Jump to content
BulForum.com

Работещ Mugen

Curunir

Recommended Posts

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

В интерес на истината... ^__^

След 3 дена ми е единия изпит, после имам още един...

Но както и да е...

Всъщност идея си нямам как да се направи цялата история. Защото може да се сменят около един милион неща. Примерно, може да се сменят и барчетата с живота и супер бар-овете. Може, както видяхте да се сменя и менюто и екрана за избор на играчи. Просто не знам как да го направя.

Но мисля, че най-добре ще е така...

Ще наблъскам играчи в един чист Mugen, без сменени менюта и барове, ще го кача така, а после ще кача на отделни файлове всички останали които имам, заедно с нивата и другите му нещица.

После ще седна и ще напиша един голяяяям tutorial как се добавят играчи, нива, барове, екрани и меродии. И който не е доволен от това, което съм качил да си изтрие герой и да си добави каквото му е кеф. Важно е да има утилитарианизъм дет се вика, най-голямо благо за най-голям брой хора. Накрая на tutorial-а ще лепна и линкове за сайтове с още екстри, за най-ентусиазираните! :P

Май така ще е...

Само за търпение ви моля. Днеска главата ми изпуши. В 9 сутринта си нямах ясна представа що е Mugen, а сега се каня да пиша инструкции... Прекарах часове наред в дзверене в текстови файлове (защото играчите се добавят оттам, но затова после). И просто съм пълен със всичко друго, ама не и с българска граматика.

Ако все още не си добавил всичките 60 героя аз лично искам да има няколко на Marvel. :D

Иначе наистина си се захванал с нещо яко. Пожелавам ти успех с финалния продукт!!!

Ако все още не си добавил всичките 60 героя аз лично искам да има няколко на Marvel.  :D

Иначе наистина си се захванал с нещо яко. Пожелавам ти успех с финалния продукт!!!

е то може ли без тях бе ... :) предполагам ще ги има повечето ...а ако не ...сам ще си ги сложиш...след като прочетеш tutorial ест. ;)

Ето го ПЛАНЪТ!

Около половината от тия играчи вече ги имам, другите съм ги виждал направени. Вероятно ще се запълнят така както са тук, но може и да не намеря някой.

12 x 5 = 60

Street Fighter 2/Turbo          Street Fighter Alpha 1/2/3

1. Ryu                          6. Ryu
2. Ken                          7. Ken
3. Blanka                       8. Sakura
4. Sagat                        9. Sagat
5. Bison                        10. Balrog

Capcom VS SNK                   SNK VS Capcom

11. Ryu                         16. Kim
12. Ken                         17. Mr Karate
13. Mai                         18. Chun Li  
14. Ryo                         19. Bison
15. Maki                        20. Red Arremer

Street Fighter 3                King of Fighters

21. Gouki                       26. Kyo
22. Chun Li                     27. Iori
23. Dudley                      28. Yuri
24. Alex                        29. Athena
25. Ken                         30. Terry

Mortal Kombat                   Marvel

31. Raiden                      36. Spiderman
32. Scorpion                    37. Gambit 
33. Subzero                     38. Wolverine
34. Liu Kang                    39. Venom
35. Mileena                     40. Iron Man

Darkstalkers                    Fatal Fury / Real Bout FF

41. Pyron                       46. Mai
42. Demitri                     47. Terry
43. Morrigan                    48. Andy
44. Talbain                     49. Krauser
45. Felicia                     50. Kim

King of Fighters Batch 2        Samurai Shodown

51. Takuma                      56. Ukyo
52. Joe                         57. Haohmaru
53. Ryo                         58. Hanzo
54. King                        59. Ganjuro
55. K`                          60. Charlotte

Ще ме прощавате, че има толкова много Street Fighter и King of Fighters, ама както и да го погледнем, това са двете най-добри и най-играни серии на аркадните автомати :P

евала, пич! само, че можеш да понамалиш малко работата по mugen-а за сметка на ученето ;) никой няма да умре, ако се позабавиш малко с качването му. успех на изпитите! :D

евала, пич! само, че можеш да понамалиш малко работата по mugen-а за сметка на ученето ;)  никой няма да умре, ако се позабавиш малко с качването му. успех на изпитите! :D

еми и аз това му викам :)

Учи сега, земи си изпитите па после ще се кефим тука ;)

Още повече ,че тези дни се появиха доста добри игри и има на какво да играем :) Успех на изпитите и от мен :D

По-добре ще е сега да четеш и да зимаш изпити на поразия:),отколкото да си ги провалиш заради една игра, която няма каде да избяга,а не после да се мъчиш с поправки и други глупости (личен опит):) УСПЕХ.

oxa! :punk :punk

Човече назубри яко, земи си изпитите и после се занимавай с играта :)

едит:тук ще има ли спешъли ? интересно ми е на суб-зеро спешъла ^^

:(

Много ме е яд! Повечето от играчите от MK са с дефектни или недовършени спрайтове. Или спрайтовете мигат и постоянно си менят цвета, или изобщо не тръгват на тая версия на mugen-a.

За момента имам само един Subzero и един Scorpion, които са без някакви много дразнещи графични проблеми.

[Edit] За изпита не ме мисли, уча уж, ама материала е неусвоим :) Бог с нас и каквото стане! [/Edit]

Привърших с комплектоването на героите. Почти всичко е както изглежда в списъка на втора страница от тоя топик. За голямо съжаление, не можах да намеря достатъчно добре работещи версии на играчи от Mortal Kombat. Имам само Scorpion и Subzero. :( Всички останали, които намерих или изобщо не зацепват да тръгнат на тоя Mugen, защото са правени за по-старата DOS-ова версия, или ако тръгнат, на всеки кадър от анимацията си сменят цветовете. Грозна картинка.

Свалил съм и стотина нива, така че да не играете само на 5 фона. Всички нива са професионални фонове взети от MK, Street Fighter Aplha, King of Fighters, Last Blade, Guilty Gear... Красота!

Днес изтрих цялата директория с пробния Mugen, защото вътре беше ужасна каша. В петък следобед сядам и окомплектовам нивата и играчите в текстовите файлове. Само се молете да не чакаме две седмици за място на сървъра :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...