dimi_5 Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Принтера е IBM 5183 . Има си батерия, захранване, кабели и всичко необходимо за работа. Търся му 120 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 sorry ama http://shop.store.yahoo.com/nationalcomputer/d82.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 sorry ama http://shop.store.yahoo.com/nationalcomputer/d82.html <{POST_SNAPBACK}> i ot mene sorry ama moje li da si navre6 nosa v gaza i men ne me interesuva printera ama ne komentiram kato ne ti ottarva ne se barkai aman ot boklutzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimi_5 Posted February 6, 2005 Author Share Posted February 6, 2005 въпрос на предлагане и търсене. Някой може да придпочете да го вземе и от там. Извинен си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Kolko durji bateriqta kato stranici izpe4atani i poneje ne sam mn naqsno s teq printeri kak vurvqt cenite na glavite i konsomatvite kato cqlo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimi_5 Posted February 7, 2005 Author Share Posted February 7, 2005 ватерията е NiCad Battery Main Battery Pack 7.2 Volt 900mAH не знам колко даржи, не сам го ползвал. А тонера представлява една касета наподобяваща аудио касета но по-малка и се върти. В момента печата, незнам на колко време се сменя и колко струва. Може да се провери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 i ot mene sorry ama moje li da si navre6 nosa v gaza i men ne me interesuva printera ama ne komentiram kato ne ti ottarva ne se barkai aman ot boklutzi <{POST_SNAPBACK}> A 6to nezemesh ti da si zavresh nosa v gaza!!!DROPLE!!! A twa za boklutzite.XAXAXA BEZ DUMI.PALQK!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Трябва да се въздържаме от кавги Принтерът все още се продава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.