Jump to content
BulForum.com

трябва ми електро снабдяване-пловдив

sine0chko

Recommended Posts

tyk iskam da popitam dali nqkoi znae saita v koito moje da si napravq spravka za elektrosnabdqvaneto (za toka , telefona ) :confused mnogo mi trqbva : siguren sum che ima zashtoto edni poznati na maikami i kazali che te taka si proverqvali bilo sushtata rabota kato sus noi (zdravnoto osigurqvane) Pomognete mi ako znaete saita kazvaite

Blagodarq predvaritelno :unsure:

blagodarqvi za poleznata informaciq :

btw : znaete li saita v koito moje da se proveri smetkata za parnoto (toplofikaciq - plovdiv ) 10x :bgrin:

www.transcard.bg

vzimash si edna takava kreditna karta i tam pochvat da ti se izpisvat kogato ti dojde smetka, plashtash si ja online ... samo da ima kak da si vkarvash parichki vatre v kartata posle - parvia mesec moze da ti e ogromen kef ama posle... :)

samo za vodata ne znam kade - muhljovcite ot plovdivskoto ViK javno neshto se opyvat oshte i ne moze da se plasha online pone prez tezi karti

А пък от Евроком още от миналата година разправят че ще може да се плаща интернета и кабелната online и никакъв резултат досега !

Срамота е направо !

А пък от Евроком още от миналата година разправят че ще може да се плаща интернета и кабелната online и никакъв резултат досега !

Срамота е направо !

evrocom софия - може през транскард

transcard.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...