Mugen, защото вътре беше ужасна каша. В петък следобед сядам и окомплектовам нивата и играчите в текстовите файлове. Само се молете да не чакаме две седмици за място на сървъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 A taq igra 6te trugne li na XP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 9, 2005 Author Share Posted February 9, 2005 Да, върви съвсем нормално. Версията на Mugen-а, която имам е за Windows, не за DOS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.