Good_God Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Az li4no izpolzvam TuneUp Utilities 2004 za promqna na Themes za Windows XP... I 4estno kazano sym dovolen !!! Probvaite i vie... Programkata q ima v warez-a...Enjoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Хайде бе хора,толкова ли няма някой който да помогне <{POST_SNAPBACK}> Style XP 2.16 nishto ne ti pre4i da probvash nai-novata versia kato predi tova uninstallni starata kakto i derektoriqta i posle ako e ostanala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rise_of_Day Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Style XP 2.16 nishto ne ti pre4i da probvash nai-novata versia kato predi tova uninstallni starata kakto i derektoriqta i posle ako e ostanala <{POST_SNAPBACK}> Благодаря за съвета,но това вече го направих ,дори изтрих папката от"regedit" и нищо -все същатат .Но накарая си реших проблема със съвета на "Добрият Бог"-Good God-качих ето това .Една много хубава програмка,която е бях забравил Благодаря Много и на Двамата за съветите Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Някой може ли да ми обясни как се инсталират тея themes. Свалих си няколко зипнати ама незнам къде да сложа файловете (*.theme и Shellstyle.dll). Като цъкна два пъти върху теме файла ми слага само wallpaper, ама старт менюто седи като на 98 и там другите работи са като на 98 само wallpaper сменя. А от това, което видях на пик преди да сваля темето би трябвало да промени и менюта и всичко. ПЛС хелп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Някой може ли да ми обясни как се инсталират тея themes. Свалих си няколко зипнати ама незнам къде да сложа файловете (*.theme и Shellstyle.dll). Като цъкна два пъти върху теме файла ми слага само wallpaper, ама старт менюто седи като на 98 и там другите работи са като на 98 само wallpaper сменя. А от това, което видях на пик преди да сваля темето би трябвало да промени и менюта и всичко. ПЛС хелп. <{POST_SNAPBACK}> Първо си сваляш Style XP инсталираш и после стартираш тия теми дето си ги свалил предлагам ти и един сайт където е по-чистичко http://www.lightstar1.com/download.php enjoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwannn14 Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Всичко друго инсталирвайте само не и StyleXP.Тая програма след време изтрива някви backup файлове и бъгясва компа тотално. Иначе на пръв поглед си е голяма залъгалка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Имам един въпрос, някой знае ли от каде да си сваля тема за windows xp да го направя да изглежда като KDE 3... ако има вообще такова животно де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Имам един въпрос, някой знае ли от каде да си сваля тема за windows xp да го направя да изглежда като KDE 3... ако има вообще такова животно де... Точно като KDE....... я прегледай тези, може да намериш нещо подобно: http://www.neowin.net/forum/index.php?showforum=34 http://en.crystalxp.net//a> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Povqrwaite mi, tova e "mania" za 2-3 meseca...Posle ostava samo precakano XP i sistemen disc v lqvata raka Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 По-добре ползвай някой Shell : като например Aston Shell . Не бъгва операционната система като StyleXP например (и него съм го ползвал,след около 4 месеца ми прецака Wina като се опитах да му прибавя нова тема ) ,Win-a работи значително по-леко с него ,пък и има едно предимство : ако зададеш да се зарежда направо Shell-a ,някой грешки в самият Win могат да се пренебрегнат и компа ти пак да бачка .Темите просто се телгят от сайта ,папките им се копират в директорията Themes на Aston Shell-a (примерно C:/Aston/Themes ) и после се зареждат от Theme Wizard-a . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 По-добре ползвай някой Shell : като например Aston Shell . Не бъгва операционната система като StyleXP например (и него съм го ползвал,след около 4 месеца ми прецака Wina като се опитах да му прибавя нова тема ) ,Win-a работи значително по-леко с него ,пък и има едно предимство : ако зададеш да се зарежда направо Shell-a ,някой грешки в самият Win могат да се пренебрегнат и компа ти пак да бачка .Темите просто се телгят от сайта ,папките им се копират в директорията Themes на Aston Shell-a (примерно C:/Aston/Themes ) и после се зареждат от Theme Wizard-a . Ми аз попринцип съм се отказал от шелове и програми, просто ми трябва тема която да си сложа в Win-а и да е както с обикновенните теми само, че да изглежда като KDE. Пачнал съм каквото трябва и имам няколко теми които си ги сменям от самия вин, без нищо допълнително Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Povqrwaite mi, tova e "mania" za 2-3 meseca...Posle ostava samo precakano XP i sistemen disc v lqvata raka Така е, аз си качих StyleXP преди около година и след като свърши shareware периода и ми направи няколко мизерии, сега съм с тема тип "Уин 98" - най-опростената Иначе синията е много скапана, не виждам нищо дизайнерско в нея... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightwinD Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Темите са голяма зарибявка Всичко друго инсталирвайте само не и StyleXP.Тая програма след време изтрива някви backup файлове и бъгясва компа тотално. Иначе на пръв поглед си е голяма залъгалка. Ами аз я ползвам близо 6 месеца без реинстал на ХР-то. Програмата си е ОК. Позвайте StyleXP ver3 и нагоре. www.themexp.org Там има всичко, което Ви трябва за да "разнообразите" компа. Тегли, инсталирате и адвате от програмата. п.с. ако не стане с Theme, пробвайте с Visual Style oт програмата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikifor Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 може да ви се стори тъпо ама да ви питам от къде мога да си намеря Windows XR Style който си е нормалния , защото след формата липсва и карам на windows classic (win 98) и ми е много тъпо така Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Свалих си теми от www.wincustomize.com а как да ги пусна ползвам TuneUp Utilities 2004 обаче ме ми разчита формата.Някои за знае кво да права. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.