Jump to content
BulForum.com

gripna vakancia

sneezer

Recommended Posts

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

само немога да разбера какво искат ..никои жив да не остане и тогава да дадат ли..?

нестига 4е е студено ама и сме болни..ии..пак няма ..?!

е ся кажете 4е не са зле!

е, Пандарев, Г-н Буздрев (началник на РИО в Пловдив) не е много до грипа честно казано. аз разчитах на мама (подчинена на г-н Буздрев) да ми каже, но от тях не може да се извлече информация. ще си дочакаме новините, а предлагам да се залавяте да учите :)

бъдете оптимисти де! :D лошото е,че дори и да пуснат за 3-4 дни ваканция после ще отучваме.

Момчета и момичета, извинявайте , че ще ви кажа толкова лоша новина, но НЯМА ВАКАНЦИЯ ! Сега ходих до нашето у-ще и там ми казаха, че ваканция няма да дадът (поне тази седмица сме на у-ще) , така че се гответе за утре :( :( :(

бъдете оптимисти де! :D лошото е,че дори и да пуснат за 3-4 дни ваканция после ще отучваме.

mne.. tezi dni ne se otu4vat ama e slojno za obqsnenie... vsqko u-6te ima po 10 dni koit sa otredeni za praznici vakancii spukani trabi i tn.. obiknoveno gripnite sa ot tiq 10 dni.. a tezi koit otu4vat prosto sa si previ6ili dnite..

няя значение даяли ше отучваме ,важмото е утре да не сме дна даскало щщт незнам за вас ама аз от 1 седмица съм си вкъщи и ся ако не дадат ,има да у4а до сутринта

:( :( :(

Аз днес нема да уча щот утре съм втора. Да аме тея ХЕИ :angry1 вече ме дразнят днес сутринта беше -15С кво искат аз до ония ден бях болен и още не сам се оправил Половината от класа сме болни :angry1 :angry1

Д :censored2: ба тапото ХЕИ

хахах..сериозно..незнаех 4е руската сте толкова зле..:)

наистина сме много зле.но дано има грипна.оф,дано!!!

"Ako dnes e petyk i e kraq na sveta,sybota 6te se otu4va"

eto tova e mototo na ruskata gimnaziq. :P  :P  :P

Наистина е така :P :D Всички училища са затворени по изборите ние учим няма лошо да се учи ама ........ако няма грипна утре оная по биология ще ме изпитва а аз не знам на кой раздел сме :P :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...