Jump to content
BulForum.com

gripna vakancia

sneezer

Recommended Posts

Наистина ! ! ! Стига вече :angry: когато някой чуе нещо , ама по новини или радио , тогава да казва ! ! ! Стига само сме се мъчили да познаем , няма смисъл :lol:

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Аз не слушах много много но казаха че днес ще се реши за плевен или нещо такова не помна, а за Пловдив не казаха нищо! Дано да се дъхлжи на това, че наще сега заседават а не на това, че няма да има грипнааа ! ;(

Тапня щото няма да има за тфа аз, сестра ми и баща ми сме болни.На сичкото отгоре някой като влезне в irc да види зад ника на колко народ пише bolen/bolna...Ауе факана работа е тфа.Да земат да дадат една ваканция хем да си стоим малко се стоплим, че вънка е -200 градуса.

Преди 2 часа бях при личната си лекарка, защото и аз съм болен. Значи тя и медицинската сестра също са болни, а и самата лекарка каза, че чакат всеки момент да обявят грипна епидемия!!!

Грипна епидемия е обявена в общините Марица и Сопот

http://www.evrocom.tv/?page=news-details&newsID=4459

Това кво ще рече :) По всички новини (бнт , бтв и евроком пловдив нищо не казаха за грипна :( най-вероятно в 20.00 часа.

Тя епидемията май не се определя от това колко ученици има в училищата, а колко болни на 10000 души има.Май при 100+ е епидемия.

Но не съм сигурен де.

Нас в МГ-то още миналия понеделник лелките броиха отсъстващите.

Ее,как грипна треа да има..Аз в четвъртък за последно бях и класа беше не повече от 10,15 човека и 2.В петък не си взех бележника,щото самият аз бях болен и познавам и др.хора,които са болни :sick .Ай сикана баси ХЕИ-то кво искат тея във всички общини около Пловдив за в грипна само ние тука блъскаме на даскало,ееее :argue :censored2:

ЕДИТ:Ами предполагам,че във вечерните емисии ще кажат...

Това кво ще рече :) По всички новини (бнт , бтв и евроком пловдив нищо не казаха за грипна :( най-вероятно в 20.00 часа.

ами аз го разбирам така : ВСИЧКО около Пловдив вече е в грипна епидемия ! може и да греша но аз лично така го разбирам :) !

Тази тема вече омръзна и само се флууди, предлагам да се затвори и чак когато някой има окончателен отговор от било то телевизия, било то радио, да пише ПМ на модератора или админа който е on-line и той да пост-ва.

Марица се явяват всички околни села и паланки :) имам гадното предчувствие, че ще го издухаме и аз заедно с Don_Anton ще си правим контролните :) ще почакаме до новините в Осем или пък утре първата смяна ще каже. дано се разбере по-скоро, та да зарежа ученето :)

ами аз го разбирам така : ВСИЧКО около Пловдив вече е в грипна епидемия ! може и да греша но аз лично така го разбирам :) !

axaxax само Пловдив не е :) тъпото е ,че тряя уча за утре :( В моя клас ги нямаше 20 човека влкючително и мен..

Аз утре съм 1 смяна обаче нямам първи два часа да не стане така ,че аз да ида такъв и никой да няма в даскало е тогава пък ще бъде супер шоу :P :P :devil Дано да стане така

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...