ala-bala Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 O4akvam predlojenia s informaciaza cena,sastoianie, kolko dyrji bateriata Link to comment Share on other sites More sharing options...
prishqletsa Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Ако се интересуваш от наистина функционален телефон, то в обявата си би трябвало да включиш и Нокиа 6610, който превъзхожда останалите със своето FM стерео радио и качествени стерео слушалки, които стават и за handsfree. http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=25967 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ala-bala Posted February 7, 2005 Author Share Posted February 7, 2005 Ако се интересуваш от наистина функционален телефон, то в обявата си би трябвало да включиш и Нокиа 6610, който превъзхожда останалите със своето FM стерео радио и качествени стерео слушалки, които стават и за handsfree. http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=25967 <{POST_SNAPBACK}> ako podlednesh telefonite koito sam izbroil mojesh da widish 4e sa leki malki i bateriite im darjat po mnogo wreme, samo towa me interesuwa 3100 i 3120 niamat noto IR nito BT towa tribwa da te nawede na misalta, 4e ne darja na funkcionalnostta, na FM radio, slushalki, kameri i dori na awto-pilota w telefona 6610 i naslednika mu 6610i sa s staria tip bateria koiato ne si zaslujawa oarite, sega tarsia samo tezi 3 modela w reda w koto sym gi poso4il 3100,3120,6100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prishqletsa Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 С функционалността съм съгласен, особено ако се вземе предвид принципът: колкото по-малко функции, по-малко неща за разваляне! Все пак за грамажа може да се спори, защото говорим(пишем) за някакви си 10г. За батерията не съм съгласен. че "не си струва парите". Разликата е само в пластмасовата опаковка на същинската батерия! за изборът, ти си знаеш най-добре! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 200лв е цаната на която бих продал моя. Малко е високичка може би , но аз съм страшно доволен. Имам го вече няколко месеца ( от Деком ) батерията карам минимум 6 дена. Много удобен телефон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.