Jump to content
BulForum.com

gripna vakancia

sneezer

Recommended Posts

Мрън.. от ХЕИ казаха, че от 8 до 11 за всички.. а майка ми че било само за английската.. някой с повече инфо по въпроса?...

Хаахаха баща ми е даскал там и неска имаха съвет и няма нищот такова, казали са че нищо не се знае още

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply
Можеби защотото не сте се аргументирали.Аз претърсих нета да видя някаде какво пише за грипна и никаде не намерих  :cry

Am sega ba6ta mi se obadi po telefona.Kaza 4e po radioto sa obqvili 4e v pld 6te ima gripna vakanciq.Ne go pitah koe e radiot,no 6tom sa kazali zna4i e istina.Novinite po radioto vinagi sa pyvri,po televiziqta ili v nqkoi sait po-kysno 6te izleze.

ако е само за Снглийската ще е голям удар! ние и на 14 празнуваме - перфектно. ако е само за нащо даскало ще подаря цветя на Нончева :))

По скоро само за нас няма да е :P

Хайдее новини по някво радио дават , ей ся тряа да кажат

ебаси глупавичкото съм :cry не съм сигурен ама казаха

във всички общини учебните занятия ще се подновят на 14 :love

Am sega ba6ta mi se obadi po telefona.Kaza 4e po radioto sa obqvili 4e v pld 6te ima gripna vakanciq.Ne go pitah koe e radiot,no 6tom sa kazali zna4i e istina.Novinite po radioto vinagi sa pyvri,po televiziqta ili v nqkoi sait  po-kysno 6te izleze.

На мен пък току що една приятелка ми каза че със сигурност ще има,защото леля й е казала.Пояснявам: лелята работи в съвета!!!Сега щяли да кажат по новините! :D

Щастлив съм аз!!! :D

Имаме грипна не за друго,а щото не съм учил :P

Аре едно честито и от мен пък дано да я одължат другата седмица :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...