Jump to content
BulForum.com

gripna vakancia

sneezer

Recommended Posts

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply
една съседка (учителка е) ми каза , че е МНОГО вероятно да ни дадат грипна и то от тази седмица

Ти на учителите не им вярвай..те и в при нас само разправят за грипна, но това е защото те я искат повече от нас. На 90% от учителите изобщо не им се ходи на училище, но го правят само за да се каже, че работят. И това, което говорите за отсъстващите е така, но в повечето случаи май ги броят по дневника, а не обикалят по стаите. В моя клас в петак бяхме 13-14 човека от 26, но не писаха отсъствия :)

мисля че грипна ще има,макар и 3-4 дни,но ще има :)нали знаете"надеждата умира последна" :D

нищо не се каза по новините. кофтито е че най-вероятно ще се раберече вечерта или чак утре - трябва да се учи днес и да се набутам, ако има ваканция, а така ме боли глава. някой ако си е купил вестник да каже. страх ме е да изляза - да не замръзна. а за дървена - чак следващата седмица може да има. не могат да сработят за един ден да ни пуснат. пък за дървената всяко училище си решава, но може да се получи като във Варна - поради студа да ни пуснат :)

а, не. ако тази седмица няма грипна, следващата е абсурд. в никакъв сллучай няма да избутаме до 14. ако ще сме във ваканция, то щее тази седмица.

не, пичове, за мен е жизнено важно да е от утре :) защото утре тия контролни ще ми ебат майката, а и май се разболявам - тиквата ме цепу брутално.

Вече мисля ,че няма да има - нищо никъде не се каза (по новини , медии) Дано има от утре .. Това за дървената :) май надеждата умира последна а? :) Накой няма ли по сигурна информация :P

Вече мисля ,че няма да има - нищо никъде не се каза (по новини , медии) Дано има от утре .. Това за дървената :) май надеждата умира последна а? :) Накой няма ли по сигурна информация  :P

Добре си мислиш... Иначе като за начало мога да спомена, че комисията на ХЕИ ще се събира днес и ще реши дали да има ваканция. Слеедователно си мисля, че най-рано по време на новините в 19:30 може да се разбере каква ще е съдбата ни :lol: . До тогава догатките са излишни... поне според мен :).

Добре си мислиш...  Иначе като за начало мога да спомена, че комисията на ХЕИ ще се събира днес и ще реши дали да има ваканция.  Слеедователно си мисля, че най-рано по време на новините в 19:30 може да се разбере каква ще е  съдбата ни  :lol: . До тогава догатките са излишни... поне според мен :).

napalno sam saglasen si4ki dogatki sa izli6ni kolko i da pi6ete ako re6at 6te ni pusnat ako ne re6at 6te si u4im :cry

Тия пък и те що не земат да се събират по-рано.Ся да са чуди човек да учи ли,да не учи ли за утре :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...