sine0chko Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 tyk iskam da popitam dali nqkoi znae saita v koito moje da si napravq spravka za elektrosnabdqvaneto (za toka , telefona ) mnogo mi trqbva : siguren sum che ima zashtoto edni poznati na maikami i kazali che te taka si proverqvali bilo sushtata rabota kato sus noi (zdravnoto osigurqvane) Pomognete mi ako znaete saita kazvaite Blagodarq predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 http://www.erp-plovdiv.bg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sine0chko Posted February 7, 2005 Author Share Posted February 7, 2005 http://www.erp-plovdiv.bg/ <{POST_SNAPBACK}> mnogo ti blagodarq ! zaduljen sum ti a sluchaino ti ili nqkoi dryg da znae dryg sait za plashtane za parnoto i za telefona ? shtoto proverih v btc saita ama nemojah da namera Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 mnogo ti blagodarq ! zaduljen sum ti a sluchaino ti ili nqkoi dryg da znae dryg sait za plashtane za parnoto i za telefona ? shtoto proverih v btc saita ama nemojah da namera <{POST_SNAPBACK}> За телефон: https://online.telecom.bg/phone/bill_index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
sine0chko Posted February 7, 2005 Author Share Posted February 7, 2005 blagodarqvi za poleznata informaciq : btw : znaete li saita v koito moje da se proveri smetkata za parnoto (toplofikaciq - plovdiv ) 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 blagodarqvi za poleznata informaciq :btw : znaete li saita v koito moje da se proveri smetkata za parnoto (toplofikaciq - plovdiv ) 10x www.transcard.bg vzimash si edna takava kreditna karta i tam pochvat da ti se izpisvat kogato ti dojde smetka, plashtash si ja online ... samo da ima kak da si vkarvash parichki vatre v kartata posle - parvia mesec moze da ti e ogromen kef ama posle... samo za vodata ne znam kade - muhljovcite ot plovdivskoto ViK javno neshto se opyvat oshte i ne moze da se plasha online pone prez tezi karti Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 А пък от Евроком още от миналата година разправят че ще може да се плаща интернета и кабелната online и никакъв резултат досега ! Срамота е направо ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 А пък от Евроком още от миналата година разправят че ще може да се плаща интернета и кабелната online и никакъв резултат досега !Срамота е направо ! evrocom софия - може през транскард Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 evrocom софия - може през транскард <{POST_SNAPBACK}> знам че може, и през epay може (мен epay ме интересува) но това нас тук не ни грее Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.