Jump to content
BulForum.com

XP Themes

hldd3n

Recommended Posts

Style XP 2.16 nishto ne ti pre4i da probvash nai-novata versia kato predi tova uninstallni starata kakto i derektoriqta i posle ako e ostanala :)

Благодаря за съвета,но това вече го направих :angry: ,дори изтрих папката от"regedit" и нищо -все същатат :confused .Но накарая си реших проблема със съвета на "Добрият Бог"-Good God-качих ето това :) .Една много хубава програмка,която е бях забравил :D Благодаря Много и на Двамата за съветите :) :D ;) ;) ;) ;)

• 7 months later...

Някой може ли да ми обясни как се инсталират тея themes. Свалих си няколко зипнати ама незнам къде да сложа файловете (*.theme и Shellstyle.dll). Като цъкна два пъти върху теме файла ми слага само wallpaper, ама старт менюто седи като на 98 и там другите работи са като на 98 само wallpaper сменя. А от това, което видях на пик преди да сваля темето би трябвало да промени и менюта и всичко. ПЛС хелп.

Някой може ли да ми обясни как се инсталират тея themes. Свалих си няколко зипнати ама незнам къде да сложа файловете (*.theme и Shellstyle.dll). Като цъкна два пъти върху теме файла ми слага само wallpaper, ама старт менюто седи като на 98 и там другите работи са като на 98 само wallpaper сменя. А от това, което видях на пик преди да сваля темето би трябвало да промени и менюта и всичко. ПЛС хелп.

Първо си сваляш Style XP инсталираш и после стартираш тия теми дето си ги свалил предлагам ти и един сайт където е по-чистичко

http://www.lightstar1.com/download.php

enjoy

Всичко друго инсталирвайте само не и StyleXP.Тая програма след време изтрива някви backup файлове и бъгясва компа тотално. :angry: Иначе на пръв поглед си е голяма залъгалка. :D

• 3 months later...

Имам един въпрос, някой знае ли от каде да си сваля тема за windows xp да го направя да изглежда като KDE 3... ако има вообще такова животно де...

Имам един въпрос, някой знае ли от каде да си сваля тема за windows xp да го направя да изглежда като KDE 3... ако има вообще такова животно де...

Точно като KDE....... :unsure:

я прегледай тези, може да намериш нещо подобно:

http://www.neowin.net/forum/index.php?showforum=34

http://en.crystalxp.net//a>

По-добре ползвай някой Shell : като например Aston Shell . Не бъгва операционната система като StyleXP например (и него съм го ползвал,след около 4 месеца ми прецака Wina като се опитах да му прибавя нова тема ) ,Win-a работи значително по-леко с него ,пък и има едно предимство : ако зададеш да се зарежда направо Shell-a ,някой грешки в самият Win могат да се пренебрегнат и компа ти пак да бачка .Темите просто се телгят от сайта ,папките им се копират в директорията Themes на Aston Shell-a (примерно C:/Aston/Themes ) и после се зареждат от Theme Wizard-a .

По-добре ползвай някой Shell : като например Aston Shell . Не бъгва операционната система като StyleXP например (и него съм го ползвал,след около 4 месеца ми прецака Wina като се опитах да му прибавя нова тема ) ,Win-a работи значително по-леко с него ,пък и има едно предимство : ако зададеш да се зарежда направо Shell-a ,някой грешки в самият Win могат да се пренебрегнат и компа ти пак да бачка .Темите просто се телгят от сайта ,папките им се копират в директорията Themes на Aston Shell-a (примерно C:/Aston/Themes ) и после се зареждат от Theme Wizard-a .

Ми аз попринцип съм се отказал от шелове и програми, просто ми трябва тема която да си сложа в Win-а и да е както с обикновенните теми само, че да изглежда като KDE. Пачнал съм каквото трябва и имам няколко теми които си ги сменям от самия вин, без нищо допълнително :punk

Povqrwaite mi, tova e "mania" za 2-3 meseca...Posle ostava samo precakano XP i sistemen disc v lqvata raka :)

Така е, аз си качих StyleXP преди около година и след като свърши shareware периода и ми направи няколко мизерии, сега съм с тема тип "Уин 98" - най-опростената :)

Иначе синията е много скапана, не виждам нищо дизайнерско в нея...

Темите са голяма зарибявка :woot

Всичко друго инсталирвайте само не и StyleXP.Тая програма след време изтрива някви backup файлове и бъгясва компа тотално. Иначе на пръв поглед си е голяма залъгалка.

Ами аз я ползвам близо 6 месеца без реинстал на ХР-то. Програмата си е ОК.

Позвайте StyleXP ver3 и нагоре. www.themexp.org

Там има всичко, което Ви трябва за да "разнообразите" компа. Тегли, инсталирате и адвате от програмата.

п.с. ако не стане с Theme, пробвайте с Visual Style oт програмата.

• 2 weeks later...

може да ви се стори тъпо ама да ви питам от къде мога да си намеря Windows XR Style който си е нормалния , защото след формата липсва и карам на windows classic (win 98) и ми е много тъпо така

• 1 year later...

Свалих си теми от www.wincustomize.com а как да ги пусна ползвам TuneUp Utilities 2004 обаче ме ми разчита формата.Някои за знае кво да права.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...